index >
Naruto
Temat: Naruto: Śmieszne i zakręcone sceny

Dodane: 24-05-2010 22:38
Ja pamiętam takie teksty:
Hidan: No nie mogę.(...) Koleś, cienias z ciebie. Co to miało być?
Kakuzu: Odezwał się, zrobiony w konia przez klon.
Hidan: Ups, widziałeś to?
Tobi (wskazuje na glinianą świnkę): To wygląda jak twoje bomby, nie? Czyżby twoje bomby były... podróbką?
Deidara: Ty...
Tobi

ucieka)
Deidara: Zabiję cię!
Tobi: Aaa!

Dodane: 26-05-2010 23:18
Takie śmieszne momenty są potrzebne w mandze, gdyby były tylko sceny walki i jakieś ckliwe rozmowy to nie dotknąłbym mangi nawet kijem
Naruto ma dużo takich momentów co mi się podoba

Dodane: 19-06-2010 16:24
Blade napisał/a:Mało jest śmiesznych momentów w Naruto
Nie zgodził bym się, jest ich całkiem sporo, jedynie w chwilach krytycznych i tak jak ostatnio w mandze brakuje ich, to jednak nie można narzekać że przez tą całą serię, a szczególności w 1 część było ich mało.
popieram

teraz w naruto shippuuden(anime) jest taka akacja, że nie ma czasu na gagi, teraz to tylko walka!
a tak wogóle to często są śmieszne momenty

jak nie w tym odcinku to w następnym ^^

Dodane: 03-07-2010 00:39
to sie nazywa mistrz 2 planu nie mialem takich sytuacji denerwujacych momentow ale mialem 2 fajne jak ten kolo co wygladal jak naruto zjadl mu jego zlota kolekcje ramen i z naruto czakra kubiego wyszla i jak rock lee sie nawalil i z tym koscianym kolesiem walczyl i ta akcja haha nabrales sie myslales ze usnolem i usnol

Dodane: 21-07-2010 21:08
Rock Lee i jego sensei Gai
to jest dobrana para xD i te ich momenty jak się ściskają i nagle zachód słońca, fale. ^^
Najlepszy moment ? Jak dla mnie to gdy się bili ( z powodu dołączenia do drużyny Kakashiego tego nowego) i nagle wpada Lee zapłakany i się dalej naparzają ;D
Kiedu to było ?( w którym odcinku)

Dodane: 03-09-2010 22:44
--------------------

Dodane: 04-09-2010 07:55
Mnie nieźle rozśmieszył moment jak Tobi powiedział do Deidary(nie pamiętam w jakim odcinku chyba gdy szukali Sanbiego) :Jest Ichibi , Nibi a ja jestem Tobi!(no jakoś tak )

Dodane: 25-02-2011 23:40
Nie wiem czy ktoś też na to zwrócił uwagę, ale podczas walki z Kakuzu gdy wkracza Naruto to on robi Tajuu Kage Bunshin no Jutsu (masowa replikacja cienia) i tworzy tylko 2,3 klony

Dodane: 08-02-2012 12:14
Ja ryłem jak Naruto, Sakura walczyli z Kakashim na początku shipka i naruto chciał Kakashiemu podać zakończenie książki a on zatkał uszy:
O nie!!!!!!! SPOILER!!!!!!!!!!
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.