Dodane: 09-05-2010 11:25
cóż mnie dissy nudzą a co do tego beefu to p oco on w ogóle ? Nie wiem po co cisnąć innym jak samem usię nie jest doskonałym
pozdrawiam ;P

Dodane: 09-05-2010 16:16
zadyma napisał/a:
Peja odpowiedział w wielkim stylu,po tym dissie powinni się zamknąć bo według mnie nie mają szans z kimś takim jak Peja.Do tego sami zaczęli "sapać" do Peji więc niech się nie dziwą że Peja jedzie ich pod każdym względem, jak sam mówił Diss to diss tu chodzi o to żeby zmieszać przeciwnika z błotem a nie żeby go poklepać po dupci.
Lul, przecież to Peja zaczął sapać... n/c.
Odpowiedź mnie zaskoczyła, bo spodziewałem się czegoś gorszego.. Masa hipokryzji ze strony Ryśka.. czyli standard. Utwór zdecydowanie za długi, bit potem trochę męczył, nawijka Peji była często niewyraźna i musiałem się drugi raz wsłuchiwać. Jak dla mnie Parias > Peja. Może jestem stronniczy, ale logiki Rycha naprawdę nie mogę pojąc, podobnie jak tego bragga z dupy w jego kawałku.
btw, 'gracze plują na siebie, a Doniu wraca" - tet : D

Dodane: 11-05-2010 23:04
Może i znawca z dupy, ja uważam, że obiektywnie oceniam, dla mnie takie dissy jak Peji nie robia wrażenia. Nie porównuj Płomienia do Pariasów, bo to zupełnie inny styl i tu raczej nie ma co się dziwić, że zupełnie inaczej poprowadzone zwrotki. Nie wiem czy zauważyłeś `znawco` ale i Eldo i Włodi i Pelson raczej nawijają `wolno` i chociażby dlatego nie powinieneś w ogóle tego porównywać. Moim zdaniem Peja nudzi, non stop powtarza to samo jeśli o Pelsona chodzi, niektóre wersy to aż mnie smieszyły, przykro mi, może i jestem znawcą z dupy, ale wole słuchać mądrych i przemyślanych tekstów, aniżeli bełkotu Rysia.

Parias > Peja. Mam nadzieję ino, że Parias odpowie w wielkim stylu.

Dodane: 13-05-2010 21:17
Eldoka po koncercie powiedział, że odpowiedzi nie będzie. Co nie zmienia faktu, że Rysiu nie należy już do polskiego hip-hopu.
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 13-05-2010 21:32
Odpowiedzi nie będzie bo nie ma na co odpowiadać czy nie ma po co odpowiadać ? W sumie dobrze,bo inaczej jakaś chora rywalizacja by się w tym rapie zrobiła. Źle się dzieje,już niech wszyscy zbastują i zajmą się swoimi projektami.

Dodane: 13-05-2010 21:37
Dobrze ze odpowiedzi nie będzie bo tak to juz było by za dużo. Mogło by sie to juz skończyć. Według mnie Parias słusznie zrobił ze nie bedzie pisał nastepnych zwrotek, i wygral ten beef z Peją. Kawałek Peji nie jest zly, bo według mnie jest lepszy niż jego poprzednie dissy. Więc jak na niego to było dobrze. Ale i tak za słabo jak na Eldo Włodiego i Pelsona.
--------------------
-------------------------------

Dodane: 15-05-2010 22:07
http://www.myspac... No i co ja mam tutaj napisać . Może przemilczmy to . Żurom wkracza do akcji hehe

Dodane: 21-05-2010 12:47
`Ryś jest dziki, Ryś jest zły!` xDD Haha, na prawde przezabawny `diss`.

Może i dobrze, że nie będzie odpowiedzi, chociaż wolałbym, żeby jeszcze pocisneli Rysiowi, bo nie przepadam za nim i tak.

Dodane: 21-05-2010 12:57
Słyszałem już ten "diss" Żuroma, który różni się od większości
Ale przejdę do tematu, ja uważam, że dissy i beefy są dobre, bo gdy raper wyzwie rapera to prowadzi do bójki i zamieszania

A po co takie teges tamteges, jak można przecież zgładzić słowami

(jeżeli raper pojedzie słabiej na bicie, to przegrywa beef i się zgasza.)

Dodane: 21-05-2010 13:05
Co nie zmienia faktu, że Rysiu nie należy już do polskiego hip-hopu.
Peja był i jest ikoną, królem Polskiego HH, więc takie wypowiedzi są do bólu subiektywne , i się wydają po prostu śmieszne.
Co do Żuroma to zacytuję wypowiedz Peji do Tedego :
Śiedziałeś cicho na dupie prawie 3 miechy cieciu
i ponownie awanturą chcesz wepchnąć album do sklepów
nie zgadza się tylko te trzy miesiące , reszta nic dodać nic ująć w tym temacie.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.