Dodane: 29-05-2009 09:43 -
Zauważyłem to dokładnie dzisiaj, jak uważacie czy naprawdę Sasuke jest aż tak ważny, że od niego się wszystko zaczyna? W końcu kiedy większość fillerów się kończy pojawia się on..? Teraz zamiast np. pokazać inny wątek w mandze pojawia się znowu on..? A przecież w pierwszym odcinku Naruto Shippuuden, nie wiadomo dlaczego pojawia się scena z dalszych odcinków razem z nim..? Czy uważacie że Kisiel, ma kisiel w majtkach na jego punkcie?
--------------------

Dodane: 29-05-2009 10:35
Od początku był jako taki drugi główny bohater więc i uwaga na nim się skupia. Lecz myślę że czasem to i on przesadza z nim bo tak jak napisałeś jeszcze inne wątki są nie rozwiązane i przydało by się najpierw je ukazać.
--------------------

Dodane: 29-05-2009 10:47
No właśnie o to chodzi, spodziewałem się Madary i jego przemowy. Lub co z Kisame itp xD A tutaj tylko Sasuke, który rusza na Konohę..
--------------------

Dodane: 29-05-2009 11:34
Ale jeszcze może się okaże że zanim Sasuke przybędzie do wioski ujawnią się plany Madary i Danzou. Ale cóż widać że Sasek to jak by ideał Kiśla i będzie na nim skupiał uwagę
--------------------

Dodane: 29-05-2009 11:45
tak wreszcie koniec filerów nie za bardzo lubię saska ale ciągle te same postacie i praktycznie to samo w każdym odcinku a tu będzie potyczka braci myślę ze będzie fajnie

Dodane: 29-05-2009 15:20
by_black napisał/a:
Zauważyłem to dokładnie dzisiaj, jak uważacie czy naprawdę Sasuke jest aż tak ważny, że od niego się wszystko zaczyna? W końcu kiedy większość fillerów się kończy pojawia się on..? Teraz zamiast np. pokazać inny wątek w mandze pojawia się znowu on..? A przecież w pierwszym odcinku Naruto Shippuuden, nie wiadomo dlaczego pojawia się scena z dalszych odcinków razem z nim..? Czy uważacie że Kisiel, ma kisiel w majtkach na jego punkcie?
A czy Kishimoto ma coś do ustalania w anime? To przez widzi mi się studia, a dokładnie reżysera ;)

Dodane: 29-05-2009 15:33
MattiTeo napisał/a:A czy Kishimoto ma coś do ustalania w anime? To przez widzi mi się studia, a dokładnie reżysera
Ma, bo to od niego zależy, w którym momencie potrzebuje czasu na mangę

Pozatym koniec fillerów kilka razy zaczynał się od Sasuke, no i początek Shippuudena

Więc tu nie tylko chodzi o same fillery tylko o "upodobania" xD
--------------------

Dodane: 29-05-2009 15:45
Zauważmy jedno. Po Naruto, Sasuke był drugim bohaterem. I tak to po prostu wywalić? Ale z drugiej irytuje trochę ta całą gadka o nim. Nawet na chwilę nie zamyka się im jadaczka. Całkiem prawdopodobnie Kishmoto ma w nim upodobanie.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 29-05-2009 15:59
Ma, bo to od niego zależy, w którym momencie potrzebuje czasu na mangę :p
Oh, my bad xD Chodziło mi o "projekcje" anime xD
Więc tu nie tylko chodzi o same fillery tylko o "upodobania" xD
Panowie z Pierrot chyba bardzo lubią ślicznych chłopców z anime, bo w takim Bleach'u jest analogicznie ;)

Dodane: 29-05-2009 16:07
Sugerujesz że Tosiek i Sake są przez nich faworyzowani ze względów orientacji seksualnych? xD
--------------------

Dodane: 29-05-2009 16:14
Sam zakładałeś tematy o dewiacjach seksualnych Japończyków to tak wywnioskowałem xD

Dodane: 29-05-2009 16:35
Haha ja taki temat? xD Myślałem że to ogółem o ich obczyajach xD Tak czy siak coś z nimi musi być, że muszą zginąć, a nie giną. W dodatku są do d.. a wszyscy ich kochają...
--------------------

