Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:14
OnLine: 46, statystyki
index > Hydepark > Kulinaria
Temat: Gumki i żelki
Dodane: 13-06-2009 00:32 - Edytowane przez by_black dnia 02-04-2012 08:47
#Butek1 - user - 70%
Tematu o mojej ambrozji jeszcze nie wyszperałem,wiec zakładam.Więc czy lubicie zajadać się żelkami?Które najbardziej lubicie?Może kwaśne?Ja kocham jeść żelki,moja babcia jak przysyła paczkę na jakieś święto z niemczech to zawsze dostaje moje ukochane żelusie :d WIedzieliście,że w niemczech żelki są dwa razy tańsze niż w Polsce?Co do ich samku to najbardziej lubię te od firmy Haribo takie wiśienki.Najgorsze żelki to takie czarne gów** chyba lukrecja :p Za kwaśnymi tez nie przepadam.A i bardzo lubię też takie malinki nie wiem czy ktoś wie o czym mówię.Takie żelki w kształcie malinek,które mają na sobie takie małe czerwone kuleczki.To tyle ode mnie na ten przpyszny temat teraz wasza kolej wypowiadac się ;) Na zachętę macie to http://allout.blo.../zelki.jpg Pozdro

--------------------
Dodane: 13-06-2009 00:38
#Meega - user - 10%
OO haribo!! Zawsze jak jestem w sklepie to sobie kupuje. Są mniam :d
Mimo iż są mniam mniam to się nimi nie opycham bo jak ostatnio zjadłeś trochę przy dużo to mnie brzuch bołał że łubudu [zly]

--------------------
No i git

hola|您好|salve|नमस्ते|やあ|nazdar|hei|Cześć ;]
Dodane: 13-06-2009 00:44
#Dexteros - user - 80%
Szkoda, że Haribo jest tak cholernie drogie. Ale od czego są inne żelki :d
Malinki spoko, szczególnie czarne.
Trzeba znowu wybrać sie na zakupy i co by sie nie szczypać kupić 1 kilowe czy większe pudło żelek :d

--------------------
"whatever doesn't kill you simply makes you... stranger."
Dodane: 13-06-2009 07:27
#Karolex - user - 90%
Żelki?- Super malinowe, extra owocowe! xD Żelki są bardzo dobre. Moje ulubione to misie, nie wiem czy haribo je produkują. Uwielbiam je, lecz muszę się powstrzymywać. Po zjedzeniu dużej ilości mnie mdli i boli głowa. Kiedyś pracownica z naszego rodzinnego interesu po powrocie z urlopu w Niemczech przywiozła dla nas całe dwa worki. W 2 dni pożarliśmy całe dwie torby. Przez tydzień chorowałem. Żeli są przepyszne ale jem w dozwolonych ilościach.

Pozdrawiam.

--------------------
Dodane: 13-06-2009 08:05
#florek26 - user - 20%
Haribo bardzo lubię. Najlepsze są te malinki :p szczególnie zielone. Kiedyś opychałem się nimi, ale teraz to już tak ich nie lubię. Może przejadłem się nimi jak byłem mały. Ciocia z Niemiec przywoziła mi zawsze trzy duże pudła tych żelków. Pamiętam jak razem z siostrą obżeraliśmy się nimi.

Dodane: 13-06-2009 08:44
#Rocky - user - 90%
Ja lubię ale właśnie te kwaśne :p Pycha...! Najlepsze są te firmy Haribo. Tu już nie jest jak z Chipsami, że i te tańsze mogą być dobry.. tu trzeba jeść tylko te firmowe xD

--------------------
nie odpowiadam za siebie z wtedy
Dodane: 13-06-2009 09:21
#C@rL - user - 100%
A ja żelek nie jadam, bo nie lubie :p Równie dobrze mógłbym zamoczyć w wodzie z cukrem (xD) podeszwę od buta i zacząć ją gryźć ;d Moja siostra uwielbia żelki, jednak nie odziedziczyła tego po mnie xD

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 13-06-2009 10:48
#Macias - user - max%
Ja także zbyt często nie jadam żelków, ale lubię je bardzo. Właściwie smakują mi wszystkie ich rodzaje. Jestem fanem przede wszystkim kwaśnych smaków. Mam kumpla, który jest fanatykiem żelków i cały czas zaopatruję się w pełen ich arsenał. Dlatego przebywając w jego otoczeniu mam dobrą okazję żeby też dobrze sobie pojeść xD Pozdrawiam.

