Dziś jest Niedziela, 12 Luty 2012, godz 06:15
OnLine: 37, statystyki
index > Dragon Ball > Premiery
Temat: Dragon Ball Kai 13 - Opinie
Dodane: 29-06-2009 23:41
#siny1988 - user - 30%
olek_mi napisał/a:
Nie długo zacznie się długa Namek saga i według mnie najnudniejsza z całego DBZ :p

Znajac DB Kai nie powinno byc tak zle ;p

--------------------
:) Dla przyjaciół Adaśko :)

Piszę poprawnie po Polsku.
Dodane: 29-06-2009 23:47
Kiedy następne odcinki ?? :d

Dodane: 30-06-2009 02:25
#by_ikar - systemadmin - max%
Alexpol92 napisał/a:
Kiedy następne odcinki ?? :d

Wystarczy spojrzeć na newsy i je łaskawie przeczytać albo zajrzeć do strefy dodatków i tam jest wszystko na temat dbkai wyjaśnione, ale w gruncie rzeczy po co my to robimy skoro wy i tak to olewacie.. Zawsze będą pytania na które wielokrotnie nawet kilka piksel wcześniej zostały postawione odpowiedzi.. Zacznijcie czytać, szukać, tutaj jest na prawdę dużo rzeczy..

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 30-06-2009 09:42
by_ikar napisał/a:
iniesta10 napisał/a:
mam prosbe , jak dodajecie odcinek , to moglibyscie w tej jakosci co jest teraz z angielskimi napisami , bo naprawde jest dobra , mi sie nie tnie , i nie za duza

Zawsze dajemy w tej samej jakości i rozdzielczości :|

widocznie jakoś mi się tylko zdawało , że jest lepsza :d

Dodane: 30-06-2009 10:29 - Edytowane przez by_ikar dnia 30-06-2009 15:45
#m4rain - user - 0%
zobaczcie sobie na te dwa obrazki. Ta sama sytuacja z openingu i właściwego odcinka ;d
http://iv.pl/imag...4sjme.jpeg
http://iv.pl/imag...nynr5.jpeg

EDIT: dajesz mi powód żebym wyłączył całkowicie tag img bo jak widać są ludzie którzy nie czytają REGULAMINU który jasno mówi DUŻE OBRAZKI daje się w LINK!! ikar

Dodane: 30-06-2009 10:43
#Bociak - user - max%
No widać różnicę ale mnie ona aż tak bardzo nie boli. Odcinek był o wiele lepszy niż zwykle, do tego muzyczka wydaję mi się bardziej nastrojowa. Dopiero teraz kai sie zaczyna rozkręcać! Przed chwilą co dopiero obejrzałem.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 30-06-2009 11:04
#pacin - user - 90%
Oglądając też zobaczyłem że się powtarza i porównałem to sobie. Są jeszcze dwa urywki gdzie jest zbliżenie na Goku, a potem na Vegetę. też można sobie porównać.

--------------------
Dodane: 30-06-2009 11:19
#MattiTeo - user - 90%
olek_mi napisał/a:
Nie długo zacznie się długa Namek saga i według mnie najnudniejsza z całego DBZ :p

Bez tych wszystkich zapychaczy nie będzie nudna ;P http://dragonball...iki/Filler - zobacz sobie ile fillerów było w Namek, Captain Ginyu i Frieza saga. Mam nadzieję, że w Kai'u ich nie zobaczymy, akcje z fałszywym Namek czy zamianą ciał Bulmy i Kapitana były nudne. Sama prawidłowa akcja na Namek jest imo bardzo ciekawa :)

Dodane: 30-06-2009 13:18
#siny1988 - user - 30%
ja mam pytanie co do odcinka ... ktore napisy z animesub pasuja ?

--------------------
:) Dla przyjaciół Adaśko :)

Piszę poprawnie po Polsku.
Dodane: 30-06-2009 14:12
#Blade - user - max%
ściągnij wszystkie i sprawdź sobie :p pozwiedzał bym ci ale ja ściągałem inną wersję z torrentów. Odcinek super, w końcu walka Vegety z Goku na całego. Bez zbędnej gadaniny i pól godzinnego gapienia się na siebie. Myślałem że kreska będzie jeszcze lepsza ale jest dobrze :)

--------------------
Dodane: 30-06-2009 16:40
#Bociak - user - max%
Jeden jest dobry ale po kombinacji. Nazwij ten plik tak samo jak tamten. Później w sub edit player wyłącz napisy i bedzie bardzo dobrze działać.

--------------------

Dodane: 30-06-2009 18:51
#Pong - user - 0%
Rozczarowałem się.Byłem pewien ,że ten odcinek bedzie wyglądał jak intro Dragon ball kai,czyli ładna grafa,a okazało się ze to jest to samo co w normalnym DBZ.Zmienili tylko 1 rzecz jak goku leci na Vegete technika Kaio-Ken.

Dodane: 30-06-2009 18:59
#Bociak - user - max%
No mogli się bardziej postarać. W końcu jak w intro zrobili to i w pozostałej części wstawić problemem nie powinien być. Jak ci tak zależysz ściągnij w jakości HD.

--------------------

Dodane: 01-07-2009 08:52
#florek26 - user - 20%
Odcinek zarąbisty !!! To jak Goku użył pierwszy raz Kaioken' a i dogonił Nappę było niesamowite. Myślę, że odcinek 114 się rozkręci jeszcze bardziej. Tam to będą emocje. Już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę jak Goku leje Vegetę.

Dodane: 01-07-2009 10:06
Jaki 114odcinek? :) Odcinek bardzo mi się spodobał ;) Ale minusem jest to że tak szybko czas leci jak się ogląda :p I nie moge się doczekać następnych odcinków oczywiście :)

--------------------
Dodane: 01-07-2009 10:11
Mnie też zirytowała ta grafika opening świetny pomarzyć możemy o takiej Grafice panowie...

Dodane: 01-07-2009 23:11
#blade81 - user - 80%
Ale odcinek mimo to dobry.Równolegle oglądam ponownie DBZ i jestem na Buu sadze,już nie mogę się doczekać tego wszystkiego,Frezera,Komórczaka oj będzie się działo.

Dodane: 01-07-2009 23:19
#dbpolska - user - 0%
zaje fajny ten 13 odcinek :)

Dodane: 02-07-2009 06:56
#Endriu18 - user - 20%
zawiodłem się, sądziłem, że walka będzie ukazana taką kreską, jak openingu...

--------------------
Dodane: 02-07-2009 10:37
#Usunięty - user - 10%
A dlaczego na tej stronie tak pózno pojawiaja sie nowe odcinki KAI?? O dzien lub dwa szybciej pojawiaja sie na kreskowka.pl i myspace.com.

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online