Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:11
OnLine: 27, statystyki
index > Naruto
Temat: Naruto: Ciągle Sasuke..
Dodane: 22-08-2010 13:13
#owerfull - user - max%
SanGo napisał/a:
To jest nieumiejętność prowdzenia fabuły.

Hmm...na tym się klei fabuła,Naruto zakochany po uszy w Sasuke ciągle próbuje go nawrócić/'uratować'.Jeżeli piszesz że jeżeli ciągle Sasuke jest w fabule to zobacz że Naruto prawie jest w każdej scence w każdej sadze...uważam że to jest wielki błąd Kishi,wiadomo to główny bohater a jego imię to tytuł mangi,ale wydaje mi się że to wkurzające.Niech inni bohaterowie odegrają ważniejsze role ( już nie mówię o Sakurze,Saiu czy nawet Kakshim ale o innych(ale to już nawet trochę za póżno) ).Sumując tak jak w tamtym poście Sasuke to moja ulubiona postać i mi nie przeszkadza że jest ciągle o nim wzmianka ,ale jeżeli ktoś go nie lubi to tak właśnie mówi.Tak uważam.

Z tym zakochaniem to trochę przegięcie XD

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 24-06-2011 18:45
Hymm ... Czy ja wiem ... Jak oglądałam 1 odc . Shippuuden to nie wiedziałam o co chodzi ... , Ale ogółem jest spoko bo ja uwielbiam sakusia < 33

--------------------
:* - < 3
Dodane: 29-06-2011 12:40
#Darknes - user - max%
No i nadal jest ciągle Sasuke :p Teraz przynajmniej już wiadomo czemu praktycznie cały Shippuuden jest poświęcony jego osobie. Ważny element w całej zbliżającej się wojnie, mściciel swojego klanu chcący zniszczyć Kanohę. Trochę się rozjaśniło czemu on wszędzie jest.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 01-07-2011 20:36
#Heliaze - user - 100%
Motyw oklepany i naprawdę nudny, nie mający głębszego sensu, jakieś "ale" musi być. Dobrze, że przynajmniej jest nawiązanie do walki Senju i Uchiha, ale nawet tutaj jest to nietrafione, bo Naruto ma jedynie wolę ognia Senju.

--------------------

Dodane: 01-07-2011 21:12
#Sala8 - user - 80%
Tych całych wspomnień 99% są z Sasuke, ponadto w tych wspomnieniach np. scene odejscia Sasuke widzialem z 5 razy....
Dla mnie to jest prowadzone z deczka idiotycznie, dla niektórych pewnie żałosna jest postawa Naruto itp. Wszyscy za nim gonią szczególnie naruto, by powiedziec ze jest jego przyjacielem, że go nie puści. Natomiast Sasuke leje na nich i okazuje to jak może, że niechce ich. No i tak to jest wałkowane ciągle. Dla mnie wlasnie jeden z minusów tego Anime ten wątek jest przesadzony.

Dodane: 05-07-2011 12:10
Nie marudźcie ja uwielbiam Sasuke, i im więcej go tym lepiej, teraz macie przerwę O! rok od Sasuke i się cieszcie bo za chwileczkę będzie :d

--------------------

To działa... Czuję jak moc Itachi'ego przepływa mnie...
Czuję, że staję się silniejszy!

Sasuke - Czekamy na wielki POWRÓT!
Dodane: 06-02-2012 10:22
#Kyuubi - user - 70%
Ja mangi nie czytam ale uważam że pierwsza część naruto była genialna i nie było tam za dużo Sasuke. W końcu należał do drużyny 7. Co do Shippudena to nie uważam żeby kisiel przesadził z Sasuke.Dał mu tyle ile powinien mieć drugi główny bohater. W sumie kakashiego mieliśmy więcej. Ja osobiście średnio lubię Sasuke ale to on przyciąga do tego anime bo czekam z niecierpliwością aż naruto mu wpoi mądrość do głowy pięścią, bo inaczej się nie da.