--------------------
Dodane: 13-06-2009 11:10
#Darknes - user - max%
Ja żelków często nie jadam wolę sobie coś zdrowszego kupić, na przykład piwo xDD ale jak już się trafi że mama kupi młodszemu rodzeństwu to lubię im podjadać xD najbardziej smakują mi kwaśne xD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 13-06-2009 11:26
#pacin - user - 90%
Ja też uwielbiam żelki. A te misie z obrazka tak smakowicie wyglądają. Nie mam jakiejś ulubionej firmy która produkuje te słodkości. Kupuję to co jest na półce i co wygląda normalnie.Z tego co pamiętam to to co kupuję też jest z tej firmy Haribo. Jakby nie padało to bym poszedł do sklepu po tą rozkoszną rzecz. :p :)

--------------------
Dodane: 13-06-2009 12:02
#Bociak - user - max%
Może być xD. Lubie jeść żelki, moge tak godzinami, w końcu one nie sycą :) . Oczywiście właśnie Haribo jest najlepsze. Dziękuję za uwagę :p .

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 13-06-2009 13:17
#Zuza - user - max%
Haribo! Moje ulubione xD Zdecydowanie z żelek Haribo najbardziej lubię te malinki lub zwykłe misie. Nienawidzę tych takich kolorowych pianek, są nie do przełknięcia. Ogólnie żelki dobre na każdą porę dnia :d to tyle xD

--------------------

"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..
Dodane: 13-06-2009 13:38
#Napojasz - user - 90%
Nie ma nic lepszego ze słodyczy :p Haribo są najlepsze a te wszystkie tanie podróbki są bardzo nieudolne, nawet 1% nie dorównują misiakom z Haribo ;>
Czy Haribo to smak radości? Pewnie, że tak...zawsze poprawiają mi humor :)

--------------------

Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem
Dodane: 13-06-2009 13:53
#malpex - user - max%
Haribo jest super!! Pamietam ze kiedys wujek przywoził mi orginalne niemieckie a potem przez calem dnie je zajadalem!! :d teraz wcinam ich coraz mniej bo nie kupuje :p ale sa naprawde super ;) Haribo smak radości XD

--------------------

-------------------------------

Dodane: 13-06-2009 14:46
#MattiTeo - user - 80%
Oczywiście, że lubię ;) Mojej kuzynki córki je uwielbiają i jak przyjeżdżały do nas, to zawsze im podkradałem xD A potem było: "Mamo, wuja znowu nam zjada" xD

Dodane: 13-06-2009 14:53
Ja bardzo lubie żelki Haribo, nawet lubie lukrecje.

Dodane: 13-06-2009 16:24
#Blade - user - max%
Lubię takie słodycze, ale często ich nie jem, a nawet prawie wcale. Powód taki sam jak u Dareksa:

Ja żelków często nie jadam wolę sobie coś zdrowszego kupić, na przykład piwo

:d

--------------------
Dodane: 14-06-2009 09:44
#enigma - user - max%
Jasne Blady, jak piwo jest zdrowsze to pozdrawiam ! xD Ja oczywiście jadałem w swoim życiu Haribo, jednak nie zbyt często, w ogóle jadłem je tylko za małolata, teraz to mi kasy szkoda żeby sobie parę miśków `wtrężolić` xDD

Dodane: 14-06-2009 12:45
#JCD - user - max%
Ja tego próbowałem dawno temu i nie przypominam sobie, żebym był tymi miśkami zachwycony. Ogólnie średnio lubię żelki.

--------------------

Dodane: 26-12-2009 21:33
#malpex - user - max%
Kiedyś sie tym jarałem i mi smakowało ale jakos nie dawno sie przejdałem i nie moge patrzec na te miski :p ale inne żelki to czemu nie :)

--------------------

-------------------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online