Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:14
OnLine: 47, statystyki
index > Manga i Anime > Death Note
Temat: Death Note: Gdzie poznaliście?
Dodane: 15-06-2009 11:38 - Edytowane przez by_black dnia 13-01-2010 13:26
#C@rL - user - 100%
Jest taki temat dotyczący Naruto, DB też (chyba) to sobie myślę - założę temat o równie znanym wśród społeczności dbpolski anime ;) Tak więc, gdzie pierwszy raz zobaczyliście Death Note i jaka była wasza pierwsza reakcja (podobało się wam, czy nie) ;>?

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 15-06-2009 13:58
#Zuza - user - max%
Mnie do obejrzenia DN namówiła i zmotywowała pewna osoba, a zobaczyłam to anime pierwszy raz na kreskówka.pl. Spodobało mi się od pierwszego odcinka, jest naprawdę rewelacyjnie zrobione. Od razu wiedziałam, że zasługuje na swoją ocenę ( bardzo pozytywna ).

--------------------

"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..
Dodane: 15-06-2009 21:29
#Butek1 - user - 70%
Ja pierwszy raz miałem styczność z tym anime na tym forum,bo ktoś miał sygnaturę z L chyba Prince.A już kiedyś mi się to obiło o uszy. Wtedy sobie przyponiałem jak mój kolega gadał na temat jakiegoś L'a i Death Note.To sobie myślę gościu fajny na sygnaturce to sobie obejrzę to anime.Bardzo mi się ono spodobało i jest jednym z najlepszych jakie widziałem [cfaniak]

--------------------
Dodane: 15-06-2009 21:35
#Rocky - user - 90%
Jest taki temat dotyczący Naruto, DB też (chyba)

A Blicz to co, co? xD

Ja poznałem DN tutaj. Wszyscy dawali pozytywne komentarze, więc i ja się skusiłem :d I nie żałuję. Anime jest genialne dlatego też dziękuję wszystkim dzięki którym je obejrzałem [wesoly]

--------------------
nie odpowiadam za siebie z wtedy
Dodane: 15-06-2009 21:37 - Edytowane przez dexter86 dnia 15-06-2009 21:38
#dexter86 - user - 70%
A ja spotkałem się z tym anime na innym forum tzn namówiła mnie dziewczyna o avatarze z L-em, pierwszy odcinek tak mnie wciągnął odrazu, no i tu też znalazłem to anime. Bardzo ciekawa fabuła :) szczerze to najlepiej spodobała mi się Misa no i Ryuk :) No i Light Yagami :)

Dodane: 16-06-2009 14:20
#JCD - user - max%
Poczytałem trochę pozytywnych komentarzy na tym forum i zacząłem je ściągać niemal od razu, jak pojawiły się odcinki w downloadzie i zmiejsca to anime stało się moim ulubionym.

--------------------

Dodane: 16-06-2009 16:36
#Macias - user - max%
To anime pobrał mój przyjaciel i razem z innym moim kumplem je obejrzeli. Stwierdzili, że jest to anime jakiego jeszcze nie widziałem i mi je polecili. Mówili, że jest kapitalne. Faktycznie po obejrzeniu Death Note, poparłem ich opinię. Pozdrawiam.

--------------------
Dodane: 16-06-2009 16:52
#Darknes - user - max%
Gdzie? Na stronce oczywista sprawa, większość anime poznałem dzięki stronce DN przyznam się że nie oglądnąłem całego bo nie mam zbytnio czasu ale w wakacje jest pierwsze na mojej liście do obejrzenia.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 16-06-2009 16:58 - Edytowane przez Macias dnia 16-06-2009 16:59
#Macias - user - max%
Darknes napisał/a:
przyznam się że nie oglądnąłem całego bo nie mam zbytnio czasu ale w wakacje jest pierwsze na mojej liście do obejrzenia.

Jak to nie miałeś czasu? To nie wiesz, że w planie dnia ustala się najpierw anime, potem całą resztę? Wstyd mi za ciebie xD

