Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:14
OnLine: 45, statystyki
index > Polityka, Świat, Skandale, Ludzie
Temat: bluzgi w sądzie
Dodane: 27-06-2009 20:04 - Edytowane przez iniesta10 dnia 27-06-2009 20:04
dzisiaj kolega mi wysłał filmik , dziwie się że go jeszcze nie widziałem , było to pewnie z rok temu , gościu został skazany za usiłowanie zabójstwa na 15 lat , zobaczcie jak zareagował

http://www.youtub...63&index=3

Co o tym sadzicie ??

Dla mnie koleś jest zdrowo przywalony ,

Dodane: 27-06-2009 20:31
#Galaxey - user - 30%
Po jego zachowaniu widać że wcale nie żałował tego co zrobił. Nie wiem czy powinno się go wypuszczać, dożywocie lub dożywotni nadzór policji i psychiatra do tego. Napewno ma coś z głową, a za jawne obrazy sądu chyba też jest kara. Pewnie dostał na co zasłużył, przynajmniej mam taka nadzieje.

--------------------

Piszcie na maila galaxey7@gmail.com
---------------

Rozsądek posiadł, kto w słowach oszczędny,
kto spokojnego ducha - roztropny.
I głupi, gdy milczy, wydaje się mądrym,
kto wargi zamyka - bezpieczny.
(Prz 17, 27-28)
Dodane: 27-06-2009 20:33
#Macias - user - max%
Co tu dużo mówić. Facet jest kryminalistą i zakałą społeczną. Bardzo dobrze, że znalazł się w więzieniu. Niestety takich typów łazi jeszcze sporo na wolności.

--------------------
Dodane: 27-06-2009 20:34 - Edytowane przez dexter86 dnia 27-06-2009 20:44
#dexter86 - user - 70%
"Kara musi być, ale nie tak drastyczna" słowa matki jednego z nich........15 lat więzienia to drastyczna kara za próbę zabójstwa- mamy do dupy prawo, powinno być oko za oko albo kólkę między oczy i tyle, bo psychiatra, psycholog itp itd nic tu nie poradzą. Zadźgać chłopaka,na szczęście przeżył, prawie na śmierć dla zabawy....chore, do piachu i tyle, zwłaszcza, że pewnie wyjdzie za 6 lat za "dobre sprawowanie".

Dodane: 27-06-2009 20:55
dziwi mnie tylko że pokazywali jego twarz ;? , siedzisz sobie w autobusie , a tu tacy debile szukaja rozruby jakiejsc ehh, co za spoleczenstwo

Dodane: 27-06-2009 21:03
#Darknes - user - max%
Wcześniej widziałem tylko urywek... jeden trochę okazał skruchę a ten co się wydzierał widać że jest psychiczny i należało mu się.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 27-06-2009 21:14 - Edytowane przez dexter86 dnia 27-06-2009 21:15
#dexter86 - user - 70%
Temu co klnął w sądzie należało się, dziwię się tylko czemu dostał 15 lat chociaż zasługuje ewidentnie na karę śmierci, zachowanie w tymże sądzie + dźganie drugiej osoby dla zabawy/relaksu, czasem zastanawiam się czy aby napewno mamy psychicznie zdrowych sędziów...Inna kara nie przychodzi mi do głowy, zresztą gdybym był sędzią cała ta szajka dostałaby najwyższy wymiar kary

Dodane: 27-06-2009 21:22
#Rademes - user - 30%
Po co te kamery w dupe je***** ,czesc mamo!
Ciezka jest praca w sądzie z takimi przyjemnniaczkami..

Dodane: 27-06-2009 22:02
#by_ikar - systemadmin - max%
Heh najlepsze jest to że całość zamieszania była spowodowana przez dziewczynę która nawet pełnoletnia nie jest, w sumie mógł bym się dziwić, ale niestety coś takie nie jeden i nie dwa razy widziałem.. Czy 15 lat to dużo? W sumie on powinien zostać całkowicie odizolowany od społeczeństwa dla tego że 15 lat jest po to żeby go resocjalizować oraz jednocześnie ukarać, w to co było widać na reportażu wątpię żeby po tych nawet 50 latach zrozumiał że jest odpadem. Wychodzi taki po 6, ma około 24 lat, szuka dziewczyny, zakłada prowizoryczną rodzinę, wszystko opiera się o patologię, kto na tym cierpi? Kolejne niewinne osoby, naiwna dziewczyna która się w to wszystko wpakowała.. Wątpię żeby czekała go jaka kolwiek inna przyszłość, bo to jest taki syf że to do czegoś konkretnego zmierza i raczej tego się nie da uniknąć..

