Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 05:51
OnLine: 34, statystyki
index > Portal
Temat: Portal: Dział Fanfiction
Dodane: 02-07-2009 22:28 - Edytowane przez by_black dnia 22-09-2011 16:10
Hmm... Nie wiem, czy to dobry dział, ale... Zawsze można spytać, najwyżej się wywali do kosza, z góry przepraszam. Chodzi mi o to, bo są działy Strefa Usera, grafika i teledyski, a co z fanficami? Bo na pewno userzy to tworzą. Ja sama mam jednego i chciałam zaprezentować, ale patrzę, że nie ma takiego działu, to gdzie ja mam to wrzucić?

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Dodane: 02-07-2009 22:45
#by_black - systemadmin - max%
Był taki, ale już go niema. Ludzie podawali denne teksty, następowały kłótnie, dlatego też niema i nie będzie.

Dodane: 02-07-2009 22:58
Hmm, to chyba, że tak. Rozumiem. No nic, zostają mi zawsze opinie na devie. :p

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Dodane: 14-01-2010 12:37
#by_black - systemadmin - max%
Nie widzę problemu abyś wystawiła go na forum. Jeżeli o anime to w dziale "Różne", z dopiskiem [FANART]. Jeżeli zupełnie inna treść, to w dziale "Hydepark".

Wiadomość doklejona:
UWAGA został otworzony dział "Opowiadania użytkowników" w którym to możecie zakładać tematy o swoich fanfickach :)

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online