Dziś jest Niedziela, 12 Luty 2012, godz 05:42
OnLine: 31, statystyki
index > Polityka, Świat, Skandale, Ludzie
Temat: 2 letni palacz xD
Dodane: 01-07-2009 10:22
Biedne dziecko,ma pewnie uposledzonych psychicznie rodziców :|

--------------------
Dodane: 01-07-2009 11:12
#Darknes - user - max%
Nie no brak słów... ,totalna głupota ,rodzice chyba trzeźwo nie myślą o przyszłości, w wieku 10 lat będzie już miał poważne problemy... kolejny absurd na tym chorym świecie.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 01-07-2009 13:21
#by_ikar - systemadmin - max%
Tutaj mam jeszcze coś ciekawego: http://www.smog.p..._na_ulicy/

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 01-07-2009 13:27
nie no to juz jest przesada , ciekawe czy się zaciągają :? :p , pewnie tak

Dodane: 01-07-2009 15:28
#Bociak - user - max%
ludzie do czego ten świat schodzi! Te widać ze już starsze ale i tak o wiele dłużej od tamtego nie pożyją. Po co ci ludzie sprowadzali dawniej z Ameryki tytoń, żadnego z tego pożytku nie ma, a same negatywy.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 01-07-2009 15:42
#Darknes - user - max%
Ja nie wiem co oni chcą zaimponować że palą xD kiedyś kto palił to był "super" chociaż ja tego nałogu w żaden sposób nie uznaje, wolałbym mieć kumpla alkoholika niż palacza xD teraz paleniem w żaden sposób nikomu się nie zaimponuje, a rodzice ? jak można pozwolić takiemu brzdącowi palić?! , może na śniadanie dają im fajka, setkę i każą iść do piaskownicy xDD na obiad wino a kolacji nie ma bo wszyscy już potracili przytomność xD jeden wielki absurd!

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 01-07-2009 18:51
#pacin - user - 90%
Już wiem że mam nigdy nie jechać do Tajlandii. Jeśli to jest u nich norma, to co jest wykroczeniem. To się nie mieści w głowie.
Kiedyś w wiadomościach było o chłopczyku który palił skręta. Było to gdzieś w Meksyku.

--------------------
Dodane: 01-07-2009 20:54
Takie dziecko pali papierosy, a gdzie jego rodzice, to dziecko dopiero sie rozwija i taki papieros może przeszkodzić w rośnęciu.

Dodane: 01-07-2009 23:30
#blade81 - user - 80%
No to gratuluję rodzicom,naprawdę są dumni ze swojej pociechy.A ten dzieciak coś podejrzanie wyglądał,więc nie wiem czy na pewno to 2 latek,lub czy palił.Tylko co mi do tego,ludzie są mądrzejsi.

Dodane: 06-07-2009 21:19
#Snajks - user - 30%
Jak można dwuletniemu dziecku dac chociażby papierosa do ręki, a co dopiero zapalic i to jeszcze paczkę dziennie. Albo jego rodzice zrobili to na pokaz, albo są kompletnymi kretynami!! Nie wiem czy nie zdają sobie sprawy że palenie może zabic ich dziecko, albo zagrozic poważnie jego zdrowiu.

Pozdro

Dodane: 07-07-2009 21:48
#Cheon - user - 90%
To niedorzeczne, jak można dać coś takiego dziecku? [umarl]
Wstyd mieć takich nieodpowiedzialnych rodziców...
Pozdrawiam

Dodane: 10-07-2009 21:31
#Zuza - user - max%
Ja pierwszym cygarem zaciągnęłam się od sąsiada, ŚP. Pana Pułkownika, który ciągle nam o wojnie opowiadał, ja byłam bardzo pociesznym dzieckiem i dał mi spróbować, po czym oczywiście wypiłam cały baniak wody, bo jak 7 latka może normalnie przyjąć dym z cygara :p Jednak 2 letnie dziecko uzależnione od tytoniu to grube przegięcie, tacy rodzice to powinni się leczyć skoro na to pozwalają.

--------------------

"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..
Dodane: 10-07-2009 21:35
#C@rL - user - max%
OOooo !

Ale te się rozwijamy! :d Ten palacz, jest żywym przykładem na to, że nasz gatunek nie stoi w miejscu tylko ciągle się rozwija! xD

powodzenia za 10 lat ^^

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 11-07-2009 01:02
#Plastus - user - max%
Ja pamietam swoją pierwsza przygodę z papierosem w wieku 3 czy 4 lat, gdy ciocia dała mi fajkę a ja się nią zaciągnąłem, dusiłem się potem dymem przez parę minut xD

Dodane: 12-07-2009 15:03
#Rewinger - user - 90%
Te arabskie dzieci to tak na ulicy to rozumiem, bo może się nikt nimi nie zajmuje, ale ten koleś z rodzicami.. Śmieją się, nakręcili filmik, chyba tylko żeby zdobyć popularność, choree

Dodane: 12-07-2009 18:08
#songomat - user - 70%
2 zdania:
On się w ogóle nie zaciąga, przypatrzcie się.
Niedługo wyląduje w domu dziecka i tam już fajki nie dostanie przez najbliższe parę lat więc jeszcze pożyje.

--------------------
Dodane: 30-07-2009 01:07 - Edytowane przez SonTeka dnia 30-07-2009 01:10
#SonTeka - user - 0%
Ten z tym tajlandzkim dzieckiem to fotomontaż do reklamy antynikotynowej( przeciw paleniu) a z tymi arabskimi dziecki to smutne

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online