Dodane: 06-02-2012 13:27
#Byczusia - user - 80%
Ja nie uważam, żeby w anime(nie wiem, jak manga bo czytałam tylko kilka tomów) było za dużo Sasuke. On z resztą był jednym(i jest) z głównych bohaterów tego oto anime. Z resztą ja go bardzo lubię. A poza tym jest go znacznie mniej w Shippuudenie niż w pierwszej serii.

--------------------
Dodane: 06-02-2012 14:28
#Esey - user - 80%
Aż tak super dużo nie ma, ale w drugiej serii ja już dochodzi do rozmowy o Sasuke (uratuje go, to mój przyjaciel, etc, etc), to troszkę mnie to nudzi, aczkolwiek ciekaw jestem jak to się wszystko skończy, o ile w ogóle się skończy :p . Na razie czytam dalej mangę i jeszcze się nie dowiedziałem. Tak ostatnio oglądałem filmiki i wiele faktów z Naruciaka wyleciało mi z głowy, muszę odświeżyć pamięć...

Dodane: 06-02-2012 18:35
Cóż mnie bardzo irytuje na siłe utrzymywanie sasuke przy życiu. Taka stworzona tylko po to by go ocalać. Moim zdaniem sasuke powinien zginąć przy starciu już z Bee. Niech ofiara Itachiego nie pójdzie na marne. Oczywiste jest to iż w ogóle sasiek nie powinien przeżyć starcia z wieloma shinobi zwłaszcza a może przede wszystkim z Itachim. Ale cóż patrząc na obecne założenie to sasuke przeżył Oro, Itachiego to i przeżyje Tobiego. I stanie się "głównym złym". I telenowele czas zacząć. Brakuje mu teraz tylko rinnengana ,którego z dupy aktywuje. Później idę się założyć o co chcecie iż zacznie kombinować z komórkami senju by być większy kox. Nie zapominajmy o oczywistym czyli wchłonięciu po raz enty komórek oro od kabuto

Dodane: 06-02-2012 18:47
#bake1 - user - 50%
mitheroth napisał/a:
Cóż mnie bardzo irytuje na siłe utrzymywanie sasuke przy życiu. Taka stworzona tylko po to by go ocalać. Moim zdaniem sasuke powinien zginąć przy starciu już z Bee. Niech ofiara Itachiego nie pójdzie na marne. Oczywiste jest to iż w ogóle sasiek nie powinien przeżyć starcia z wieloma shinobi zwłaszcza a może przede wszystkim z Itachim. Ale cóż patrząc na obecne założenie to sasuke przeżył Oro, Itachiego to i przeżyje Tobiego. I stanie się "głównym złym". I telenowele czas zacząć. Brakuje mu teraz tylko rinnengana ,którego z dupy aktywuje. Później idę się założyć o co chcecie iż zacznie kombinować z komórkami senju by być większy kox. Nie zapominajmy o oczywistym czyli wchłonięciu po raz enty komórek oro od kabuto

spokojnie nie unoś się
Nawet jeśli jakimś cudem Sasuke aktywuje Rinnengan nie przewyższy Naruto...
ja podejżewam że na koniec mangi Sasuke zginie z rąk Naruto.
Naruto zostanie Hokage i może nawet ożeni się z Hinatą i to będzie koniec.

Dodane: 06-02-2012 19:24
#Sala8 - user - 80%
bake1 napisał/a:
mitheroth napisał/a:

spokojnie nie unoś się
Nawet jeśli jakimś cudem Sasuke aktywuje Rinnengan nie przewyższy Naruto...
ja podejżewam że na koniec mangi Sasuke zginie z rąk Naruto.
Naruto zostanie Hokage i może nawet ożeni się z Hinatą i to będzie koniec.

Mogę się tylko modlić, abyśmy tak prostego zakończenia nie mieli.
Co do Sasuke, to z Itachim jest oczywiste dlaczego przeżył przecież.
Również mnie on troszkę irytuję, tutaj też mogę się modlić aby i jego i Naruto
Kisiel nie przekoksił nawzajem.

