Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:12
OnLine: 33, statystyki
index > Technologia > Gry
Temat: Elastomania
Dodane: 11-06-2009 22:46 - Edytowane przez by_black dnia 21-02-2012 14:48
#C@rL - user - 100%
Temat o jakże słynnej (przynajmniej w społeczeństwie w którym się obracam) grze :) Elastomania to gra zręcznościowa polegająca na kierowaniu motorem.. wyglądało to mniej więcej tak : http://www.youtub...3dLw3iWZCM dawniej pamiętam jak przy tym spędzałem całe dnie siedząc nad jednym poziomem ^^ Grę można pobrać z tego linku: http://peb.pl/log...omania.htm l nie wiem która wersja to ta - właściwa ale któraś musi być xD Czy wy graliście w elastomanie? Jak wy wspominacie tą grę (jeżeli ją wogóle wspominacie xD)?

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 11-06-2009 23:02
To były czasy, brak kompa w domu i siedzenie na dodatkowej szkolnej informatyce. Chyba śmiało można ja nazwać legendą :)

Dodane: 11-06-2009 23:03
#Dexteros - user - 80%
No pewnie, że graliście :d Może nie była to pozycja numero uno, ale grało sie :)

--------------------
"whatever doesn't kill you simply makes you... stranger."
Dodane: 11-06-2009 23:06
#Darknes - user - max%
No ja w to grałem nałogowo kiedyś xD i przyznam się że jakieś pół roku temu znowu sobie w nią grałem :p bo mi się nudziło a się przypomniała fajna gierka więc ściągnąłem i grałem xD przeszedłem wszystkie lewele w ciągu ja wiem... niecały miesiąc, przy niektórych trzeba było się trochę pomęczyć i pomyśleć jak tu wjechać żeby nie zginąć xDD gierka jest wieczna tak jak Mario xD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 11-06-2009 23:08
#buhaj - user - 30%
Elastomania. Proste że grałem, fajna gierka. Dwa lata temu sobie o niej przypomniałem z kumplem i ściągłem sobie ją na kompa. Grało się zarąbiście. Dobrze że o niej przypomnieliście bo teraz zaczne w nią grać, już :d :d :d

--------------------
Dodane: 11-06-2009 23:09
#JCD - user - max%
Też w to grałem, całkiem mi się podobało. Ja niestety nie mam cierpliwości, żeby ślęczeć nad jednym poziomem kilka godzin, więc pewnie po dojściu do jakiegoś tam lvl ją rzuciłem :p

--------------------

Dodane: 11-06-2009 23:17
#Darknes - user - max%
Ja niestety nie mam cierpliwości, żeby ślęczeć nad jednym poziomem kilka godzin

Mam takich kumpli xD jak nie mogą czegoś przejść to najczęściej kasują gierkę i stwierdzają jakaś głupia ona jest bo nie można przejść xD A ja jestem taki uparty że się będę tydzień męczył a nikogo o pomoc nie poproszę aż w końcu sam przejdę xD Ja jak zainstaluje to będę grał aż przejdę całośc dopiero mogę ze spokojem ją kasować bo mam satysfakcję że przeszedłem ją sam :p tak samo było z Elastomanią kumple pokasowali gierkę bo nie umieli przyjść jakiejś tam rundy xD a ja męczyłem się kilka dni aż w końcu opanowałem tricki do perfekcji na pamięć i zaliczyłem level xD

--------------------

Dodane: 11-06-2009 23:27
#Bociak - user - max%
Grałem i nie mało się przy tym nabawiłem. Gra jest jak na freeware świetna, niesamowicie grywalna. Pamiętam iż prosta nie była, ćwiczyło się dzięki temu zręczność. Przeskakiwania platform motocyklem wciąga.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 11-06-2009 23:37
#C@rL - user - 100%
Ja ostatnio ściągnąłem sobie coś elostomaniopodobnego na telefon xD Zwie się to grafity defied w chwilach kiedy nie ma co robić (tak.. są takie xD) gram sobie w nią ^^ Gra jest ogólnodostępna w sieci ;p

