Dodane: 08-10-2009 21:53
Trochę desperacji w tym jest ale zobaczymy jak na tym Peja wyjdzie... puki co nie będę komentował tego wydarzenia.. czas pokarze jak Rychu skończy ;d
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 09-10-2009 06:39
--------------------
"W Polsce sprzedaje się tylko godność i wódka."

Dodane: 09-10-2009 15:29
W sumie myślałem że gorzej to będzie wyglądało, fakt faktem coś tam nawinął, ciężko mi powiedzieć kto prowadzi. Ale fakt faktem bardziej wpadają mi w ucho nuty Tedego.
--------------------

Dodane: 09-10-2009 18:27 -
Mi bardziej się podobały dissy Peji.Refren pierwszego kawałka jest [TREŚĆ WYMODEROWANA] hhe.Na razie obstawiam remis.Tede odpowie na to na bank.Peja wyśmiał Jacka,że ten się zbłaźnił w beefie z płomieniem.Hehe.
Sorx.Obiecuje ostatni raz się zapomniałem.

Dodane: 09-10-2009 18:53
Jak dla mnie Rysiek zaprezentował się naprawdę dobrze, lepiej niż podczas dissu z Żuromem ;p Na razie u mnie jest remis Peja = Tede.. czekam na następną rundę ;p
traaa rattaaa pojazd na Tedego trwa !
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 09-10-2009 19:50
Jak dla mnie Peja mógłby o wiele lepiej do tego nawinąć... Stać go na dużo więcej, przynajmniej pod względem `lirycznym` bo podczas dissu to raczej liryka znikoma jest.

Ale tekst jak dla mnie mógłby być lepszy.
--------------------

Dodane: 09-10-2009 21:04
Nie jest zle

Peja jak to peja duzo przeklenstw mogł by sie troche opanowac

i bardziej madrzej cos wymyslic
jak dla mnie tez jest remis teraz choc troche w strone ryska ale to dlatego ze odwołuje koncerty tedego a on o tym nic nie wspomina
--------------------
-------------------------------

Dodane: 09-10-2009 22:14
W pierwszym dissie nie było,aż tak wiele przekleństw.Zacytuje ''Chcesz przysapać,znów pojedziesz tylko k***a,bo ubogi zasób słów synonimem twego gówna''.Więc jak mu już to wygarnął to trzeba było zachować jakis poziom

Dodane: 09-10-2009 22:27
No w pierwszym nie było az tak wielu to prawda

ale pisalem odwołuja sie do całosci to znaczy wszystkich 3 a tak mi sie wydawało ze jest przesycenie przeklenstwami, ale to moze po prostu moje własne odczucie.
--------------------

Dodane: 09-10-2009 23:48
Mi też się tak wydawało Małpek, więc to chyba nie tylko Twoje odczucie.

Dla mnie taki diss z przekleństwami może zmontować każdy, dosłownie każdy, bo to nie za wielki problem same bluzgi połączyć.
--------------------

Dodane: 10-10-2009 22:27
Może ja się nie znam, ale coś takiego mnie zupełnie nie kręci. jak dla mnie wygląda to jak dziecinada dla umysłowo chorych. Ale tak jak powiedziałem wcześniej, nie znam się, mówię jak to widzę z perspektywy obserwatora.
--------------------

Dodane: 11-10-2009 00:24 -
Wiesz Maciek, każdy ma inny gust, jeśli nie słuchasz rapu nie obracasz się w takiej kulturze to nie dziwne że Cie to nie kręci, jednak osoby które słuchająrapu i znają karierę raperów to ciekawi.

Ja tez uważam że to trochę głupie takie dissy, jednak można się pośmiać niekiedy.
--------------------

Dodane: 11-10-2009 12:55
Po ostatnich imo bardzo słabych dissach Peji jak dla mnie już wygrał Tede. Pokazał styl, luz i nie musiał uważać niepotrzebnych inwektyw. Do tego udzielony przez niego wywiad. A Rysiek? Pozostawie to bez komentarza... Jak dla mnie przegrał, a piszę to nie faworyzując jakiejś ze stron.
Co do filmiku Peji, że odwołuję koncert Tede'go, fajne zdjęcie -
http://img522.yfr.../pener.jpg : )

Dodane: 11-10-2009 16:32
Hahahha

Mocneeee ;d
Widać że Matek patrzysz na ten beef obiektywnie - nie tak jak ja ;d Może masz i racje, że Rychu i Jacek to nie ta półka - do mnie to jednak nie dociera ^^
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 11-10-2009 19:37
Dobreeee

szkoda ze sie nie sprawdzi
Mozliwe ze nie patrzymy obiektywnie na tego beef'a dawno nic nie było i sie chyba podjaralismy ze nowa walka sie kreci w powietrzu

no i oczywiscie przynajmnie ja był od poczatku za Ryskiem bo tedego nie trawie
--------------------

Dodane: 11-10-2009 20:01
Żałosny jest poziom tego beef'u... Nie ma to jak VNM vs. Jimson, albo Enson vs. 3f Rap

. Hail Podziemie

!
--------------------
"Umysł, który rozpoznaje sam siebie, jest pełen miłości.
Umysł, który tego nie potrafi, jest pełen przywiązań."
"Akatsuki" amv - http://www.youtub...F0MGCi2kGs

Dodane: 12-10-2009 16:28
Jak dla mnie po tym wywiadzie Tede > Peja... Tede powiedział całą prawdę o Ryśku i o reszcie raperów. Uważam że Peja zrobił z siebie trochę kretyna z tym odwoływaniem koncertów, no ale cóż, fani Ryśka i tak nadal będą jego fanami, więc niezmiennie.
--------------------

Dodane: 14-10-2009 10:32
W odpowiedzi na wideowywiad z Tede, który ukazał się w cgm.pl (Codzienna Gazeta Muzyczna) Peja kontruje dwoma kolejnymi utworami na bitach Mobb Deep (Shock Ones Part 2) i Showbiz & AG (Next Level) sprytnie nawiązując do głośnego obrazu 8 Mila.Sprawdźcie kolejne argumenty i kontr argumenty, którymi Peja zasypał swojego oponenta komentując wypowiedzi i zachowanie Tedego dla cgm.pl i nie tylko. Jednocześnie chcemy poinformować, że wideowywiad z Peją na temat beefu ukaże się na stronie cgm.pl już w najbliższą środę.
http://rapidshare...M.rar.html sprawdzać!
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 14-10-2009 10:54
tede to pajac ... ktory nawija o ciuchach<lol2> a dissy pod wzgledem bitow jak i tekstow rozwalaja tedego...

Dodane: 14-10-2009 11:57
DzakliK napisał/a:
tede to pajac ... ktory nawija o ciuchach<lol2> a dissy pod wzgledem bitow jak i tekstow rozwalaja tedego...
Widac ze nie jestes w temacie. Pod wzgledem tekstów akurat w tym beefie to tede wedlug mnie prowadzi. Ale kazdy moze miec sowje zdanie. A i zapomniales dodac ze to ten koles z tvn turbo !
Według mnie to odwoływanie koncertów to chyba jest tak dla zwały

mnie to specjalnie nie rusza ale smieje sie jak widze ze rychu 'odwoluje koncerty' bo pewnie i tak od nich dojdzie.
Nowe dissy ryska sa dobre. Fajne bity ale to zasługa Decksa który sie dołaczyl

Teksty tez sa dobre nie za duzo przeklenstw co mi sie podoba w porównianiu do poprzednich. Ciekwe czy tede cos nagra teraz czy znowu wywiadu udzieli...
jak narazie to Peja prowadzi po tych dissach wedlug mnie.
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.