Dodane: 25-10-2009 10:28
Już po samym bicie mi się podoba. ;P Fajnie się zapowiada. Ktoś mi ostatnio mówił w ogóle że Tede ma całą płytę dissów nagrać od razu, ale ile w tym prawdy to nie mam pojęcia, ale w sumie nie byłbym zaskoczony jakby tak zrobił, mam nadzieję że wykorzysta resztę argumentów. Filmik Peji - niby śmieszny, ale bardziej chciało mi się śmiać z niego i jego durnych pomysłów niż z Tedego, a taki cel chyba tego nie był, no ale nie wiem ;P
--------------------

Dodane: 25-10-2009 10:51 -
Nom bicik fajny

zobaczymy co tam tede naskrobie. Wydaje mi sie ze ten motyw z cała plyta jest calkiem mozliwy bo tede zostawił sobie duzo czasu zeby to zrobic.
Peja i jego durne pomysły XD wykonanie dobre ale samo przesłanie mu nie wyszło ja sie smiałem z niego a nie z tedego

ale i tak sobie zwałe tylko chłopaki robia
jeszcze taka parodie znalazłem:
http://www.youtub...wQgRG07VFM
--------------------
-------------------------------

Dodane: 25-10-2009 20:23
nawet jak tede sobie nagra cala plytke disso na peje to i tak peja go niszczy jednym wersem...pozatym ostatnia plyta tedego to dno natomiast peji przeciwnie...

Dodane: 25-10-2009 21:31
DzakliK napisał/a:
nawet jak tede sobie nagra cala plytke disso na peje to i tak peja go niszczy jednym wersem...pozatym ostatnia plyta tedego to dno natomiast peji przeciwnie...
Hmmm... dość subiektywna opinia. Powinnismy starac sie raczej oceniac obiektywnie

Peja wcale w dissach nie jest dobry. Errata tedego była na poziomie a ten pierwszy diss ryska raczej nie za to nastepny juz był dobry. Jak narazie dla mnie jest remis zobaczymy co tede wymysli.
Co do płyt to poniekad masz racje ale nie dokonca. Płyty tedego nie nazwałbym dnem bo zdobyła złota płyte i nie jest taka zła ale jest niedokonczona i niedopracowana. Peja natomiast zrobil lepsza plytke ale tez nie jest jakos specjalnie świetna.
--------------------

Dodane: 26-10-2009 15:35
Nie wiem jak tam Tedego płyta się prezentuje bo całej nie przesłuchałem, albo z raz tylko więc to zostawię bez komentarza, natomiast płyta Ryśka jak dla mnie gniot, zdecydowanie stać go na o wiele lepsze tracki aniżeli to co tam się znalazło. Co do dissów jednak, to myślę że Tede tego pierwszego odpowie, bo jestem ciekaw co tam napisze, no i jestem ciekaw co zrobi z dissem Borixona.
--------------------

Dodane: 26-10-2009 17:55
Co zrobi z dissem Boriksona?Może tak jak leci w tym tracku stanie twarzą w twarz i wyskoczy na pojedynek z udziałem pieści.A tak serio to powinien w jednym utworze skleić diss na Rycha i Boriksona.Tak by było najlepiej.Przynajmniej moim zdaniem

Dodane: 03-11-2009 20:27
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 03-11-2009 22:24
Wiesz Karol, czy jeden mądry to sam nie wiem... w sumie dużo w tym prawdy było chociaż wyłożone było to tylko bluzgami i wyglądało to tak jakby się nieźle wpienił ale mówił że mu zwisa Tede..

A te dissy Tedego wyszły ? Bo jak nie, to może rzeczywiście całą płytę robi, a może 2, jedna na Peje druga na Broxiona ? xD Nie no ciekawie się dzieje.
--------------------

Dodane: 04-11-2009 12:10
No Liroy pojechał i to ostro xD "osrrrywam cie" było najlepsze !
Tede cos przycina! jego dissy miały wyjsc 1 listopada a tu juz 4 i jeszcze nic nie ma. Moze przemyslał wszystko i doszedł do wniosku ze nie warto tego beefu kontynuowac.
--------------------

Dodane: 04-11-2009 14:15
Bo jak nie, to może rzeczywiście całą płytę robi, a może 2, jedna na Peje druga na Broxiona ? xD
a może nic nie wypuści.. spójrzmy na tą sytuacje z innej strony.. Tedzik sie przestraszył, że jedzie po nim pół Polski i koniec beefu... wątpię żeby coś z jego strony powstało.
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 04-11-2009 15:12
A ja myślę że coś wyda, może i jedzie po nim cała Polska, ale zauważ to że robią to już od bardzo dawno, a on wciąż wydaje płyty i kawałki. Może i nie wyda no, nie wiem tego, bo nim nie jestem, mam tylko nadzieję że się nie przestraszył i odpowie.
--------------------

