Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:10
OnLine: 28, statystyki
index > Dragon Ball > Gry
Temat: Dragon Ball Z Raging Blast
Dodane: 22-05-2009 18:20 - Edytowane przez by_black dnia 14-02-2012 16:09
#maekus1 - user - 0%
HEJO! Słyszeliście o tej grze, co was w niej interesuje, może graliście? Jakie są wasze opinie na temat tej gry? :)

Dodane: 22-05-2009 18:22
#Staroch - user - 40%
no jaszka slyszalem o tym ma wyjsc w tym roku druga czesc burst limit ale bedzie jak budokai tenkaichi i to na next geny !! mam nadzieje ze bedzie duzo postaci i ze bedzie takie dobre jak bt 3 tylko lepsze !!

--------------------

Dodane: 22-05-2009 18:30
#Bociak - user - max%
Jak to? Najpierw zapowiedź Burs Limit 2, a tu nowy projekt? Naprawdę nie mam pojęcia co z tego wyjdzie. Z obrazków oraz Trailera za dużo wyciągnąć nie można. Mam nadzieję że będzie dobrze :) .

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 22-05-2009 18:50
#by_black - systemadmin - max%
Gra jeszcze nie wyszła, a krytycy już ją zjechali, więcej informacji o niej pojawi się w niedzielnym newsie ;)

--------------------
Dodane: 22-05-2009 19:12
#Mattiz - user - 90%
hehe no szlak mnie trafi xd ja tu sobie ps2 kupiłem a tu takie fajne gry wychodzą ale na ps3 xD a co do tego BT4 no pewnie będzie to takie jak BT3 tylko z pewnością zmianie ulegie grafika i mam nadzieje Story mode bo w serii BT jest on bardzo okrojony a przynajmniej w części trzeciej której właścicielem jestem :) no pozostaje nam tylko czekac :)

Pozdrawiam

--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D

Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!
Dodane: 22-05-2009 19:24
#MattiTeo - user - 80%
DJBociak napisał/a:
Jak to? Najpierw zapowiedź Burs Limit 2, a tu nowy projekt?

W newsie było wspomniane o kontynuacji Burst Limit na xbox360 oraz ps3. Nie było powiedziane, że ta gra to "Burst Limit 2" ;)

Gra wygląda ciekawie, trailer może nie powalał, ale był dość interesujący. A te screeny, które zarzuciłeś to screenshoty klatek trailera ;)

Dodane: 23-05-2009 08:10
#Staroch - user - 40%
black juz ta gre zjechali po trailerach ? to Ci krytycy maja cos na bani ale spoko :d
to tak jakby film po trailerze oceniac. ;D czasem trailer jest lipny ale film zaje.....

--------------------

Dodane: 23-05-2009 08:19
Czyja wiem...moim zdaniem next genów nie ma, a i jakiejś polepszonej kreski nie widać. Budokai 3 na Ps2 wychodzi poza konkurencje..narazie

Dodane: 23-05-2009 08:23 - Edytowane przez Staroch dnia 23-05-2009 08:24
#Staroch - user - 40%
next genow nie ma ? wez czlowieku wyjdz nie ma bo co ? masz zazdrosc w oczach ze ty tego nie masz a inni maja ? :d :d

co do tematu jest oficjalna strona niby

http://www.bandai...gingblast/

teraz narazie nic tam nie ma zbytnio ale warto zajrzec za miesiac wtedy bedzie wiecej wiadomo ; )

--------------------

Dodane: 23-05-2009 08:31
Staroch napisał/a:
next genow nie ma ? wez czlowieku wyjdz nie ma bo co ? masz zazdrosc w oczach ze ty tego nie masz a inni maja ? :d :d

Możesz mi to wyjaśnić, strasznie zagmatwałeś swoją wypowiedź...

Dodane: 23-05-2009 09:08
#zielony - user - 90%
No nareszcie powrót do najlepszej serii dragon balla. Czekam ze zniecierpliwieniem. Chociaz konsoli nie mam :|

--------------------
Moje rysunki ;)
Dodane: 23-05-2009 09:17
Staroch napisał/a:
black juz ta gre zjechali po trailerach ? to Ci krytycy maja cos na bani ale spoko :d
to tak jakby film po trailerze oceniac. ;D czasem trailer jest lipny ale film zaje.....

Ci krytycy to betatesterzy, którzy grę mają już prawie 3 miesiące ;)

--------------------
Dodane: 23-05-2009 09:48
#enigma - user - max%
Bardzo dziwne, myślałem że tylko BT2 wyjdzie... no ale widzę moda na gdy DB się zrobiła, to dobrze :d Mam nadzieję że będzie ogarnięta i nie przyniesie wstydu bijatykom o tematyce Dragon Ball.

Dodane: 23-05-2009 10:15
To nie koniec w jutrzejszym newsie dowiecie się o jeszcze jednej grze, tak więc atrakcji jeszcze nie koniec. Jednak powiem wam że to zaczyna robić się już jak z NFS..

--------------------
Dodane: 23-05-2009 10:30
#maekus1 - user - 0%
Mi się gra ze screenów podoba tylko żeby jeszcze wyszła na ps2 lub wii bo w xboxa360 bede musiał zainwestować
A do gry to by jeszcze dodał coś takiego jak w tekenie że każdy ma inne techniki inaczej robione(inna kombinacja na padzie) i możliwość kierowania kamezami.

Dodane: 23-05-2009 10:39
#Staroch - user - 40%
nom ale black po wersji beta tez nie mozna krytykowac bo ja ulepsza napewno znacznie bo jeszcze 'chyba' nie ma daty premiery wiec dalej nad nia pracuja ; p ale oczywiscie news jak zwykle bedzie zajeb.... wiec pewnie data bedzie :d

co pogmatwałem roger ? mowisz ze nie ma next genow gdybys zauwazyl sa i to od 4 lat.

--------------------

Dodane: 23-05-2009 10:52
#maekus1 nie będzie jej na ps2. #Staroch kiedy do obiegu betatesterów dostał się Prostreet to półroku przed premierą i po zdanie się nie zmieniło, betatesterzy nie są zwykłymi graczami, mają już w tym fach i wyczucie, prawdopodobnie razem wzięci w tym temacie nie graliśmy w tyle gier przez cały życie co oni w rok :p

--------------------
Dodane: 28-05-2009 16:45
#Staroch - user - 40%
black takie testowanie gier to fajna praca. ale zeby nie przesadzac :d :d a pewnie wiekszosc z takich testerow to 'no life' co mieszkaja dalej z mama w wieku 35 lat ;o
a black widziales kominka ? to jest dopiero labs krytykuje najlepsze gry i z nich jakies gowno robi :d :d

--------------------

Dodane: 04-06-2009 23:44
#Spark - user - 40%
Po screenach widać, że gra nie będzie niczym zachwycać. Chyba, że do premiery bandai(chyba) coś zmieni, bo na razie nie wygląda to za dobrze :( Ale czy twórców gry to obchodzi? Gra czy tak, czy tak się sprzeda, więc po co się starać [yyy] Pozdrawiam

Dodane: 05-06-2009 04:04
#Lukash - user - 20%
Heh...
Raz kolejny olali pecety.
Raz kolejny ja olewam ich :]

Chyba, że emulator ;)

Szkoda, że więcej ludzi nie myśli jak ja, wtedy nie byłoby tak, że gry wychodzą pod 10 różnych konsol, po 1000zł każda.

--------------------
Lukash
Earth's Special Forces
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online