Dodane: 21-06-2009 18:35
^^ mi tam się podoba
Kreska Ok, zwłaszcza ciekawe zostało to pokazane wg mnie w ok. 14.30 minucie odcinka - uniki Goku przed Nappą ;]
Co do Kaiokena wydaje mi się,że jednak będzie tak wyglądać jak w openingu.
^^ takie moje małe przeczucie
PzDr xD
--------------------
"Płonne nadzieje przeważnie nie gasną" - W.Grzeszczyk

Dodane: 21-06-2009 18:58 -
To ja piewiem o jedynym szczegole, ktory w tm odcinku mi sie nie podobal, Piccolo umiera a zarabistej muzyczki ze sceny gdzie umieral Goku nie slyszalem...
Boli tymbardziej ze w starej Z-etce byl taki wlasnie podklad muzyczny, szkoda ze z niego zrezygnowali.
--------------------
Marzenia, które się spełniają, nie są prawdziwymi marzeniami.

Dodane: 21-06-2009 19:07
moze sie czepiam ale jak na odnowiana wersje to zobaczylem blad... otoz raz nappa ma rany,przecieta skure od tarczy krilana pod okiem a w pewnej scenie nappa jak nowo narodzony... 0 zadrapan na skurze poprostu jak by zaczynal walke .Jak na odnowiana wersje to wedlug mnie niepowinni tego zrobic.

Dodane: 21-06-2009 20:20
sama walka Vegety z Goku może wyglądać tak jak w openingu... wszystko jest możliwe

Dodane: 21-06-2009 20:36
Mam pytanie co do odcinka

Może to złe miejsce na to pytanie, jeśli tak jest to proszę usuńcie tego posta

A mianowicie: Czy dostępny będzie epek w formacie .avi?
pozdrawiam
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 21-06-2009 23:03
No całkiem dobrze te skróty im wychodzą

nie ma co . Od razu lepiej się ogląda poprawioną graficznie wersje . No to czekaliśmy

odcinek bardzo fajny Nappa bez szans

)

Dodane: 22-06-2009 10:24
Odcinek w formacie avi bedzie napewno tylko to jest troche później zawsze
Odcinek BomBa xD
W8ing FoR OtheRs xD

Dodane: 22-06-2009 11:39
C@rL napisał/a:Mam pytanie co do odcinka

Może to złe miejsce na to pytanie, jeśli tak jest to proszę usuńcie tego posta

A mianowicie: Czy dostępny będzie epek w formacie .avi?
pozdrawiam
Będzie ale jedynie w tej standardowej rozdzielczości 800x450 ;p a dokładnie to za 30-40min ;p

Dodane: 22-06-2009 11:57
Odcinek bardzo ciekawy, już w następnym epku walka z Vegetą. Uważam Dragon Ball Kai za sukces.

Dodane: 22-06-2009 12:17 -
Na animesubie dostępne są już napisy do tego kaia dwóch autorów.
Od Domciodbz oraz evilzed.
--------------------

Dodane: 22-06-2009 12:31
Nikt nie zwrucił uwagi na moim zdaniem najlepszą akcje, zaraz po smierci picolo, czyli wkurzenie gohana :]

Dodane: 22-06-2009 12:37 -
Odnosze wrarzenie że w coraz gorszej jakości są te odcinki chciałem sobie na tv panoramie odtworzyc a tu lipa nie otwiera takich rozdzielczości co to wogóle jest 640x360

częśc odcinków jest HD część SD

Dodane: 22-06-2009 15:12
Odcinek bardzo fajny. Wszystko zostało ładnie streszczone i przygotowane. Sceny walki były bardzo dobrze przedstawione, chociaż tak jak ktoś już wcześniej zauważył, muzyka nie była zbyt pasjonująca. O wiele bardziej podtrzymywała klimat muzyka z odpowiednika tego odcinka z DBZ. Nareszcie doczekaliśmy się "IT'S OVER 9000!". Goku spuścił niezły łomot Nappie. Następny epek zapowiada się bardzo ciekawie.
--------------------

