Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 21:08
OnLine: 75, statystyki
Dodane: 08-10-2009 20:09
#Cheon - user - 90%
Nowa praca:

Tutaj już włożyłem znacznie więcej pracy niż w poprzedniej pracy.
W wolnym czasie wezmę się za ściąganie tutoriali, chcę nauczyć się jakichś nowych efektów.
Pozdrawiam

--------------------

Dodane: 08-10-2009 21:23
#enigma - user - max%
Nie za duże to trochę ? :) Gdyby praca była innych wymiarów była dużo ładniejsza. Ta podoba mi się chodź nic konkretnego na niej nie ma, to fajnie się prezentuje, na pewno lepsza niż poprzednia.

--------------------
Dodane: 09-10-2009 20:40
#olek_mi - user - max%
Suuuper!! xD Naprawdę wiem ile mogłeś włożyc pracy w swoją sygnę, bo swoją (mało rozwiniętą) robiłem trochę czasu. A twoja na pewno jest bardziej rozbudowana i ładniejsza, a napis czy cuś mogłeś jeszcze dodac ;) .

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 09-10-2009 23:14
#Darknes - user - max%
Trochę za duże te twoje prace :p rób mniejsze będę lepiej wyglądać bo tak to ani to sygna nie jest ani tapeta xD ogólnie nie jest złe "to coś" bo nie wiem jak to nazwać xD żadnej postaci, żadnego napisu... ale prezentuje się ogólnie całkiem, całkiem tylko tak jak wszyscy Ci to mówią rób mniejsze prace :p

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 10-10-2009 07:55 - Edytowane przez Cheon dnia 10-10-2009 07:57
#Cheon - user - 90%
Tą pracę robiłem na pewien konkurs o czasie i takie rozmiary właśnie to obejmowały, prosto wrzuciłem więc na DBPolska;p
Pozdrawiam

Apropos napisu - póki co, wole nie dodawać. Szczerze mówiąc nie umie dopasować zbytnio napisu, tak, żeby ładnie wyglądał, więc na razie dałem temu spokój;p

--------------------

Dodane: 10-10-2009 09:14
#Sango - user - 100%
no chyba najlepsza ze wszystkich i dobrze podkreślił dakrnes że trochę duża i widać że dużo w nią pracy włorzyłeś czekam na następne
pozdrawiam

--------------------

Dodane: 13-10-2009 12:00
#Cheon - user - 90%
Nowa sygnatura + zmniejszona sygnatura poprzednia:

Pozdrawiam

--------------------

Dodane: 13-10-2009 13:55
#enigma - user - max%
Może jednak zostaw te napisy, bo w tej jednej sygnie nie jest zbyt trafny. Ta zmniejszona oczywiście mi się podoba, ta druga nie za bardzo szczerze mówiąc, chociaż fatalna nie jest, w mój gust nie trafiła.

--------------------
Dodane: 13-10-2009 14:09
#olek_mi - user - max%
Podoba mi się twoja nowa sygna, przede wszystkim ładnie wkomponowałeś w tło Goku i Vegetę ;) . Ale coś mi się wydaje, że dłużej niż 5 minut Ci to nie zajęło, w końcu nie ważne jak to zrobiłeś ważne jakie są efekty ;)

--------------------

Dodane: 13-10-2009 14:17 - Edytowane przez Cheon dnia 13-10-2009 14:17
#Cheon - user - 90%
Hehe nawiązując do dwóch ostatnich sygnatur, to szczerze mówiąc miałem szczęście, że tak mi rendery się ułożyły przy 'Free Transform' :p
Rzeczywiście dam sobie spokój póki co z napisami, w późniejszych czasach poczytam, jak robić ładne napisy, a nawiązując jeszcze do napisów, to co myślicie o tym?:

http://ifotos.pl/...rhwqew.jpg

--------------------

Dodane: 13-10-2009 14:45
#malpex - user - max%
Mnie tez sie podobaja te sygny ;) szczególnie ta z goku i vegeta. Jasna przyjazna i oczywiscie z db :d
Co do tej poprzedniej to wszystko ladnie jest skomponowane ale nie wiem o co w niej chodzi i co przedstawia [skrzywiony]

--------------------

-------------------------------

Dodane: 13-10-2009 14:50 - Edytowane przez Cheon dnia 14-10-2009 19:51
#Cheon - user - 90%
''Poprzednią'' :p sygnaturę robiłem na pewien konkurs.
Nawiązuje ona do tematu ''Czas'' - który był motywem.
Pozdrawiam

EDIT: nowa sygnatura, dwie odsłony - dwa napisy :

EDIT: Ufff... Tutaj się już narobiłem :p 17 warstw :p

--------------------

Dodane: 18-10-2009 16:21
#olek_mi - user - max%
Pracuś ^^...Coraz lepsze robisz napisy widac, że nad nimi siedziałeś. Ta z helloween ma najlepsze napisy, zaś ta Gogettą bardzo ładnie wygląda ;)

--------------------

Dodane: 19-10-2009 19:08
#Cheon - user - 90%
Postanowiłem zrobić nową pracę, na nowym systemie na nowym Photoshopie :d
Proszę:

Pozdrawiam

--------------------

Dodane: 19-10-2009 19:17
#Redius - user - 10%
ooo ta twoja ostatnia sygna widać ze nad nią dużo o nie pracowałeś pracuj nad tłem i wtapianiem. ;]

Dodane: 19-10-2009 23:15
#olek_mi - user - max%
Robisz takie sygny jakie właśnie lubię najbardziej ;) mianowicie jasne i przejrzyste. Może i dużo nie siedziałeś nad tą sygną, ale liczą się efekty, bo ładnie wszystko się komponuje...na razie nie rób napisów tak jest dobrze ;) .

--------------------

Dodane: 24-10-2009 08:08 - Edytowane przez Cheon dnia 24-10-2009 08:09
#Cheon - user - 90%
Nowa sygna z cyklu ''Stara kartka z Kakarotto'' :d

[/img]

Trochę niewyraźny goku, ale w końcu to stara kartka xD
Pozdrawiam

--------------------

Dodane: 24-10-2009 08:19
#Cyrus - user - max%
Goku jeszcze nie jest taki zły jak na to tło, ale napis trochę nie pasuje :p Troche czcionka według mnie nie pasuje i jest za duża. A tak poza tym to nie jest źle :p

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 24-10-2009 09:58 - Edytowane przez kijak13 dnia 24-10-2009 09:59
#kijak13 - user - 30%
ogólnie spoko tylko, masz racie daj narazie spokój napisą bo ci nie za bardzo wychodzą. I ta ostatnia sygna taka dziwna tą teksture (chyba to tekstura ;) ) mogłeś dać pod render było by dużo lepiej

--------------------

---------------
"Pytasz "dlaczego"? Rzeczy zawsze dzieją się bez ostrzeżenia. Dopiero wtedy wszystko nabiera sensu." Nagato
Dodane: 24-10-2009 11:27
#pick - user - 10%
Cieniutko.. widać gołym okiem, że wcale nie czytasz tutoriali. Wejdź sobie na i-point.pl tam masz bardzo dużo tutoriali, dla początkujących, jak i zaawansowanych.

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online