Dodane: 13-12-2011 20:34 -
Ja te anime oglądam od dzisiaj

Już dawno polecało mi kilka fanów anime ten tytuł ale jakoś nie miałem czasu i chęci. Obecnie mam jeszcze mniej czasu ale dzisiaj byłem tak zmęczony, że miałem gdzieś naukę i znalazła się luka wolnego czasu to sobie puściłem stronkę ze serialami online w poszukiwaniu Family Guy'a ale po drodze ujrzałem Death Note i poczułem, że to dzisiaj jest dzień na obejrzenie w końcu tego i nie żałuję. Na prawdę szybko wciąga i myślę, że będę oglądał do końca.
--------------------

Dodane: 13-12-2011 21:34
Mi Death Note'a polecił kolega z roku. Na początku nie bardzo byłem przekonany ale jak zacząłem oglądać to po tygodniu czy dwóch już mogłem zaliczyć to anime do obejrzanych.

Tym co nie widzieli naprawdę polecam. Niezła jazda.

Dodane: 13-12-2011 22:47
Ja poznałem Death Note na Dbpolska na strefie plików .Bardzo mnie zaciekawiło okazało się niezwykłym anime !!

Dodane: 27-01-2012 22:53
Mi Death Note polecił kolega,który powiedział mi że to najlepsze anime jakie oglądał,no i skusiłem się na nie i teraz zgadzam się z nim.

Dodane: 28-01-2012 12:11
Moja przygoda z Death Note zaczęła się w raz z emisją na hyperze.Jednak nie było mi dane obejrzec go od początku.Oglądało się w okresie zeszło rocznych wakcji o w poł do dwunstej(w nocy rzecz jasna) bo na wczesniejszą emisję o 21.00 nie udało mi się załapać, która była o wiele wcześniej.

Dodane: 20-02-2012 11:41
Anime to polecił mi znajomy z innego forum, potem dostałem od niego krążek z 27 odcinkami, jednak nigdy nie obejrzałem do końca, ponieważ już pierwsze odcinki tak mnie nasycają, że mam dość zagadek, tajemniczości, morderstw i jabłek na najbliższe 3 miesiące, wniosek z tego prosty, skoro anime wystarcza, aby nie obejrzeć go do końca za którymś razem znaczy, że jest z gatunku wybitnych

.
--------------------

Dodane: 22-02-2012 20:07
Ja poznałem Death Note kiedy kuzyn mi przywiózł na płytkach Naruto i Death Note oczywiście na początku obejrzałem Naruto, ponieważ wtedy myślałem że DN to anime nie warte mojej uwagi.Jednak w końcu skończyłem 1 serie Naruto i nie miałem co obejrzeć, więc wtedy sięgnąłem po Death Note i natychmiast mnie wciągło i teraz uznaje je za jedno z najlepszych anime jakie widziałem.

Dodane: 24-02-2012 12:56
Hmm, to było tak dawno temu... Jak to ze wszystkimi anime poznanymi w sieci, to i Death Note polecił mi kolega, który był wcześniej "obcykany" z seriami z internetu, a ja, świerzak, co dopiero miał założony internet, dopiero wtajemniczałem się w nowe serie ^^. Death Note to jedno z pierwszych moich anime poznanych w sieci.

Dodane: 24-02-2012 13:44
Death Note usłyszałem od kolegi,takie sobie miałem zdanie o nim,ale nie dawno obejrzałem przypadkiem na Hyperze bodajże końcówkę 1 odcinka,i myślę spoko,następnego dnia też obejrzałem,no i kozak,potem necik i jestem już po.
DN jest to anime warte uwagi,patrząc na posty innych widać,że anime przypada do gustu każdemu
--------------------

Dodane: 24-02-2012 14:58
Jak większość dowiedziałem się o Death Note od kumpla.Nic mi na ten temat nie mówił ale sam zapragnąłem sprawdzić cze warto oglądać
Teraz według mnie to najlepsza manga jak i anime

obejrzałem to już trzy razy
i myślę, że podoba się to wszystkim

Dodane: 01-03-2012 20:16
Tyle mówili wszyscy o Death Note, no ciekawe coś tam zaje**ste itp. To postanowiłem obejrzeć, no i ja też uważam, że jest zajebioza, po obejrzeniu tego zacząłem interesować się śmiercią bandytów itp. wiecie jak to wciąga

.

Dodane: 07-03-2012 12:19
Ja Death Note poznałem w domu. Dokładnie to przedwczoraj, szukając sobie sygnatury i zauważyłem zdjęcie z postacią z tego anime i kliknąłem. No i tyle.
Teraz skończyłem 5 odcinek i mi się podoba. To jest dla mnie wyjątkowe anime :>
Nie mam za bardzo czasu na oglądanie, ale znajduję aby obejrzeć jeden odcinej dziennie
--------------------

Dodane: 20-03-2012 08:37
Poznałem to anime poprzez to forum. Później kolega mi powiedział że je ogląda, to stwierdziłem, że ja też spróbuję. Chociaż pooglądałem dopiero 2 odcinki, to wiem, że mi się spodobało.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.