Dodane: 09-04-2010 21:55
Spotkanie z agentka FBI było całkiem niezłe

Na zmianę śmiałem się i przybierałem poważny wyraz twarzy xD Wtedy Light się sporo napocił ale kręcił dosyć zgrabnie i udało mu się ją oszukać.
Następnie sama końcówka odliczanie 35...36...37... no i wygra Light czy wygra N ?! Licz, że szybciej człowieku ! xDDD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 24-08-2010 12:19
Ostatnie 5 odcinków obejrzałem w jednym ciągu xD Tak byłem już w to wciągnięty że nie mogłem się oderwać xD Oglądając odcinek 36 oczy już miałem tak zmęczone, ale wytrwałem xD To jak on się skończył sprawiło że musiałem obejrzeć ostatni odcinek, bo chyba bym nie usnął
Ostateczna rozgrywka między Near'em i Lightem przyprawiała mnie o palpitacje serca

Gdy Light powiedział "wygrałem" byłem przekonany że zaraz wszyscy zaczną padać jak muchy

Niestety, Light nie przewidział znakomitego ruchu N co doprowadziło go do jego własnej śmierci
--------------------

Dodane: 30-08-2010 12:09
Ostatni odcinek był najbardziej intrygujący i podtrzymywał ciągle napięcie,pierwsze odcinki też zresztą takie były.

Dodane: 27-01-2011 13:27
Ja mam takie dwa momenty, a dokładniej chodzi mi o scenę gdy Ryuk mówi do Kiry o oczach Shinigami, czekałem aż ze ślepiami wlepionymi w ekran aż Light odpowie "tak albo "nie". No i jeszcze kiedy to Yagami Soichiro wraz z ekipą śledczą mają poznać L, bylem taki ciekawy kim on będzie i na początku nie spodobało mi się to ale po dwóch minutach polubiłem go i stal się moją ulubioną postacią w Death Note

.
--------------------

Dodane: 09-02-2011 14:57
Mnie już pierwsze odcinki trzymały w napięciu.Wtedy gdy Light podniósł notes to już pragnąłem wiedzieć co się stanie dalej.Ten moment który podał Aero(jak Ryuuk mówi o wymianie

) też był świetny.Już myślałem że Light powie że chce to zrobić a tutaj znowu mnie zadziwił ale w końcu go zrozumiałem bo przecież chciał jak najdłużej być "bogiem".Śmierć Lawlieta to był tak trzymający w napięciu moment że oczy miałem przy monitorze xDD,a jak padł to całe napięcie padło
![[wesoly] [wesoly]](/templates/emoty/wesoly2.png)
.Ale i tak nic nie przebije końcówki w 37 odcinku gdy Mikami odlicza 40 sekund i okazuje się że nikt nie umarł.Potem zastanawiałem się co będzie dalej i trochę mnie zawiodło że Light tak się dał

.
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 09-05-2012 14:26
W Death Note było wiele takich momentów zatem podam kilka moich ulubionych.Podobał mi się moment gdy Light miał zlikwidować tę kobietę, była to wtedy jego pierwsza poważna misja no i oczywiście śmierć Lighta to był chyba ten najbardziej trzymający mnie w napięciu moment.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.