Dodane: 22-05-2009 18:20 -
HEJO! Słyszeliście o tej grze, co was w niej interesuje, może graliście? Jakie są wasze opinie na temat tej gry?

Dodane: 22-05-2009 18:22
no jaszka slyszalem o tym ma wyjsc w tym roku druga czesc burst limit ale bedzie jak budokai tenkaichi i to na next geny !! mam nadzieje ze bedzie duzo postaci i ze bedzie takie dobre jak bt 3 tylko lepsze !!
--------------------

Dodane: 22-05-2009 18:30
Jak to? Najpierw zapowiedź Burs Limit 2, a tu nowy projekt? Naprawdę nie mam pojęcia co z tego wyjdzie. Z obrazków oraz Trailera za dużo wyciągnąć nie można. Mam nadzieję że będzie dobrze

.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 22-05-2009 18:50
Gra jeszcze nie wyszła, a krytycy już ją zjechali, więcej informacji o niej pojawi się w niedzielnym newsie
--------------------

Dodane: 22-05-2009 19:12
hehe no szlak mnie trafi xd ja tu sobie ps2 kupiłem a tu takie fajne gry wychodzą ale na ps3 xD a co do tego BT4 no pewnie będzie to takie jak BT3 tylko z pewnością zmianie ulegie grafika i mam nadzieje Story mode bo w serii BT jest on bardzo okrojony a przynajmniej w części trzeciej której właścicielem jestem

no pozostaje nam tylko czekac
Pozdrawiam
--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D
Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!

Dodane: 22-05-2009 19:24
DJBociak napisał/a:
Jak to? Najpierw zapowiedź Burs Limit 2, a tu nowy projekt?
W newsie było wspomniane o kontynuacji Burst Limit na xbox360 oraz ps3. Nie było powiedziane, że ta gra to "Burst Limit 2" ;)
Gra wygląda ciekawie, trailer może nie powalał, ale był dość interesujący. A te screeny, które zarzuciłeś to screenshoty klatek trailera ;)

Dodane: 23-05-2009 08:10
black juz ta gre zjechali po trailerach ? to Ci krytycy maja cos na bani ale spoko
to tak jakby film po trailerze oceniac. ;D czasem trailer jest lipny ale film zaje.....
--------------------

Dodane: 23-05-2009 08:19
Czyja wiem...moim zdaniem next genów nie ma, a i jakiejś polepszonej kreski nie widać. Budokai 3 na Ps2 wychodzi poza konkurencje..narazie

Dodane: 23-05-2009 08:23 -
next genow nie ma ? wez czlowieku wyjdz nie ma bo co ? masz zazdrosc w oczach ze ty tego nie masz a inni maja ?
co do tematu jest oficjalna strona niby
http://www.bandai...gingblast/ teraz narazie nic tam nie ma zbytnio ale warto zajrzec za miesiac wtedy bedzie wiecej wiadomo ; )
--------------------

Dodane: 23-05-2009 08:31
Staroch napisał/a:next genow nie ma ? wez czlowieku wyjdz nie ma bo co ? masz zazdrosc w oczach ze ty tego nie masz a inni maja ?
Możesz mi to wyjaśnić, strasznie zagmatwałeś swoją wypowiedź...

Dodane: 23-05-2009 09:08
No nareszcie powrót do najlepszej serii dragon balla. Czekam ze zniecierpliwieniem. Chociaz konsoli nie mam

Dodane: 23-05-2009 09:17
Staroch napisał/a:black juz ta gre zjechali po trailerach ? to Ci krytycy maja cos na bani ale spoko
to tak jakby film po trailerze oceniac. ;D czasem trailer jest lipny ale film zaje.....
Ci krytycy to betatesterzy, którzy grę mają już prawie 3 miesiące
--------------------

Dodane: 23-05-2009 09:48
Bardzo dziwne, myślałem że tylko BT2 wyjdzie... no ale widzę moda na gdy DB się zrobiła, to dobrze

Mam nadzieję że będzie ogarnięta i nie przyniesie wstydu bijatykom o tematyce Dragon Ball.

Dodane: 23-05-2009 10:15
To nie koniec w jutrzejszym newsie dowiecie się o jeszcze jednej grze, tak więc atrakcji jeszcze nie koniec. Jednak powiem wam że to zaczyna robić się już jak z NFS..
--------------------

Dodane: 23-05-2009 10:30
Mi się gra ze screenów podoba tylko żeby jeszcze wyszła na ps2 lub wii bo w xboxa360 bede musiał zainwestować
A do gry to by jeszcze dodał coś takiego jak w tekenie że każdy ma inne techniki inaczej robione(inna kombinacja na padzie) i możliwość kierowania kamezami.

Dodane: 23-05-2009 10:39
nom ale black po wersji beta tez nie mozna krytykowac bo ja ulepsza napewno znacznie bo jeszcze 'chyba' nie ma daty premiery wiec dalej nad nia pracuja ; p ale oczywiscie news jak zwykle bedzie zajeb.... wiec pewnie data bedzie
co pogmatwałem roger ? mowisz ze nie ma next genow gdybys zauwazyl sa i to od 4 lat.
--------------------

Dodane: 23-05-2009 10:52
#maekus1 nie będzie jej na ps2.
#Staroch kiedy do obiegu betatesterów dostał się Prostreet to półroku przed premierą i po zdanie się nie zmieniło, betatesterzy nie są zwykłymi graczami, mają już w tym fach i wyczucie, prawdopodobnie razem wzięci w tym temacie nie graliśmy w tyle gier przez cały życie co oni w rok
--------------------

Dodane: 28-05-2009 16:45
black takie testowanie gier to fajna praca. ale zeby nie przesadzac

a pewnie wiekszosc z takich testerow to 'no life' co mieszkaja dalej z mama w wieku 35 lat ;o
a black widziales kominka ? to jest dopiero labs krytykuje najlepsze gry i z nich jakies gowno robi
--------------------

Dodane: 04-06-2009 23:44
Po screenach widać, że gra nie będzie niczym zachwycać. Chyba, że do premiery bandai(chyba) coś zmieni, bo na razie nie wygląda to za dobrze

Ale czy twórców gry to obchodzi? Gra czy tak, czy tak się sprzeda, więc po co się starać
![[yyy] [yyy]](/templates/emoty/yyy.png)
Pozdrawiam

Dodane: 05-06-2009 04:04
Heh...
Raz kolejny olali pecety.
Raz kolejny ja olewam ich :]
Chyba, że emulator
Szkoda, że więcej ludzi nie myśli jak ja, wtedy nie byłoby tak, że gry wychodzą pod 10 różnych konsol, po 1000zł każda.
--------------------
Lukash
Earth's Special Forces
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.