Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 21:00
OnLine: 44, statystyki
index > Twórczość użytkowników > Grafika
Temat: Grafika: Olek_mi
Dodane: 20-09-2009 22:21
#enigma - user - max%
Dosyć fajna ta sygnatura, ma taki swój klimacik ,za to wielki plus. Po za tym widać jeszcze te amatorstwo, ale z czasem będzie coraz lepiej, dywan nie przejmuj się. :d

--------------------
Dodane: 21-09-2009 14:48
#Zuza - user - max%
Mnie się podoba, mimo że nie lubię naruto xD Tylko napis nie za ciekawy, co to za czcionka w ogóle, times new roman?xD Ta pierwsza sygna też fajna, tylko za dużo tam nawalone jest. Grafika mi się zbytnio nie podoba.

--------------------

"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..
Dodane: 21-09-2009 16:01
#by_ikar - systemadmin - max%
A tam czcionka, ona może być nawet najgorsza, może to być arial czy times new roman, ale liczy się to jak on cały napis wkomponuje tak żeby pasował do całej sygnatury. Czyli jakich efektów na nim użyje. Będzie to tylko color overlay, czy coś jeszcze?

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 21-09-2009 22:42
#Blade - user - max%
Postanowiłem zajrzeć do twojego tematu gdyż spodobała mi się nawet ta sygna którą masz teraz. Niby prosta ale w tej prostocie ma swój urok, Poprzednie też pomysłowo wykonane :)

--------------------
Dodane: 02-10-2009 19:00 - Edytowane przez Sango dnia 02-10-2009 19:01
#Sango - user - 100%
Mi również podoba się ta sygna daje 8/10

--------------------

Dodane: 04-10-2009 16:56
#olek_mi - user - max%
Nowa sygna tym razem więcej pracowałem :p Na tej większej lepiej widac szczegóły i o to link do niej http://wgrajzdjec...14061a.jpg

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 04-10-2009 17:02
#Bociak - user - max%
Mi powiem szczerze nie za bardzo sie ona spodobała. Powiem niestety iż jest najsłabsza z wszystkich dotychczasowych prac. Po pierwsze jest za duża. Bo drugie ramka jest za gruba. Po kolejne wydaje mi się, ze jest taka jakaś... pusta.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 04-10-2009 17:15
#enigma - user - max%
Mi się szczerze mówiąc nie zbyt podoba, za dużo wolnego miejsca, taką pustką tam wieje. Gdyby postacie były większe to może byloby inaczej, ale w tej wersji nie podoba mi się.

--------------------
Dodane: 05-10-2009 18:23
#Blade - user - max%
Pewnie wiele pracy włożyłeś w efekty ale trochę słabo przemyślałeś kompozycję całej sygny, postacie są właśnie za małe. Pracuj dalej by następna pobiła na głowę inne :)

--------------------
Dodane: 06-10-2009 16:54
#Sango - user - 100%
może i się nad nią napracowałeś lecz ta sygna nie powala ogólnie nie podoba mi się za dużo wolnego miejsca 4/10
pozdrawiam

--------------------

Dodane: 13-10-2009 20:32
#kijak13 - user - 30%
Tak, towje sygny może nie są tak bardzo dopracowane, efektowne i bardzo ciekawe, ale maja za to bardzo dużo oryginalności w sobie, dlatego mi się podobają

--------------------

---------------
"Pytasz "dlaczego"? Rzeczy zawsze dzieją się bez ostrzeżenia. Dopiero wtedy wszystko nabiera sensu." Nagato
Dodane: 13-10-2009 20:46
#malpex - user - max%
Mnie tam sie podoba ;) ta i ta z naruto sa fajne moze nie sa porywajace ale sa dobre. Ale ogolnie jest spox ale nastepne maja byc lepsze!! :p

--------------------

-------------------------------

Dodane: 13-10-2009 22:38 - Edytowane przez olek_mi dnia 13-10-2009 22:56
#olek_mi - user - max%
Ech.. Nie jest to według mnie sygna, która ma was powalić, bo zrobiłem ją na zboczone fantazje sb`eków :p . Fakt, faktem, że została zrobiona, więc ją zamieszczam ( nie zdziwię jeśli napiszecie, że to jest najsłabsza ) ;) .
http://www.vpx.pl...kopia.html
http://www.vpx.pl...opia4.html - w lepszej rozdzielczości ;)

--------------------

Dodane: 13-10-2009 22:41
#Rocky - user - 90%
Wiesz, nie jest źle na pewno lepsza niż poprzednia. Trochę mało efektów, tak mi się zdaje no i szkoda że jednak jest trochę słaba jakość obrazka :/ Moim zdaniem i tak pierwsza sygna jak do tej pory najlepsza :p

Dodane: 13-10-2009 22:48
#Cyrus - user - max%
Słaby ten hentai :p Gdzie są cycki? xD A tak na serio to jak na nasze fantazje to ja wiem czy różowe tło jest dobre :p Zresztą jakby to były moje prywatne fantazje to stałby tam rozebrany facet, ale ciii :p ogólnie dobrze, ale nie zaszkodzi poćwiczyć nad efektami :d

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 14-10-2009 18:43
#Blade - user - max%
Sygnaturka mi się podoba, lepsza od poprzedniej, to jest pewne :) postać uchwycona w ruchu, ale trochę może by więcej efektów się przydało. Pozdrawiam.

--------------------
Dodane: 14-10-2009 20:44
#enigma - user - max%
Eh... widać że SB maczało w tym palce... Erotomani... :d Sygnatura zła nie jest, chociaż najbardziej mnie razi ten napis, jak jej dywan używać nie będziesz to lepiej nie rób tych napisów, bo serio efekt psują. :)

--------------------
Dodane: 17-10-2009 10:30
#olek_mi - user - max%
Ach.. ta wena twórcza, której nie posiadam natchnęła mnie do kolejnej sygny (masło, maślane) xDD. W tą sygnaturkę włożyłem najwięcej pracy, bo zajęła mi wczorajszy cały wieczór i dzisiejszy poranek mam nadzieję, że to docenicie ;) . Z napisami mam problem w tej sygnie "różowej", ale jej i tak nie zamierzałem używac :p . Oto nowa sygna, która swoją kolorystyką ma nawiązywac do avka :) . http://www.vpx.pl...kopia.html - w dużej rozdzielczości

--------------------

Dodane: 17-10-2009 10:56
#Sango - user - 100%
ujdzie czegoś mi tu brakuje choć widze że długo przy niej pracowałeś lecz na Mój gust nie jest za najlepsza jak narazie daje 5/10
pozdrawiam

--------------------

Dodane: 17-10-2009 10:59
#Rocky - user - 90%
A mi się podoba :p Fajnie te chmury rozmazałeś chyba że już takie były :p Czcionka też jest lepsza w miarę pasuje do pracy. Myślę że robisz postępy ^^

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online