Dodane: 17-08-2010 16:06 -
Porównując początkowe twoje prace do tych terażniejszych to widać różnicę,podszkoliłeś się chociaż wydaje mi się że wszystkie sygny idą na ten sam wzór.
Wiadomość doklejona:
Hehe bawiłem się trochę ''Puszkiem'', dodałem mu oczy sharingan

Czy wy też macie takie wrażenie, że jego lewe oko jest trochę źle dopasowane?
http://a.imagesha...xkopia.jpg Ta ładnie
http://www.youtub...re=related 10 sek.
--------------------

Dodane: 18-08-2010 19:28
Radził bym się bliżej przyjrzeć tym Puszką

Ponieważ zdjęcie puszka jest to samo, i pomysł jest ten sam ale innym jest sharingan. Z tego co pamiętam ten na yt to jest MS Itachiego a ten co dał Cheon to jest MS Kakashiego.
--------------------
-------------------------------

Dodane: 25-08-2010 18:39
--------------------

Dodane: 25-08-2010 19:09 -
Szczerze mówiąc nigdy nie widziałem tego filmiku, toteż nie było żadnego RIP'u. Żeby nie spamować...
Nie ważne...
Powiem szczerze że ta sygna z borussią mi się średnio podoba,jest dosyć ciekawa ale ja w niej nie widzę niczego specjalnego jedynie stadion borusii i ruszający się napis.Osobiście nie wiem co w tym ładnego jest
A co do tej drugiej to trochę mniej mi się podoba,nie najlepsze wykonanie...tło mi nie za bardzo odpowiadam...czeka cie jeszcze ciężka praca.
--------------------

Dodane: 30-08-2010 13:34 -
--------------------

Dodane: 30-08-2010 13:53
Te 2 sygny nie podobają mi się, po prostu nie ma w nich nic specjalnego, stadion, napis, pattern i tyle.
Natomiast te z Rooneyem i Ronaldo ładne i fajne. Bardziej podoba mi się druga sygnatura , w tej z Ronaldo nie przypadło mi do gustu tło.
--------------------
------------------------------------------------------------------

Dodane: 06-09-2010 20:25
Prace z Rooneyem i Ronaldo należą do najlepszych (chyba) jakiekolwiek zrobiłeś,a w szczególności Rooney widać że już nie jesteś początkującym tylko wysoko zaawansowanym.
--------------------

Dodane: 06-09-2010 20:29
Ta sygna z Gogetą nawet może być. Nie napracowałeś się zbytnio no ale napisąłeś ze jestes ,,nowy" więc całkiem spoko. Mam nadzieję, że kiedyś będziesz robił takei sygnatury, że nawet black powie: ,,Brawo! Postarałeś się oby tak dalej!"
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.