Dziś jest Środa, 22 Luty 2012, godz 23:24
OnLine: 40, statystyki
index > Media > Gry
Temat: Wiedźmin 2
Dodane: 22-06-2011 23:16 - Edytowane przez Gnelus96 dnia 22-06-2011 23:20
#Gnelus96 - user - 40%
ehhh ... brak słów ... nawet polską grę ściągną ...

poszukaj na stronie cd projekt

syngohana napisał/a:
Edit: Do osób grających i radzących sobie nieźle : Udało się komuś przejść Kejrana? Jeśli tak to poproszę o wiadomość PW. Bo chyba niezbędna okaże się pomoc :)

Już paręnaście dni minęło ale może dalej masz problem z tym ;p :

Ja miałem problem [mały SPOILER] podczas walki zrzucał mnie ze swojej macki gdy klikałem LPM, jak masz ten sam problem to zmniejsz ustawienia grafiki na najmniejsze, w moim przypadku to zadziałało.

Dodane: 23-06-2011 15:07
#owerfull - user - max%
michal0504 napisał/a:
Witam! Ściągnąłem gre Wiedzmin 2 na torrentach.org i gdy zainstalowałem juz gre chcę ją włączyć przez ikone na pulpicie a gdy klikam na nią to mam:
Otwórz za pomocą
Otwórz program za pomocą programu z tej listy:
i tu mam liste z kilkoma programami
powiecie co mam zrobić??

--------------
I taż jak wchodze w katalog w grze i próbuje odpalić to mam błąd pliku:
mfc100u.dll
wiecie gdzie moge to ściągnąć i gdzie wkleić??
@edit 2 problem mam z głowy ale pierwszy??

Wiadomość doklejona:
ściągnąłem 2 pliki i teraz mam :
Register.exe - nie znaleziono punktu wejscia
nie znaleziono punktu wejscia procedury wmemcpy_s w bibliotece MSVCR100.dll.

Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Wiedźmin 2

Lolol...jak można ściągać taką grę ? :| , przecież ta gra jest pro i epic, jest naszego ojczystego pochodzenia, w dodatku jej cena nie jest duża, nawet kolekcjonerska wersja nie jest nie wiadomo jak droga a jest bardzo zaopatrzona w gadżety....ludzie, wydajcie chociaż raz na taki tytuł to 100 zł( sam wiem, że nie problem na jagodach zarobić czy na aroniach ;) ) bo naprawdę warto...naprawdę.Ja niestety w Wiedźmina 2 nie zagram, a szkoda...

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 23-06-2011 20:31
Chce sprawdzić czy mi pójdzie ale i tak ją kupie nie martw się. Wiem o kilku problemach z płytam,i z empika itd. więc muszę sprawdzić i czy się będzie ciąć

--------------------

http://npolska.ne...667/page/3
Dajcie mi coś do narysowaniu z Bleacha DB Naruto, w tym temacie
Dodane: 23-06-2011 20:34
#Heliaze - user - 100%
michal0504 napisał/a:
Chce sprawdzić czy mi pójdzie ale i tak ją kupie nie martw się. Wiem o kilku problemach z płytam,i z empika itd. więc muszę sprawdzić i czy się będzie ciąć

Podaj swoją konfigurację komputera, to postaram Ci się przybliżyć na co będziesz mógł liczyć.

--------------------

Dodane: 15-10-2011 23:26
Tamto pytanie nie aktualne obecnie mam problem, ponieważ kupilem oryginal w empiku i podczas instalacji wystepuje mi bląd transferu danych. Pojechalem do empika wymienilem plyte i nadal ten sam bląd co mam robić??

--------------------

http://npolska.ne...667/page/3
Dajcie mi coś do narysowaniu z Bleacha DB Naruto, w tym temacie
Dodane: 15-10-2011 23:55
#Gnelus96 - user - 40%
może to wina napędu ?
Ile razy próbowałeś go zainstalować ? i czy zawsze przerywa w tym samym miejscu ?

poszukaj w googlach a jak nic nie znajdziesz to napisz na forum gry http://pl.thewitc...com/forum/

Dodane: 16-10-2011 00:51
#Arti1915 - user - 80%
Sprawdź, może masz za mało miejsca na dysku C. Tam chyba przechowywane są pliki tymczasowe, czy coś takiego Wiem, ze powinno być z 10GB wolnego miejsca minimum tam. Jak to nie pomorze, spróbuj na innym dysku zainstalować.

--------------------

Dodane: 04-12-2011 00:23
#Heliaze - user - 100%
Ostatnio trochę czasu spędziłem w trybie areny i jest naprawdę fantastycznie, wciąga ten tryb niemiłosiernie.

