Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 22:14
OnLine: 67, statystyki
index > Dragon Ball > Premiery
Temat: Dragon Ball Kai 13 - Opinie
Dodane: 02-07-2009 10:41
Odcinki przecież wychodzą bardzo wcześnie,nie wiem o co ci hodzi.

--------------------
Dodane: 03-07-2009 01:26
#by_ikar - systemadmin - max%
Marek_2102 napisał/a:
A dlaczego na tej stronie tak pózno pojawiaja sie nowe odcinki KAI?? O dzien lub dwa szybciej pojawiaja sie na kreskowka.pl i myspace.com.

:| chyba śnisz?! Tutaj te odcinki zazwyczaj pierwsze wychodzą, szybciej może być tylko jraw a my zaraz po nich! Chyba że chodzi ci o odcinki z napisami, jeżeli tak to proszę bardzo korzystaj z napisów gdzie ludzie robiący napisy nawet poprawnie po polsku pisać nie potrafią a tłumacza chyba translatorem albo słownikiem.

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 03-07-2009 21:42
#Snajki - user - 20%
Nie narzekajcie :p bądź co bądź ja oglądam wersje angielską online a potem czekam na lektorka :p Na jakiej innej stronie znajdziesz z lektorem :p ??

Dodane: 04-07-2009 01:41
#wolf667 - user - 0%
Moj pierwszy post na tym forum wiec - Witajcie.

Nie rozumiem po co psuc dobre anime lektorem...
Jesli juz ogladac anime, to tylko japonskie, z angielskimi napisami(ewentualnie polskimi).

Natomiast to cale KAI, to strzal w dziesiatke, szczegolnie jesli chodzi o dzwiek, ktory wreszcie brzmi tak jak powinien.
Obraz wogole mnie nie interesuje.

Pozdrawiam wszystkich fanow Dragon Ball'a.

Dodane: 04-07-2009 15:45 - Edytowane przez melon1 dnia 04-07-2009 15:50
#melon1 - user - 10%
Słaby ten odcinek zawiodłem się w ogóle nie trzymał w napięciu tak jak zwykłe dragon ball z muzyka i dźwięki źle dobrane i tak jakoś za szybko to wszystko idzie;[ Można powiedzieć ze w zwykłym DBZ było dużo zapychaczy ale trochę przesadzili skrócając aż tak bardzo odcinki. Ja oglądałem już z napisami polskimi odcinek jeśli tu nie ma to trzeba szukać gdzie indziej widocznie tu na razie nie maja czasu zrobić nie będę tu podawał linku, ale jeśli ktoś chce wiedzieć skąd ściągnąć odcinek z wpisanymi polskimi napisami to niech napisze mi na pw

Dodane: 04-07-2009 17:37
#MattiTeo - user - 90%
Dla tych co czekają na bardzo dobro polskie napisy, polecam odcinki od polskiej grupy Analfabetica Subs ;) Wczoraj wydali hardsub'a 13. odcinka, link do niego znajdziecie na stronie grupy.

Dodane: 04-07-2009 21:00 - Edytowane przez filip@o5 dnia 04-07-2009 21:01
#filip@o5 - user - 0%
A ja mam pytanie z innej beczki. Moim zdaniem, powtarzam moim zdaniem, oglądanie odcinka po japońsku jest bez sensu, nic nie rozumiemy, niby się domyślamy, ale tak naprawdę do końca nie wiemy co mówią postacie. Ale jeżeli dobrze zrozumiałem to macie angielskie napisy z których tłumaczycie na polski, skoro możecie wrzucać odcinki po japońsku, po japońsku z polskimi napisami, to czy jest jakiś problem dla Was, by wrzucać odcinki po japońsku z napisami angielskimi, do czasu aż nie przetłumaczycie na polskie ? Na pewno więcej ludzi zrozumie kwestie po angielsku, aniżeli po japońsku ;)

Dodane: 04-07-2009 21:37
#riddic21 - user - 60%
Kochani cierpliwość to cnota, przecież każdy może poczekać ten tydzień, bądź jeszcze więcej, grunt żeby napisy zrobione były dobrze, później będziemy je oglądać przez lata...

Swoją drogą ten gostek co się wykłócał z Ikarem to od razu mi się skojarzył z Bootem, tudzież Prince'm, przez którego opuściłem stronę :|

Ale wracając jeszcze do odcinka żeby nie był sam spam:
Znakomita ścieżka dźwiękowa gdy Goku każe Gohanowi i Krilanowi wracać do Kame House (no w tych okolicach, każdy wie o co chodzi)
Następnie gładkie przejście akcji do walki z Vegetą, teraz może być już tylko lepiej.

--------------------

Marzenia, które się spełniają, nie są prawdziwymi marzeniami.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online