Dodane: 22-06-2009 15:31
Bardzo mi się podobał ten odcinek. Streszczenie przemyślane co jest bardzo ważne, lecz tak jak inni czekam na "decydujący" pojedynek Goku vs Vegeta.
Ciekawi mnie jak będzie wyglądać ulepszona saga z Buu w roli głównej. Co odcinek coraz bardziej mnie to ciekawi.
--------------------

Dodane: 22-06-2009 15:46
Macias napisał/a:
Na animesubie dostępne są już napisy do tego kaia dwóch autorów.
Od Domciodbz oraz evilzed.
Wiem macias że chcesz pomóc, ale w ten sposób wcale nie pomagasz, nie tylko ja uważam że napisy robione przez kolesi których wymieniłeś, głównie tego pierwszego są fatalne, zobacz na komentarze:
Autor: ~AnimeFan7
Data: 2009-06-22 11:21:56 Ocena ogólna: przeciętna
Hmm, dużo błędów ortograficznych i interpunkcyjnych, pierwszy może jesteś, ale rób to z dokładnością xD
No i będzie gites ;]
Autor: ~budyn
Data: 2009-06-22 11:28:40 Ocena ogólna: słaba
mugł, wogle, odchodźę, pozwulcie
widać czasówke przy wyświetlaniu.
Bieda na maxa. Lepiej poczekać na napisy Dragmaru.
Autor: ~Pawel113v
Data: 2009-06-22 11:51:24 Ocena ogólna: brak
Wklej sobie je do word'a i popraw wszystkie błędy. Na razie jest słabo.
I teraz sobie wyobraź, jak on języka polskiego nie zna na tyle żeby pisać "mugł" to sobie wyobraź jak kiepskie napisy muszą być tłumaczone.. Wrzucił do jakiegoś translatora i po sprawie, poza tym napisy robione czasowo, więc dialogi mogą nie pasować do tego co się wyświetla, kolejną sprawą jest to że jest to koleś który żądał odemnie za napisy jakichś specjalnych rzeczy. Więc zrozum mnie macias że jak pomagać czyli dawać napisy to przynajmniej dobre, a nie takie marne jak te co są teraz.. Na dobre napisy trzeba poczekać, a czasami, w tym przypadku raczej na pewno, warto poczekać.

Dodane: 22-06-2009 17:24
Racja, napisy Damciodbz sa slabe i pelne bledow.
Lecz napisy Evilzed'a sa niczego sobie, rowniez na podstawie mangi i idealnie pasuja.
Brak bledow- polecam je innym uzytkownikom ^^
Jesli dobrze pamietam, robil on napisy rowniez do 10 epka, one takze byly bardzo dobre i na podstawie mangi

Dodane: 22-06-2009 17:55
No cóż ale pierwsze napisy są takie jakie są, choć praktycznie to że są błędy językowe niespecjalnie mnie gryzie. Obejrzałem i dla mnie ten odcinek jest taki jak zawsze. Dobrze zrobiony. Jednak na jedno mam zgrzyt. Iż między teledyskiem a resztą jest wielka różnica. Do tego muzyka choć z w zecie starsza, była lepsza i bardziej dopasowywała się do sytuacji.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 22-06-2009 21:11 -
Odcinek bardzo Ciekawy

w koncu cos sie dzieje

w koncu w next odc. Vegeta vs. Goku

nie wygodne troche napisy z animesub

ale obejrze drugi raz z leprzymi napisami

Dodane: 23-06-2009 10:01
Odcinek z żółtymi napisami pojawił się już do pobrania w strefie plików, jeżeli chodzi o online musimy jeszcze kilkanaście minut poczekać i również będzie odcinek online z napisami. Wysokich transferów

Dodane: 23-06-2009 10:36
Odcinek bardzo mi się podobał. Najbardziej podobał mi się wygląd Nappy, był bardzo ładnie ..'narysowany' (?). W każdym razie odcinek oceniam na 5+
PS Mi tam się nawet muzyka podobała
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.