Dodane: 03-07-2009 21:43
Hehe, dobry pomysł ma twój brat, Macias

. Na pewno zwiększy mu się oglądalność xD.
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 03-07-2009 22:07
Obejrzałem dziś parę odcinków i też z bratem (nick lukas120pl) mieliśmy z tego niezłą polewę xD no cóż biedny Picollo, nikt mu nie wstawia komentarzy ani zaproszeń na NK, tylko Tomuś pozostaje wierny, ale Goku też obiecał że go zaprosi do znajomych xD
--------------------

Dodane: 03-07-2009 22:11
Hmmm, to w takim razie ciekawe, ile Goku ma znajomych? xD
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 03-07-2009 23:13
Na pewno więcej niż szatan xD alo co najmniej ma wiernego kolegę xD A Nappa zepsuł sobie zabawkę w czasie drogi na ziemię, po co ta Vagania mówiła że on nie żyje, biedak się załamał xD
--------------------

Dodane: 04-07-2009 13:12
Teraz oglądnąłem całe z napisami, bo wcześniej nie rozumiałem wszystkich tekstów, nie no zarąbiście opowiedziane i lepiej skrócone od Kai'a nawet xD nie będę tu wypisywał tekstów jakie mi się spodobały bo jest ich sporo xD Już nie mogę się doczekać drugiego sezonu i walki z Frezerem xDD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 04-07-2009 13:23
Chyba dobrze, że założyłem ten temat, bo widzę, że kilku ludzi to już wciągnęło. Jak ktoś lubi motyw Nappa i Chaoz to macie link:
http://www.youtub...onse_watch

Dodane: 04-07-2009 13:39
Już właśnie skończyłem oglądać to do końca. Kolejny raz muszę przyznać, że super im to wyszło. Mam nadzieję, że już niedługo wyjdą kolejne epki xD
--------------------

Dodane: 04-07-2009 17:46
Ja wcześniej dwa razy to obejrzałem i dalej mnie to śmieszyło więc byle co to nie jest. A co do kolejnych odcinków to ponoć będą je robić.

Dodane: 04-07-2009 17:52
Tak, niby jeszcze tego lata mają się ukazać... No to czekamy

.
--------------------

Dodane: 04-07-2009 22:10
Dziś postanowiłem obejrzeć całą tą serię. Kupa śmiechu, ale najbardziej rozwalał Nappa, nawet i na końcu jak umarł to musiał gnębić Vaginę xD
--------------------

Dodane: 04-07-2009 22:18
Tak parodia jest rewelacyjna, jak samo tłumaczenie, nie wiem jaką wersje oglądali inni userzy, ale w mojej jak była akcja z piosenka Scorpionsów, i gościu przełożył na Kapitana Bombe, klękajcie narody... tłumaczenie po prostu rewelacyjne...
Jak większość osób czekam na następny sezon, polewka jest niesamowita.
--------------------
Marzenia, które się spełniają, nie są prawdziwymi marzeniami.

Dodane: 04-07-2009 22:55
A w przerwach między tworzeniem kolejnych epków wrzucają różne rzeczy xD ja obejrzałem wszyściutko na ich profilu

teraz polacy założyli konto na YT AbridgedPL i wszystko tłumaczą xD fajnie
Zapodam tu przykładową piosenkę twórców:
http://www.youtub...annel_page lub usunięte sceny z anime
http://www.youtub...B6&index=1 albo pytania i odpowiedzi
http://www.youtub...B6&index=0 Też całkiem niezłe xD
Obejrzałem całość 3 razy xD muszę stwierdzić że Mr.Popo mnie przeraża xDD a użycie w polskiej wersji Jarka i Lecha jest najlepsze xDD i nazwanie Saibaiman też xD podoba mi się tu wplecenie Naruto w epku 8 xD
Wprost nie mogę się doczekać drugiego sezonu
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 05-07-2009 17:32 -
Ale Uprawniaki to nazwa wzięta chyba z polskiej wersji mangi, z resztą tłumacz sam mówił, że imiona itd. tłumaczył pod tę właśnie wersję (dlatego mamy Jiaozi, zamiast Chaosa

).
EDIT: riddic21, właśnie większość oglądała tę wersję

. Niektórzy się czepiają tego tłumaczenia, ale jak dla mnie jest ono właśnie genialne, bo jak ten żart inaczej przetłumaczyć? Jak dla mnie dobra robota.
--------------------

Dodane: 05-07-2009 18:34
--------------------
"W Polsce sprzedaje się tylko godność i wódka."

Dodane: 05-07-2009 20:08
PoWiEm tak parodia świetna boska po prostu

usmialem sie jak cho**ra
Zapomnialem zapytac... Czy to Dragon Ball Z Abridged mozna gdzies pobrac???

Dodane: 05-07-2009 20:14
Pobrać raczej nie tak bezpośrednio, ale spróbuj za pomocą programu Vdownloader - wpisujesz link z YT i ci ściąga

.
Kondzik, fajny avek

.
--------------------

Dodane: 05-07-2009 21:31
Parodie gruuuuubeeee ^^ Naprawdę niektóre z nich są świetne, jest nad czym się pośmiać
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 05-07-2009 21:58 -
--------------------
"W Polsce sprzedaje się tylko godność i wódka."

Dodane: 05-07-2009 22:05
__Kondzik__ napisał/a:A słyszeliście tę piosenkę "Zrobić z was mężczyzn"?
http://www.youtub...Y&[/quote] Muszę przyznać, że w niektórych momentach jest naprawdę niezłe. xD
--------------------

Dodane: 05-07-2009 22:06
Zrobić z was mężczyzn - jedna z najlepszych parodii jakie oglądałem

Dobry moment z mr. popo

Ogólnie beka ;d
--------------------
SIEMA FORUM.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
© 2012 DBPolskaGroup. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację
regulaminu 9