Dodane: 29-06-2009 09:58
Piękny mecz

USA po zwycięstwie w meczu z Hiszpanią uwierzyło w siebie i to było widać. 2:0 w pierwszej połowie, powinno być 3:0 ;p W szatni trener Brazylijczyków Dunga zrobił dym w szatni i Canarinios grali zupełnie inną piłkę niż w pierwszej połowie i stąd ten wynik 3:2 dla Brazylii

Mecz naprawdę trzymał w napięciu.
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 29-06-2009 10:21
Mecz był naprawdę dobry na wysokim poziome. USA miało wygraną w garści, ale Brazylijczycy pokazali klasę futbolu. Tak to w sporcie już jest ktoś przegrywa, ktoś wygrywa
--------------------
Dragon Ball i to się nie zmienia...

Dodane: 29-06-2009 11:15
dobry fajny mecz

, jakos odpoczatku przypuszczalem ze Brazylia dogoni USA , niestety Amerykanie za bardzo sie cofneli i to byl ich blad, podobnie jak z Hiszpanami , tylko ze tam udalo im sie wygrac ,
Ogolnie fajny turniej , mysle ze RPA jest niezle organizacyjnie przygotowane , ale cos tam gadaja ze sa problemy z komunikacja , no i te trabki

Dodane: 29-06-2009 12:00
Niestety nie znalazłem czasu by obejrzec ten mecz. Troche szkoda mi USA bo to oni powinni wygrać. Ale i tak dokonali wiele i to oni są według mnie zwyciężcami bo zespól który nie jest w żadnej światowej czołówce wygrał z Hiszpanią i miał szanse by wygrać z Brazylią.
--------------------

Dodane: 29-06-2009 12:10
Mecz na prawdę był świetny. Wszystko wskazywało że USA zdobędzie ten puchar, ale Brazylia pokazała klasę i obroniła swój honor. I tak liczyłem na Brazylię, bo USA nie lubię.xD
--------------------

Dodane: 29-06-2009 12:22
Ten turniej pokazuje jak bardzo wyrównał się poziom na całym świecie

Dawniej to raczej żadna drużyna z kontynentu Afrykańskiego nie mogła by porywalizować z teamami z Europy. Aktualnie jest inaczej
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 29-06-2009 12:26
C@rL napisał/a:Ten turniej pokazuje jak bardzo wyrównał się poziom na całym świecie

Dawniej to raczej żadna drużyna z kontynentu Afrykańskiego nie mogła by porywalizować z teamami z Europy. Aktualnie jest inaczej
Dobrze powiedziane. Ale to może europejczycy gorzej grają niż kiedyś.
--------------------

Dodane: 29-06-2009 12:33
Nie pacan, nie powiedziałbym

Football europejski napewno się nie zatrzymał, on stale się rozwija, ale na innych kontynentach też to ma miejsce, ale że to tam szybciej się dzieje to już zasługa boga (talenty xD).
--------------------
SIEMA FORUM.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.