Dodane: 30-05-2009 00:02
No jest przesada z tym Sasuke nawet w fillerach gdzie nie występuje jest opening z nim, zresztą wszystkie openingi w Shippuudenie są z nim xD Ciągle naruciak o nim pierdzi** i jest głównym wątkiem Shippuudena właśnie w pierwszym odcinku od razu było o nim co mnie zdziwiło a potem zanim doszło znowu do tej sceny przeleciało chyba ponad 50 epków a i tak ciągle było Sasuke,Sasuke,Sasuke! xDD Od momentu odejścia jest głównym wątkiem anime. Może to ulubiona postać Kishimoto i lubi ją rysować,wiąże z nią jeszcze duże plany i ciekawe historie...
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 30-07-2010 15:30
Myślę że Kichimoto dał pierwszy odc. z Sasuke żeby nie myśleli że zapomnieli o Sasuke po za tym Uchiha pojawia się "cały" w dopiero 52 czy jakoś tak nie pamiętam. Bo przez długi czas był tylko naruto i akatsuki więc sie nie dziwcie że teraz czas Sasuke. Macie racje że Kishimoto lubi rysować Sasuke bo to jego ulubiona postać. Ale w Mandze później jak Naruto próbuję opanować Kjubiego i spotyka matkę to nie ma Uchihy przez kilka chapterów.

Dodane: 30-07-2010 15:36
To prawda bardzo często jest o nim gadka , na wszystkich openingach jest ,ale mi to osobiście nie przeszkadza bo to jedna z moich ulubionych postaci i wydaje mi się że to ulubiony bohater Kishimoto(ale to tylko takie przypuszczenia)
--------------------

Dodane: 30-07-2010 15:58
Przecież Kishi się nawet nie kryje z tym, że Sasuke to jego ulubiony bohater, mówi o tym otwarcie. Może dlatego, że kosztował on go wiele pracy... Ja tam średnio z anim przepadam, choć czasem nawet wydaje mi się, że go lubię. Niemniej jego obecnych celów nie rozumiem... Tak jakby już zupełnie zapomniał kim jest. Bardzo mnie irytuję, że Kisiel cały czas wsadza Sasuke do każdej sagi. To jest nieumiejętność prowdzenia fabuły. Jak nie wie co zrobić, nie wie jak zacząć, to daje jakieś Sasuke-rescue -.-" Wszystko się właściwie wokół niego kręci.
--------------------
Życie nie jest dobre ani złe - jest takie, jakie wierzymy, że jest.

Dodane: 09-08-2010 11:38
Za dużo jest Sasuke ale skoro Kishi go lubi, a Naruto kocha (nie wmówicie mi, ze jest inaczej, fakty są przeciwko wam!!
![[wesoly] [wesoly]](/templates/emoty/wesoly2.png)
) to w sumie nic dziwnego, ze sie akcja na nim skupia jako na jednym z głównych bohaterów.
--------------------

Dodane: 21-08-2010 14:02
Ja tam uważam że ten wątek z Sasuke ostatnio trochę przynudza.Sasuke to Sasuke tamto.Ale skoro to jeden z głównych bohaterów to nie ma co się dziwić a jak Kishimoto go jeszcze uwielbia to my nie mamy nic do gadania tylko patrzeć co będzie dalej.
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 22-08-2010 10:42
Tak, Sasuke to, Sasuke tamto. Ale to główny bohater... Gdyby go nie było - nie było by tej mangi. Może być albo Sasuke to, Sasuke tamto, albo Naruto to, Naruto tamto.

Dodane: 22-08-2010 11:23
To jest nieumiejętność prowdzenia fabuły.
Hmm...na tym się klei fabuła,Naruto zakochany po uszy w Sasuke ciągle próbuje go nawrócić/'uratować'.Jeżeli piszesz że jeżeli ciągle Sasuke jest w fabule to zobacz że Naruto prawie jest w każdej scence w każdej sadze...uważam że to jest wielki błąd Kishi,wiadomo to główny bohater a jego imię to tytuł mangi,ale wydaje mi się że to wkurzające.Niech inni bohaterowie odegrają ważniejsze role ( już nie mówię o Sakurze,Saiu czy nawet Kakshim ale o innych(ale to już nawet trochę za póżno) ).Sumując tak jak w tamtym poście Sasuke to moja ulubiona postać i mi nie przeszkadza że jest ciągle o nim wzmianka ,ale jeżeli ktoś go nie lubi to tak właśnie mówi.Tak uważam.
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.