--------------------
Dodane: 16-06-2009 17:09 - Edytowane przez Darknes dnia 16-06-2009 17:12
#Darknes - user - max%
[placze] nie moja wina xD po prostu ja tak mam że jak zacznę coś oglądać to będę siedział przed kompem aż skończę xD jak wiem że za jakąś godzinę będę musiał wyjść to nawet nie zaczynam nowej serii wolę oglądać wszystko ciągiem jeden epek za drugim robiąc tylko przerwy na potrzeby fizjologiczne typu jedzenie xD Ja zawszę próbuje w moim rozkładzie dnia znaleźć czas na Anime a zawsze plany się zmieniają z powodu rodziców, rodzeństwa czy znajomych :p i jeszcze dodatkowo szkoły xD mój internet też nie jest zabójczy a pojemność dysku dodatkowo utrudnia ściąganie xDD i teraz dodatkowo mam kupę roboty w gospodarstwie xD ale w wakejszyn powinienem znaleźć czas na Anime xD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 16-06-2009 17:37 - Edytowane przez mardi33 dnia 16-06-2009 17:37
#mardi33 - user - 30%
po raz pierwszy z DN miałam do czynienia gdy zobaczyłam najpierw film z prawdziwymi aktorami,spodobało mi się na maxa! z niecierpliwością czekałam na następny. potem wpisałam sobie w google i okazało się,że istnieje też takie anime i manga. odnalazłam odc na str potem pożyczałam mangę od znajomych,a potem czytałam na necie,a aktualnie sama sobie kupuję. anime jest naprawdę świetne,fabuła niezwykle wciągająca i bardzo dobrze przemyślana..każdemu je gorąco polecam. pzdr ;)

Dodane: 16-06-2009 17:48
#C@rL - user - 100%
Ja pierwszy raz to cudowne anime zobaczyłem u sąsiada (jak większość anime, które oglądałem ;d). Od razu zobaczyłem ten piękny 2 opening, który mnie urzekł ;P Pożyczyłem płytki i obejrzałem to cudne anime ^^

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 16-06-2009 23:50
#Napojasz - user - 90%
#Zuza
Mnie do obejrzenia DN namówiła i zmotywowała pewna osoba

Ciekawe kto to taki xDDDDDDDDDDDD

Mnie do obejrzenia DN tak na prawdę zobligował temat Maciasa w którym stwierdził, że jest to najlepsze anime na świece, później doszła do tego masa opinii kilku userów tej strony i bach...wciągnąłem się od pierwszego odcinka a chęć dowiedzenia się co będzie dalej narastała z odcinka na odcinek.

--------------------

Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem
Dodane: 24-06-2009 14:01
#Blade - user - max%
A ja te anime zacząłem oglądać z nudów xD a więc to było wczoraj w nocy, nie miałem co robić to co tam, ściągnąłem jeden odcinek, obejrzałem i resztę nocy do 3 godziny spędziłem oglądają te wspaniałe anime xD

--------------------
Dodane: 06-08-2009 13:39
#Konrad - user - 90%
A mi o nim Blady na GG napisał 9i zacząłem oglądać i tak mnie wciągnęło że ogladam całe...zostało mi jakieś 6 odcinków...

W sumie to nie żałuję bo to anime potrafi wciągnąć jest jak świetny kryminał z połączeniem japońskich mitów.. :p

Dodane: 06-08-2009 14:00
Ja dokładniej to trochę poczytałam na tej stronie coś o tym anime, a potem zaczęłam oglądać... Choć wcześniej jedna znajoma z Deva coś mi o tym wspominała, że jej się bardzo podobało :) .

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Dodane: 06-08-2009 23:21
#Blade - user - max%
Mówiłem Kondziu że to świetne anime i że Cię wciągnie :p pochwalę się że i jednego kumpla wciągnąłem w te anime, podrzuciłem mu płytkę z DB Kai które ogląda i dodałem jeszcze DN. A on z kolei innym to pokazał i też zaczęli oglądać. Jak widać te anime każdego może wciągnąć.

--------------------
Dodane: 12-08-2009 14:20
#gutek9 - user - 20%
Hmm Death Note?? Poszukujac jakiegos ciegawego filmy do obejrzenia ujrzalem Death Note po obejrzeniu obu filmow zdecydowalem sie na anime. Nie myslalem ze to anime tak mnie wciagnie na poczatku uwazalem ze filmy sa super extra, ale po obejrzeniu calego anime stwierdzam ze sa kijowe to anime dopiero mnie wciagnelo.

Dodane: 13-01-2010 13:20
#Pepe - user - max%
jeśli dobrze pamiętam,to dużo nasłuchałem się o Death Note i sam postanowiłem sprawdzić czy jest godny tylu pochwał.Oglądnąłem jeden odcinek,drugi i spodobało mi się :d Bardzo fajne . Polecam jak ktoś nie oglądał ;)

--------------------
iSayumi
Dodane: 14-01-2010 19:36 - Edytowane przez Bociak dnia 14-01-2010 19:37
#Bociak - user - max%
Ja w sb, na forum cały czas słyszałem o tym anime. O tym jakie jest świetnie, jakie jest wciągające. No i po dotarciu do aktualnych odcinków Bleacha, stwierdziłem że sam muszę sprawdzić jakie ono jest. :) I dzięki wszystkim za to że go polecali, bo okazało się wyśmienite. :)

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online