Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 05:17
OnLine: 28, statystyki
index > Naruto > Gry
Temat: Naruto: Ultimate Ninja Storm
Dodane: 13-06-2009 14:32 - Edytowane przez by_black dnia 19-01-2010 17:21
#Napojasz - user - 90%
Naruto:Ultimate Ninja Storm to najnowsza gra z serii Naruto na PS3.
Charakteryzuje się wiernym oddaniem postaci jakie występują w anime, świetną oprawą graficzną oraz niesamowita grywalnością.
Co sądzicie o tej grze? czy mieliście już przyjemność w nią zagrać?
Zapraszam do dyskusji. W tym temacie możecie także zadawać pytania dotyczące tej gry. na koniec podaję filmik z yt: http://www.youtub...a0qNAaol7Y

--------------------

Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem
Dodane: 13-06-2009 14:42
#Karolex - user - 90%
Wow! :o Z tego co widzę to chyba najlepsza gra jaką widziałem z serii Naruto. Nie to co mierne gry na ps2. Świetna szata graficzna. Zresztą nie ma co się dziwić. To w końcu Play trójka. Bardzo widowiskowe ataki. Gra świetna. Raczej nie zagram sobie bo zdecydowałem się na zakup Playstation 2 i nie śpieszę się z zakupem nowej konsoli.

Pozdrawiam.

--------------------
Dodane: 13-06-2009 14:42 - Edytowane przez Bociak dnia 13-06-2009 14:42
#Bociak - user - max%
Gra świetna, a nie zapomnijmy że takich jest zabójczo dużo. Grafika ładna tak samo z efektami. Ale co mi z tego jak nie ma jej na pc? Więc mi wisi jaka jest.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 10-07-2009 16:10
#Spark - user - 40%
Karolex napisał/a:
Wow! :o Z tego co widzę to chyba najlepsza gra jaką widziałem z serii Naruto. Nie to co mierne gry na ps2. Świetna szata graficzna. Zresztą nie ma co się dziwić. To w końcu Play trójka. Bardzo widowiskowe ataki. Gra świetna. Raczej nie zagram sobie bo zdecydowałem się na zakup Playstation 2 i nie śpieszę się z zakupem nowej konsoli.

Pozdrawiam.

No sorry ale jeżeli nie grałeś ani w ultimate ninja storm, ani w ultimate ninja na ps2 to czemu mówisz, że te na ps2 są "mierne", a ta na ps3 "świetna"? Naruto: Ultimate Ninja Storm jest według mnie bardzo przereklamowane. Misje w ultimate mission mode są słabe, Konoha bardzo posępna, ogólnie cały tryb ultimate mission mode jest słaby. Oprócz walki z bossami i oszałamiającej grafiki nic innego nie przykuło mojej uwagi. Najkrócej można powiedzieć, że to kolejna część serii ultimate ninja, tylko że podkręcona do możliwości PS3. Gra tylko dla fanów Naruto. Pozdrawiam

Dodane: 29-07-2009 23:50
#Gokukai - user - 10%
Chętnie bym w tą gre pograł ale nie mam PS3. Ehh...

Dodane: 22-08-2009 17:59
Gra jest super grafa powala szkoda ze nie mam ps3 :(

Dodane: 01-09-2009 21:25
Gra jest bombowa!!!!! to była pierwsza jaką grałem jak kupiłem sobie ps3 naprawde dobra licze że będzie druga część

http://animefight... nowa stronka zajmująca się tworzeniem modu DBZ na silniku LF2

Dodane: 16-05-2010 19:18
#Tomskii - user - 40%
Kurczę, aż żałuję, że nie mam PS3 ;( Giera według mnie pocisk! Grafika best chyba z Naruto, systemu walki takiego jeszcze nie było - 3D i kamera nie podąża cały czas za tobą. Normalnie 'heja banana' :d

Dla osłody dodam, że #Matrix1110 trafnie liczył na 2gą część... http://www.youtub...NQc9NiAJB0 - obejrzyjcie do końca ;)

--------------------
Dodane: 07-06-2010 19:04
#Chraban - user - 30%
Świetna gierka, grafika jest powalająca! Szkoda, że nie mam PS3, ale przynajmniej można popatrzyć na filmiki ;) Gra według mnie może równać się ze wszystkimi "gigantami" na rynku np. z Fifą 10, bo grafika jest niesamowita. Mam nadzieję, że w moim życiu zagram w tą gierkę, bo prezentuje się znakomicie.

--------------------
Dodane: 15-07-2010 10:00
#Daichi - user - 20%
Ja się o grze dowiedziałem od kumpla z neta. Powiedział mi, że gra ze swoim kumplem z RL i dał mi filmik na YT. Doznałem szoku. Grafika, styl gry, ogólnie wszystko bardzo mi się podoba. Już oszczędzam kase na ps3 ; ).

Dodane: 15-07-2010 10:29
#owerfull - user - max%
Daichi napisał/a:
Ja się o grze dowiedziałem od kumpla z neta. Powiedział mi, że gra ze swoim kumplem z RL i dał mi filmik na YT. Doznałem szoku. Grafika, styl gry, ogólnie wszystko bardzo mi się podoba. Już oszczędzam kase na ps3 ; ).

A jak już kupisz pierwszą część to kup drugą (jak wejdzie do sprzedaży).
A jeśli chodzi o pierwszą część to grałem tylko raz więc nic nie mogę powiedzieć, ale pewnie za niedługo ją kupię
:d

Dodane: 16-10-2010 11:39
Witam mam do sprzedania gre Naruto: Ultimate Ninja Storm na PS3 w atrakcyjnej cenie 70 zł. Gra jest w stanie idealnym. Sprzedaje tak tanio ponieważ potrzebuje szybko gotówki. Kontakt, gg 2694399. Zapraszam!

Dodane: 15-05-2011 18:22
#Aero - user - 90%
Gra mi się spodobała, ale jedno mnie zawiodło. Chodzi mi o to, że nie można wyjść poza wioskę i to jakoś dziwnie wygląda. A aby wykonać misję trzeba zdobyć daną ilość punktów, nie było to bardzo trudne, ale chwilami nie miałem na to ochoty.

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online