--------------------

Dodane: 27-01-2012 23:11 - Edytowane przez Sala8 dnia 27-01-2012 23:12
#Sala8 - user - 70%
Troszkę odświeżę, ale wersja na Xboxa 360 powoli się zbliża,
17 Kwietnia 2012...
Cena koło 130 zł.

Szczerze, grałem w jedynke i średnio mi się spodobała.
Tak więc dwójki nie miałem zamiaru kupić, ale cena wydaje sie
jak na konsole przystępna.

http://www.youtub...wUAv-SSZqw

Ostatecznie ten trailer przekonał mnie, że prawdopodobnie kupię.
Jeszcze troszkę czasu jest. Czeka mnie jeszcze dla Singla Castlevania LoS,
Batman (Podobno oba tytuły świetne), ale właśnie słyszę,
że Wiedźmin 2 naprawdę prawie arcydzieło.

--------------------
Copy Ninja Sharingano Hatake Kakashi

Dodane: 28-01-2012 00:25
Sala8 napisał/a:
Troszkę odświeżę, ale wersja na Xboxa 360 powoli się zbliża,
17 Kwietnia 2012...
Cena koło 130 zł.

Szczerze, grałem w jedynke i średnio mi się spodobała.
Tak więc dwójki nie miałem zamiaru kupić, ale cena wydaje sie
jak na konsole przystępna.

http://www.youtub...wUAv-SSZqw

Ostatecznie ten trailer przekonał mnie, że prawdopodobnie kupię.
Jeszcze troszkę czasu jest. Czeka mnie jeszcze dla Singla Castlevania LoS,
Batman (Podobno oba tytuły świetne), ale właśnie słyszę,
że Wiedźmin 2 naprawdę prawie arcydzieło.

Chyba niedoinformowany jesteś. Sama gra na x360 kosztować będzie 109 zł, co jest niezwykle zaskakujące.

Dodane: 28-01-2012 00:28
#Heliaze - user - 100%
Fallen_Angel napisał/a:

Chyba niedoinformowany jesteś. Sama gra na x360 kosztować będzie 109 zł, co jest niezwykle zaskakujące.

Chyba niedoinformowany jesteś, ów cena dotyczy tylko zamówienia przedpremierowego. A jest różnica cenowa między kupnem Pre-ordera, a kupnem w sklepie...

--------------------

Dodane: 28-01-2012 00:39
#Arti1915 - user - 80%
Oficjalna cena to 119,90zł za zwykłą edycję i 219,90zł na specjalną, z jeszcze bogatszym wydaniem niż zwykła. Cena taka niska tylko w Polsce. Gre warto kupić, na PC mam kolekcjonerkę, ale gdyby na ps3 za tę cenę była, to kupiłbym jeszcze raz na konsole.

--------------------

Dodane: 28-01-2012 10:44
#DeaDMen - user - 60%
Arti1915 napisał/a:
Oficjalna cena to 119,90zł za zwykłą edycję i 219,90zł na specjalną, z jeszcze bogatszym wydaniem niż zwykła. Cena taka niska tylko w Polsce. Gre warto kupić, na PC mam kolekcjonerkę, ale gdyby na ps3 za tę cenę była, to kupiłbym jeszcze raz na konsole.

Gdyby wszystkie gry na konsole były takie tanie to było by super,lecz nie kupię bo już na PC mam orginała.

Dodane: 28-01-2012 10:48
#Arti1915 - user - 80%
Zamieszczam intro z wersji na X360 bo widzę, ze jeszcze takowego nikt nie wrzucił.
http://www.gametr...ase/726181 Intro moim zdaniem od połowy jak już się rozkręciło, jest świetne. Nie przebija może części pierwszej, ale i tak jest świetnie zrobione. Gdyby wyszło w 2011 roku, to byłoby moim zdaniem najlepsze intro roku.

--------------------

Dodane: 19-02-2012 22:50
#Mattiz - user - 90%
Co do Wiedźmina 2 jak dla mnie jako wielkiego fana gra boska :d Naprawdę mnie pochłonęła i do tej pory przeszedłem ją 19 razy z czego jestem dumny :d Humor, wulgaryzmy, akcja, krew, alkohol, ladacznice i Geralt to to czego mi bylo wtedy trzeba :d Doszły mnie również słuchy o tym, że trwają już prace nad kolejna częścią z czego jestem zadowolony i ma ona powstać do 2015 roku. :)

--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D

Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!
Dodane: 19-02-2012 23:08
#Gnelus96 - user - 40%
Trwają to na pewno ; P jednak przyjdzie nam na nią dłuuuuuugo poczekać ; / niestety ;P

Ale za to w kwietniu, podczas premiery konsolowego wieśka będzie duży patch, przedłużający fabułę :d

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online