Dodane: 30-06-2009 14:34
normalnie jak to zobaczyłem to zaniemówiłem , dwulatek z Tajlandii wypala 1 paczke dziennie , normalnie jak rodzice na to pozwalaja :?? sami zobaczcie
http://wp.tv/i,Na...,klip.html co o tym sadzicie ?, czy tez zaczynaliscie w tym wieku xD hhe ?

Dodane: 30-06-2009 14:41
Dla mnie to jest szczyt głupoty. Poza tym nie wierzę, żeby to dziecko tyle paliło na dzień.
--------------------
"W Polsce sprzedaje się tylko godność i wódka."

Dodane: 30-06-2009 14:52
Są takie przypadki, zwłaszcza kiedy matka nadużywa danych używek podczas ciąży. Najgłupsze w tym jest to, że rodzice zamiast mu zrobić detox, to jeszcze mu sponsorują tą "frajdę"..

Dodane: 30-06-2009 14:57
Jaką jego rodzice mieli radochę jak zapalał papierosa... To jacyś po***i. Jego bliscy to idioci, powinno się ich stawić przed sąd. Ten dzieciak ma zaburzone ideały i prawdopodobnie jeśli jego życie potoczy się tak dalej, to chłopak osiemnastki niestety nie dożyje.
--------------------

Dodane: 30-06-2009 15:03

Dodane: 30-06-2009 15:30
Paczka dziennie?? i to u 2 latka?? ciekawe ile będzie palił jak będzie miał z 10 lat,albo i może nawet tego wieku nie dożyje bo młode płuca są na pewno bardziej podatne niż u starszych osób. Rodzice pozwalając na to zabijają własne dziecko.
--------------------

Dodane: 30-06-2009 15:49
Tu nawet nie chodzi o pozwalanie, oni sami mu go dają. Mi się wydaje że jego rodzice albo nakręcili ten film, żeby się pokazać, albo mają coś z głową że uczą takie małe dziecko palić.
--------------------
Piszcie na maila
galaxey7@gmail.com
---------------
Rozsądek posiadł, kto w słowach oszczędny,
kto spokojnego ducha - roztropny.
I głupi, gdy milczy, wydaje się mądrym,
kto wargi zamyka - bezpieczny. (Prz 17, 27-28)

Dodane: 30-06-2009 16:07
chłopczyk pocierpi wkrótce umrze.Ludzie którzy to oglądają i się z tego śmieją są chorzy psychicznie. Żal mi tylko dziecka. Kompletna patologia. Mam kolegę w moim wieku (14 lat) który dziennie wypala 10 papierosów. Nie ile to jest procent paczki, ale zawsze od niego śmierdziało. Jego ojciec też sobie z tego nic nie robi. Nie wiem czy nadal tak dużo pali ponieważ w wakacje go w ogólnie nie widuję. Raz widziałem jak jechał z ojcem, ciągnikiem. Zajmują się oni wywozem szamba.
--------------------

Dodane: 30-06-2009 16:07
Widziałem to już kiedyś na youtube, początkowo śmieszne, potem jest to głupie, a nawet przerażające jak rodzice mogą być tak obojętni na to czy ich dziecko pali czy nie

zwłaszcza kiedy ma dopiero dwa lata.. lekką przesadą tego nazwać nie można, to jest gruba przesada. Ojciec jak widać się bawił, bawiło go że jego syn również pali. Coś podobnego widziałem kiedyś w sklepie, stoję sobie w kolejce a tam matka do syna nie więcej niż 13 lat mówi "daj papierosa" a on do niej "spadaj sama sobie kup" takiego typu zachowanie i postępowanie rodziców świadczy jedynie o ich braku wyobraźni i niskiej samooceny.

Dodane: 30-06-2009 16:18
OMG... Co za głupota rodziców...

Dajcie spokój, to zobaczymy, w jakim wieku on się nabawi raka płuc... Czy wtedy będzie im wesoło.
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 30-06-2009 16:24 -
OMG... Co za głupota rodziców...
To nawet nie są rodzice. To potwory. Prawdziwy rodzic nigdy by nie zrobił takiego czegoś swojemu dziecku!
--------------------

Dodane: 30-06-2009 17:10
Tak to niewątpliwie potwory. Sami chcą dla dziecka źle, jak szybko go spłodzili tak szybko go zabiją. I tu nie ma się z czego śmiać. to jest paranoja, ludzie bez żadnej empatii mogą stroić sobie z tego żarty. Oni powinni zostać postawieni przed sądem. Zobaczycie ze jak zginie to będzie o tym głośno, a wtedy nie będą mieli się z czego cieszyć.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 30-06-2009 17:29
Szkoda dzieciaka... A rodzicow do pieca. Jak moze dopuscic aby dziecko palilo papierosy w tym wieku!!
Jakies prawa dziecka czy czlowieka powinny sie tym zainteresowac

(
--------------------

Dodane: 30-06-2009 18:27

Dodane: 30-06-2009 22:16
A potem ludzie się dziwią, że są na świecie takie mutanty xD przecież te dziecko zapewne nie będzie w pełni rozwinięte zarówno fizycznie jak i psychicznie. Zachowania rodziców nie będę komentowac, ponieważ jest ponieżej krytyki
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 30-06-2009 22:50
Mieszkańców tego kraju, a raczej pewne warstwy społeczne, można powiązać z naszą, dobrze znaną w Polsce "patologią". Poza tym dochodzą inne obyczaje i mamy takie absurdy, jak się patrzy. Nic dodać, nic ująć, różowej przyszłości mu nie wróżę

Dodane: 30-06-2009 23:11
#Usunięty -

-
O ja nie wierze! Biedzny dzieciak! Jak widzi że ludzi to bawi to pali.
Jak bym dorwał takiego rodzica to chyba nogi z d---y powyrywał!
![[zly] [zly]](/templates/emoty/zly.png)
Ale jak dzieciak zdechnie to dostaną za swoje!

Dodane: 30-06-2009 23:27
Nie dostaną za swoje, bo o ile wiem, to w Tajlandii prawo nie zabrania takich ekscesów

Dodane: 30-06-2009 23:34
To jest straszne. A jego rodzice tacy szczęśliwi, że zapalil sobie. (Ten papieros był większy od jego rączki...)

Dodane: 01-07-2009 10:11
![[oczy] [oczy]](/templates/emoty/oczy2.png)
Masakra... ludzie to idioci. Małe dziecko nie wie co dobre więc jak rodziców to bawiło to paliło.... Jestem ciekaw jakiego wieku dożyje O_o
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.