Moim zdaniem powinni go wrzucić między najgorszych ludzi w więzieniu żeby poczuł jak to jest kiedy ktoś cię dźga, ewentualnie zmienia ci płeć.

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 27-06-2009 22:18
"17 lat żyję a ty mi pietnastaka dajesz , co to jest za wyrok "
zgadzam sie z nim . Najgorzej ma poszkodowany , teraz pewnie bedzie zyl w ciaglym strachu , gdy ten koles wyjdzie z pewnoscia bedziee chcial znalezc tego gostka , sam tez tak mowil w sadzie

Dodane: 27-06-2009 23:16
Nalezalo sie mu i tyle. Jednego debila na wolnosci mniej :) Jego zachowanie swiadczy ze wiezienie to odpowiednie miejsce dla niego. Bedzie lakomym kaskiem dla starych kryminalistow :)
A gdyby to ode mnie zalezalo to bym mu wieksza kare dal...25 lat bylo by odpowiedniejsze.

--------------------

Dodane: 28-06-2009 01:07
#dexter86 - user - 70%
by_ikar napisał/a:
Moim zdaniem powinni go wrzucić między najgorszych ludzi w więzieniu żeby poczuł jak to jest kiedy ktoś cię dźga, ewentualnie zmienia ci płeć.

Takiego osobnika odrazu w piach, jeszcze go utrzymywać, przecież resocjalizacja nic nie da w jego przypadku, a dziewczynę która to wszystko wymyśliła na dożywocie, jakoś wydaje mi się że naszej młodzieźy zanika taki organ jak mózg,choć nie całej na szczęście, niezłe rozrywki ma nasza młodzież....

Dodane: 28-06-2009 17:05
#Bociak - user - max%
Syngohana prawda, tu cfaniakuje a w więzieniu takich bardzo nie lubią. I dobrze że dostał taki a nie inny wyrok. Należy mu się za to co zrobił, nie nadaję się do funkcjonowania w społeczeństwie. Mógłby przynajmniej z godnością ponieść wyrok a nie się wykłucać, widocznie i to sprawia mu kłopot.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 01-07-2009 23:26 - Edytowane przez by_ikar dnia 03-07-2009 01:20
#blade81 - user - 80%
I co ludzi skłania do takich czynów,czy oni są zdrowi,mają w sobie coś z człowieka?Zero skruchy,nie uznaje swojej winy,nawet pewnie nie zdaje sobie sprawy z tego co zrobił,dla niego to zabawa;spojrzysz a on ci wyjebie bo mu się to nie podoba że patrzysz(ostatnio tak mnie jeden zaczepiał"idzie i się patrzy" )Jestem spokojny i cierpliwy,prawie pacyfista,ale napier..bym mu,a potem wymierzył naprawdę ostrą karę,tak by cierpiał,nie obijał by się za pieniądze podatników tylko ostro pracował na kawałek chleba.
Co do bluzgów
Obraza sądu?wolne żarty.(W tym wypadku to co innego)Wulgaryzmy traktuję jako normalną cześć naszego języka.Znam umiar i umiem się zachować,aby kogoś nie urazić(lol)potrafię wysłowić się kulturalnie.Ale to zlepek kilku liter(ciąg znaków)które ktoś wymyślił a inny stwierdził że to będzie obraźliwe i tyle.To pomaga wyrazić emocje,wszyscy je znamy i używamy i to że czasem np: w amoku,napadzie szału wtrącę łacinę to normalne i nie wiem czemu ktoś ma się burzyć z tego powodu(sąd to też zwykli ludzie a się za bogów mają,"ochh obraziłeś mnie oh ty niedobry" )

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online