Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:11
OnLine: 26, statystyki
index > Naruto
Temat: Naruto: Sai - postać na siłę?
Dodane: 01-01-2010 11:59
#by_black - systemadmin - max%
Ogólnie Sai jak i Sakura teraz zeszli na drugi plan, a widzę że bardzo się zmienił i chciałbym by pokazali go coś więcej, a nie jak teraz wyłącznie Sasuke..

--------------------
Dodane: 02-01-2010 01:11
#Blade - user - max%
Z początku był bardzo irytujący, bardzo przypominał Sasuke. Ale w porównaniu do niego zmienił się, ale w tą drugą, dobrą stronę i dla mnie stał się prawdziwym członkiem drużyny Kakashiego.

--------------------
Dodane: 19-03-2011 16:30
#Aero - user - 90%
Troszku ta postać jest na siłę, ale Danzou musiał mieć jakiegoś szpiega, a Kishi pomyślał, że ten szpieg może wypełnić lukę po Sasuke.

--------------------
Dodane: 19-03-2011 21:33
#Senae - user - 30%
Sai z początku mnie irytował, nie tylko tekstami ale swoją postawą typu "Ja nic nie czuję róbcie co chcecie mnie to i tak nie rusza".Choć jego pojawienie się ulżyło Naruto w końcu Sakura biła od wtedy nie tylko jego xD Jednak z czasem jak się zmieniał zyskiwał moją sympatie. Jednak dopiero od niedawna mogę powiedzieć, że go lubię bo dopiero niedawno przestałam widzieć fałsz w jego kontaktach z drużyną.

Dodane: 19-03-2011 21:40
#Heliaze - user - 100%
Ja osobiście lubię postać Sai'a, jako jeden z nielicznych mądrze prawi, i otwarcie wypowiada się na temat poszczególnych sytuacji, posiada bardzo oryginalne umiejętności czasami wnosi do anime/chapków coś komicznego, według mnie jest to udana postać Kisiela.

--------------------

Dodane: 24-06-2011 16:27
Moim zdaniem sai nigdy nie zastąpi Sasuke . Sasuke jest nie do zastąpienia . Saia też lubię, ale uważam , że nie może zastąpić jego miejsca .

--------------------
:* - < 3
Dodane: 06-02-2012 15:20
#Kyuubi - user - 70%
Wiadomo że Sai nie zastąpi Sasuke ale dzięki niemu w drużynie nie jest już tak pusto. Gdyby teraz sasuke powrócił do drużyny to we dwójkę z naruto rozwalili by wszystkie kraje Shinobi, ale Sai i tak prezentuje wysoki poziom. Na początku te jego zachowanie i fałszywy uśmieszek nawet intrygowały. Ta jego książeczka też była epic. Fajna postać. Myślę że Sai, razem z Yamato zostali po to dołączeni do drużyny kakashiego żeby Konoha na wojnie miała więcej utalentowanych Shinobi niż kakashi,tsunade , naruto i Gai.

Dodane: 06-02-2012 15:34 - Edytowane przez Sala8 dnia 06-02-2012 15:35
#Sala8 - user - 80%
damian791126 napisał/a:
Wiadomo że Sai nie zastąpi Sasuke ale dzięki niemu w drużynie nie jest już tak pusto. Gdyby teraz sasuke powrócił do drużyny to we dwójkę z naruto rozwalili by wszystkie kraje Shinobi, ale Sai i tak prezentuje wysoki poziom. Na początku te jego zachowanie i fałszywy uśmieszek nawet intrygowały. Ta jego książeczka też była epic. Fajna postać. Myślę że Sai, razem z Yamato zostali po to dołączeni do drużyny kakashiego żeby Konoha na wojnie miała więcej utalentowanych Shinobi niż kakashi,tsunade , naruto i Gai.

Gdyby byli aż tak potężni, to logicznie rzecz biorąc już powinna wojna być zakończona, na niekorzyść wielkich Nacji, ale tak nie jest, także nie przesadzaj.

Co do tematu, nie przepadam za Sai'em wręcz go nie lubie. Mimo to myślę, że jest dosyć ciekawą postacią i udaną. W każdym bądź razie to i tak dziury po Sasuke nie załata, wiadoma sprawa.

--------------------
Copy Ninja Sharingano Hatake Kakashi

Dodane: 06-02-2012 19:05
#DeaDMen - user - 90%
Ja tej postaci nie lubię wydaję mi się taką włożoną na siłę do tej mangi,nie cierpię jego charakteru jedyne co w nim lubię to jego wyróżniające się techniki czasami umie też pojechać z jakimś śmiesznym tekstem. :d

Dodane: 07-02-2012 12:10
#Kyuubi - user - 70%
Jak dla mnie wszystkie postacie w naruto są fajnie wykreowane. Jednych lubię bardziej innych mniej, ale postacie Naruto jako całość idealnie się komponują.
Co do Saia zastanawia mnie tylko dlaczego on ma białą skórę?

Dodane: 07-02-2012 13:10
#Byczusia - user - 80%
Czy Sai jest postacią na siłę? Ja bym powiedziała że nie. Czy skutecznie wypełnia lukę po Sasuke? No tak, z nim jest nawet kilka śmiesznych scen. Z resztą ma ciekawy sposób walki.

Dodane: 07-02-2012 16:11
Kiedyś przeczytałem,że Kisiel utożsamia się właśnie z postacią Itachiego i Saia. JA osobiście go lubie, jest miłym zamiennikiem po sasuke ,który obecnie jest jedną z moich najbardziej nieulubionych postaci.

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online