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 11-06-2009 23:52
#Spark - user - 40%
Ja już od jakiegoś czasu pykam w tę elastomanię na komórkę. W ciągu niecałego miesiąca doszedłem jedynie do 34 easy i za cholerę nie mogę przejechać przez kolce. Mój kolega doszedł aż do 79 medium, więc ma się czym chwalić :p Podsumowując gra w swojej prostocie jest naprawdę trudna, do wymasterowania i idealna na zabicie czasu. Pozdrawiam

Dodane: 12-06-2009 08:17
#enigma - user - max%
Jasne że grałem! :d Może nie wkręciłem się w nią tak ostro, żeby siedzieć parę godzin, ale pogrywałem. Zawsze lubiłem tego typu gierki online, często w podobne grałem, ale jednak elastomania > all :d

Dodane: 12-06-2009 08:21
No, to była gierka. Siedziałem u kolegi na kompie całymi godzinami. Poprstu bomba, jak na tamte czasy. Viva Elastomania xDD!

Dodane: 12-06-2009 08:36
Pamiętam jak całymi dniami siedział u mnie sąsiad i pykał w nią (wtedy on kompa nie miał)Gierka fajna, a wręcz przyciągająca :d :d

--------------------

Moja 1 sygnaturka w gimpie :)
Dodane: 12-06-2009 17:54
#Rocky - user - 90%
Grałem w to xD Ale nie za bardzo mnie wciągnęło.. coś na rozluźnienie jak np. Ice Tower :d Ale z nudów pograć, pobawić i pomęczyć się można xD

--------------------
nie odpowiadam za siebie z wtedy
Dodane: 12-06-2009 18:36
#C@rL - user - 100%
Co wy młodzi możecie o tym wiedzieć xD Kiedyś to był hit! Dochodziło się do pewnego poziomu i było - zakup pełną wersję... każdy to chciał mieć xD! Ja osobiście przeszedłem dawniej całą wersję demonstracyjną (nie było to nawet takie trudne xD).

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 12-06-2009 18:39
#Rocky - user - 90%
C@rL napisał/a:
Co wy młodzi możecie o tym wiedzieć xD Kiedyś to był hit! Dochodziło się do pewnego poziomu i było - zakup pełną wersję... każdy to chciał mieć xD! Ja osobiście przeszedłem dawniej całą wersję demonstracyjną (nie było to nawet takie trudne xD).

To się nie wiele zmieniło xD Nadal nie jest to aż takie trudne jak nowe gry.Gra genialna w swojej prostocie.. i nudna po jednym dniu xD

--------------------
Dodane: 12-06-2009 18:58
#florek26 - user - 20%
Jasne, że grałem w Elastomenie. Jeszcze nie tak dawno... z jakieś pół roku temu przynajmniej 3/4 mojej szkoły miało tą gierkę na komórce. Na przerwach zawsze się grało razem i tylko jeden drugiemu chwalił się jak daleko doszedł. To było coś...

Dodane: 12-06-2009 19:38
#Darknes - user - max%
i nudna po jednym dniu xD

A wcale że nie nudna xD jak kiedyś nie było fajnych gierek to taka elma to była rozrywka na kilka tygodni xD zwłaszcza że miałem pełną wersję :p

--------------------

Dodane: 12-06-2009 19:42
#Rocky - user - 90%
Heh Durex ale przy dzisiejszych produkcjach taka elastomania to wiesz...ten...no słabe xD Można pograć jak ci się nudzi w domu a nie jak masz ochotę w coś pograć na kompie :p

--------------------
Dodane: 12-06-2009 19:49
#Darknes - user - max%
No pewnie że teraz to słabe bo jest tyle rozmaitych gierek że jest w czym przebierać. Wy młodzi :p nie znaliście czasów gdy właśnie takie produkcje cieszyły się największą popularnością xDD Wy teraz wszystko macie, gdy my w waszym wieku cieszyliśmy się z kalkulatora xDDD Ale dobra bo gadam jak jakiś stary moher xDD A Elma rządzi! xDD

--------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online