--------------------
Copy Ninja Sharingano Hatake Kakashi

Dodane: 06-02-2012 20:03
wiesz naruto będzie kox tylko po to by pokazać potencjał Rikudo. Co do sasuke, jestem nim troszke już zmęczony to tylko. Taki się wydaje na siłę. Na początku shippudena świetnie się przedstawiał a teraz z każdym nowym jego wystąpieniem mam go dość.

Dodane: 06-02-2012 22:49
nie trawie Sasuke (emo świra), irytuje mnie i wnerwia ta postac , na każdym kroku gdy go tylko widzę , im go mniej tym lepiej , Najpierw zemsta na Itachim (którego zresztą tez nie lubiłem) a teraz napad na konohe :d ?? normalnie Baka ;/

--------------------
Dodane: 07-02-2012 12:13
#Kyuubi - user - 70%
Dlatego każdy ogląda naruto bo czeka aż sasuke dostanie w końcu wpieprz.

Dodane: 07-02-2012 16:15
Znając jego głupie szczęście szybko to się nie stanie. Z wszystkich Uchiha to własnie Itachi był najlepszy i jest to w sumie Moja ulubiona postać po za Nagato. ZA czasów Itachiego jakoś się kojarzyło Uchiha jako kopiuj wklej oraz silne iluzje. Sasuke jakos miniaturka Itachiego z tymi jego samymi uluzjami zajebiście by się prezentował. Susanoo tylko szpeci tę postać tak samo jak amaterasu.

Dodane: 09-02-2012 15:08
#bake1 - user - 50%
damian791126 napisał/a:
Dlatego każdy ogląda naruto bo czeka aż sasuke dostanie w końcu wpieprz.

no dokładnie o tym marze od początku Naruto że wkońcu
Naruto skopie dupe Sasuke.

Dodane: 10-02-2012 22:13
#Newi - user - 20%
Wkońcu Sasuke to jest główna postać nie licząc Naruto ( coś jak Goku i Vegeta, tylko tutaj bardziej zaawansowane, w sensie że bardziej rozbudowany wątek )
Jak dla mnie to dobrze, że jest ta rywalizacja bo coś się dzieje, i toczy się wokół jednego, nie jak w innych anime co co chwilę się fabuła zmienia :p

--------------------
http://www.youtub...NewiReborn - Let's Play, Durne Sprawy, BMX i Machinima
Dodane: 10-02-2012 23:00
Tu chyba trzeba zauważyć że to nie Sasuke jest irytujący, tylko ta pogoń Naruto i Sakury za nim, poczynania Sasuke są całkiem logiczne(według jego chorego umysłu, można powiedzieć że jego zachowanie jest autentyczny i możliwe) za to zachowanie wobec niego Naruto i Sakury, jest kompletnie nie realne, znajdźcie mi kogoś kto próbuje ratować gościa który tyle razy pokazał że jest debilem i ma zrytą dynię. Niestety ten motyw z ratowaniem przyjaciela jest mocno naciągany. Na szczęści chyba w końcu Naruto zrozumiał że nie da się nawrócić pana mściciela i postanowił go załatwić, głupio że chciałby razem z nim zginąć ale cóż... nigdy nie był kreowany na inteligentną postać.

--------------------
"Nie wiedziałes? Dla niektórych (czyt: dzieci neo, tibi i cs'a) nawet radio ma lagi ;p jak przeszukuje stacje smilies/bigsmile.gif Herbata w szklance ma laga jak ją przechylasz smilies/tongue.gifNawet deszcz ma lagi dlatego pada co chwilkę jakaś kropka a nie strumieniem" piękne
Dodane: 13-02-2012 15:47
#Kyuubi - user - 70%
Mi się coś wydaje że Sasuke na koniec wszystko zrozumie, ale pewnie na łożu śmierci.

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online