index >
Naruto
Temat: Naruto: Naruto i Hinata - co dalej?

Dodane: 30-01-2012 01:06
Sakura kocha Sasuke, Naruto kocha Sakure, Hinata Naruto, a kto Hinate? ;o
hah nie no, wydaje mi się że nie rozwinie się już żaden wątek miłosny ( na szczęście) bo gdyby już to zapewne z Sakura ://
Liczę jednak na to że to różowe :coś", zostanie zlikwidowane przez Sasuke, albo kogokolwiek innego! BŁAGAM!
W pierwszej serii, często ten fragment powtarzali gdy Hinata wspomina o Naruto itp.

Dodane: 06-02-2012 14:54
Naruto i Hinata? Kto wie, co prawda paringi w Naruto są niestety żałosne: ona go kocha, on ją olewa czy na odwrót, chociaż i tak nie lubię ogólnie raczej paringów. Aczkolwiek to jest raczej najlepszy z tamtych. Hinata owszem tak nagle mu to powiedziała, no, ale nie było widać żeby Naruto traktował ją coś więcej niż przyjaciółkę, chociaż może się to zmieni? Jeśli Hinata przełamie swą nieśmiałość to jest duża szansa, że między nimi do czegoś dojdzie.
--------------------

Dodane: 06-02-2012 15:08
Naruto i Hinata? Kto wie, co prawda paringi w Naruto są niestety żałosne: ona go kocha, on ją olewa czy na odwrót, chociaż i tak nie lubię ogólnie raczej paringów.
No widzisz takie jest życie. Naruto olewa Hinatę bo zdaje sobie sprawę że jeżeli wda się w jakiś związek to zaniedba swój główny cel. To nie jest moda na sukces że każdy chodzi z każdym.

Dodane: 06-02-2012 15:10
No widzisz takie jest życie. Naruto olewa Hinatę bo zdaje sobie sprawę że jeżeli wda się w jakiś związek to zaniedba swój główny cel. To nie jest moda na sukces że każdy chodzi z każdym.
Mi nie chodzi o to, by ,,każdy chodził z każdym" jak to ująłeś i wiem jakie jest życie, ale mam na myśli to, żeby chociaż którejś osoby uczucia były odwzajemnione, a nie same nieodwzajemnione jakie są w Naruciaku.
--------------------

Dodane: 08-02-2012 09:49
Myślę że Temari coś czuje do Shikamaru ale mu nie mówi a on też ją lubi.

Dodane: 08-02-2012 10:33
totoro_hi napisał/a:Sakura kocha Sasuke, Naruto kocha Sakure, Hinata Naruto, a kto Hinate? ;o
hah nie no, wydaje mi się że nie rozwinie się już żaden wątek miłosny ( na szczęście) bo gdyby już to zapewne z Sakura ://
Liczę jednak na to że to różowe :coś", zostanie zlikwidowane przez Sasuke, albo kogokolwiek innego! BŁAGAM!
W pierwszej serii, często ten fragment powtarzali gdy Hinata wspomina o Naruto itp.
Też mam podobne odczucia.Hinata kocha Naruto,ale Naruto tego nie odwzajemnia.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.