Dodane: 04-11-2009 15:45
Ten beef zrobił swojego rodzaju furorę więc Tede musi go kontynuować bo jak nie to może się już takie coś nie powtórzyć.Pół polski po nim jedzie to fakt.Narazie cicho gdzieś tam siedzi,ale jak jescze ktoś się przełamie i powie co sądzi o Jacku to Tede pęknie.Z Peją już chyba zakończył zobaczymy co zrobi z Kielcami.

Dodane: 04-11-2009 15:56
Trochę nie chce mi się wierzyć że z Peją już skończył... W wywiadzie mówił że jak Peja mu odpowie to on też odpowie, bo ma jeszcze `sporo` argumentów, dlatego też tak nie chce mi się wierzyć żeby odpuścił nagle.
--------------------

Dodane: 04-11-2009 17:36
No tak mowił ale on rózne rzeczy gada xD wiec nie wiem jak to bedzie z tym jego dissem zeby tyle czasu robic jeden kawałek?? troche to dziwne...
Albo wyda cała płyte albo według mnie przegrywa.
Moze sie przestraszył tego ze go Liroy obsrywa xD i teraz sie zamknął gdzie i nie chce wyjsc
--------------------

Dodane: 04-11-2009 22:49
Możliwe, nie zdziwiłbym się, bo w zasadzie z Tedego to taki pozer trochę, to mogłoby takie coś mieć miejsce. No ale myślę że zachowa honor i coś napisze, bo jeśli nie to straci rispekt wielu fanów.
--------------------

Dodane: 05-11-2009 09:40
Mysle ze tych fanów ktorzy sa za nim cały czas to i tak nie straci bo pewnie sa oni tak samo inteligentni jak on

Beda gadac "no nie napisał nic bo nie chciał ciagnac tego beznadziejnego beefu. Nie chciał tracić czasu na takie pierdoły."
Zawsze cos znajda zeby obronic swojego artyste.
Ale tak naprawde w całym środowisku hh to straci duzo wiecej niz sam respect. Teraz bedzie wiadomo ze juz cała polska jedzie po tedziku i on nawet nie probuje sie bronic. Wiec jest cieniasem
--------------------

Dodane: 05-11-2009 15:35
No właśnie, Twój komentarz można uznać za przykład, zobacz, mówisz nie próbuję się bronić, no dobra masz rację, ale czy ta `walka` była fair play ?

Rozumiem 1vs1 Tede vs Rysiek, ok wszystko rozumiem, ale potem doszedł Borixon a teraz i Liroy, wszyscy widzą teraz w Tedem cieniasa bo nie odpowiedział, a nikt już nie widzi tego że wszyscy na raz po nim pojechali i też zbyt fajnie się nie zachowali. No ale to taka moja refleksja co do tego beefu.
--------------------

Dodane: 06-11-2009 19:59
Zgodzil bym sie z Toba Eniś gdyby Tede tak powiedział zaraz po tym jak Peja na nawinął na niego na free. Wtedy to by znaczyło ze pokazał klase. Ale teraz kiedy juz zrobil dissy wypowiadał sie w wywiadach o Rysku, mowil ze ma jeszcze tyle argumentów na niego to juz wedlug mnie nie jest okazanie klasy.
Moim zdaniem nie musi robic dissów na borixona moze go olac ale z Peja juz zaczoł beefa wiec powinien go dokonczyc.
A pozatym po jego wypowiedziach na temat trasy Liroya mogł sie spodziewac takich reakcji. Wkoncu to wyksztalcony człowiek
--------------------

Dodane: 06-11-2009 22:45
Wiesz, w sumie to nawet dobrze by zrobił jakby odpuścił, Peje byłby dumny że wygrał dałby mu spokój, a Tede mógłby w końcu zacząć grać normalne koncerty, bo w sumie tak jak powiedział, wszyscy się od niego odwrócili już dawno, także teraz nie odpowiadając nie traci zbyt dużo, chociaż wiadomo, wtedy okazuje się przegrany, no ale nie wiem czy zależy mu na tym żeby trąbili że to on wygrał.
--------------------

Dodane: 20-12-2009 22:00
--------------------
SIEMA FORUM.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.