Dodane: 11-06-2011 16:37
Raz wziąłem udział za gówniarza, ale straciłem dosyć małą (jak w porównaniu do owerfull'a) sumę. Zniechęcony dałem sobie z tym spokój i od tej pory unikam tego jak ognia. Tłumaczę sobie, że za te pieniądze mam kilkadziesiąt przegadanych minut albo kilka sms'ów do innych sieci, a dla mnie to naprawdę sporo.
--------------------

Dodane: 11-06-2011 21:33
Ja nie pamiętam już kiedy ostatnio wysyłałem sms'a.

A co dopiero konkursy. Tego dziadostwa robi się coraz więcej, a ja nadal tego unikam.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 16-06-2011 08:42
Ja tam nigdy na głupie smsy nie odpowiadałem, żadne konkursy też nie. Szkoda kasy, a jeszcze nie słyszałem by ktoś w tym wygrał... zwykłe naciąganie ludzi na kasę.

Dodane: 21-08-2011 18:33
Ja nie biorę udziału w tego typu konkursach bo wiem, że to jest ściema. Tylko zdzierają kasę od ludzi. Ja wziąłem udział też w tym konkursie "Pusty SMS" i miałem tak samo jak #Rocky. I już więcej nie będę brał w tym udziału.
--------------------

Dodane: 04-02-2012 11:38
Te konkursy to po prostu istna ściema. Tak kuszą i kuszą, aż kolejny coraz droższy(SMS). I w rezultacie nic się nie wygrywa. Mojej matki znajomy kiedyś grał w to i w rezultacie stracił sporo kasy a i tak nic nie wygrał. Kiedyś wzięłam udział w takim i było podobnie. No to mi dało nauczkę: nigdy więcej żadnych konkursów przez SMS.

Dodane: 04-02-2012 11:40
Raz chyba z 5zł straciłem na to, tak dla zabawy, no i ostatnio parę smsów za 2,44zł wysłałem, chciałem PSP z krzyżówki wygrać (ofc, nie tylko z mojego numeru, jeszcze mnie nie pogięło). Ta, nic nie wyrałem...

No ale wiadomo, szkoda mi pięniędzy i zachody... Więc jak dostaje takiego smsa, to nawet nie czytam, zaraz kasuję, bo tylko pamięć sms zajmuje ^^.

Dodane: 12-02-2012 10:37 -
Ja od początku widziałem że coś śmierdzi w Polsce coś za darmo?! Ale niestety kiedy moja mama sobie kupiła komórkę to musiało się stać 1 sms potem kolejne 30 mówię daj spokój, Paweł!! zobacz "Już tylko krok dzieli Cię od głównej nagrody !!" moja matka oszalała wydała ok 120złotych i wiecie co się stało? powiedziała że jej to odpracuje dlatego że jej telefonu nie zabrałem ... chociaż tyle że od tamtej pory już na to nie reaguje znaczy się reaguje jak chce mnie zdenerwować to mówi patrz Paweł twoi znajomi, chociaż z początku się denerwowałem bo po kieszonkowym poszło ale później to już się śmiałem razem z nią. Te sms'y to jedna wielka przyssawka na nasze złotówki jedna wielka kupa.
--------------------

Dodane: 13-02-2012 14:31
Ja nigdy w takich konkursach sms-owych udziału nie brałem i nie żałuje ponieważ szansa na wygranie jest znikoma,ba prawie żadna.Szkoda mi pieniędzy na takie konkursy.Zawsze jak tylko dostaje takiego sms'a to zaraz kasuje i na tym się kończy.

Dodane: 17-05-2012 22:05 -
Konkursy sms to zwykłe naciągactwo - po jednym sms'ie prośba o kolejny i tak zapewne do wyczerpania środków na koncie. Mam znajomego, który czasem właśnie na to przeznacza nadwyżki na jego koncie i jak do tej pory nic nie wygrał. Cud niesamowity.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.