index >
Naruto
Temat: Naruto: Śmieszne i zakręcone sceny

Dodane: 22-05-2009 02:19 -
No więc tak, czasami bywa że odcinki są śmieszne, nudne czy wzruszające. Jednak w temacie chcę poruszyć kwestię scen, urywków w anime, które śmieszą, rozwalają nerki, wkurzają xD Można by tak wymieniać..
Aby przybliżyć wam o co mi chodzi, podaje wam obrazek:
http://i42.tinypi...4xs7dv.jpg Jest to scena z 107 odcinka Shippuudena, popatrzcie na Sakurę co to w ogóle ma być? xD
Tak więc podawajcie przykłady oraz wyrażajcie opinie na temat przykładów tu podanych.
--------------------

Dodane: 22-05-2009 12:52
moze to byl taki efekt zatrzymania sie w rozbiegu ;p? watpie ale autorzy anime lubia czasem takie smaczki dawac, ja wtedy mowie, ze: "filler siegnal dna" ^^

Dodane: 22-05-2009 17:35
No niektóre odcinki naprawdę są świrnięte :-). No co ja tu mogę powiedzieć, chcą w jakiś sposób poprawić filler. Nie wiem czy to ma być śmieszne, czy co, ale według mnie jest to denne.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 22-05-2009 19:34
A mi się podoba ta scenka z Sakruą ;) Może i jest to jakiś sposób na poprawienie wizerunku fillerów, ale lepiej że jest, bo można się uśmiechnąć oglądając nudny odcinek z zapychaczami :) Wiele głupawych scenek było w odcinku fillerowych gdy ściągali Hakate maskę, były fajne ^^

Dodane: 22-05-2009 19:41
Może ta scenka z Sakurą najlepsza nie jest, ale trochę można pośmiać xD
Gdyby nie takie humorystyczne scenki, to trochę by nam się nudziło. Przecież nie cały czas można oglądać tylko walkę i "przejmujące" rozmowy xD
--------------------

Dodane: 10-10-2009 21:41
ojj ta... ojj tak. aby lepiej się czytalo i oglądało Kisiel musi się postarać i wszystko odpowiednio zbilansować..

Dodane: 10-10-2009 22:02
Zastanawiam się czy czasem shinobi nie ćwiczyli baletu dla poprawy koordynacji xD Pewnie jest wiele podobnych smaczków, których nie udało się wyłapać w czasie oglądania. Sam taniec Sakury po prostu powala

Dodane: 18-10-2009 16:28
Jeżeli chodzi o
Sakurę to autor dodał jej taki charakterek
no wiecie przywalić, dowalić itp,itd.
Jak dla mnie to Sakura to taki obiekt "haha" np.w pierwszzych odcinkach anime jak przywala Naruto albo w odcinku kiedy próbowali zdjąć kakashi'emu maske to też takie głupie miny strzelali
Nie jest takie nudne patrzenie na ich "balety"

Dodane: 18-10-2009 16:38
Ja lubię te zakręcone sceny w Naruto

. Przeważnie wygląda to tak -Naruto, ty głupku!! i dostaje bęcki od Sakury xDD. Bynajmniej najbardziej podobają mi się takie scenki już na sam koniec odcinka nie związane w ogóle z epkiem.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 19-10-2009 20:54
Chyba mój post się usunął podczas przenoszenia danych ;p
Takie sceny poprawiają humor anime, dzięki temu nie jest tak do końca poważne i skupione tylko na walce i tragediach. Najwięcej takich scen występuje oczywiście w fillerach ale nie tylko w nich oczywiście. Najlepsze są te sprzeczki Naruto z Sakurą kończące się oczywiście lądowaniem lub sceny gdy to Jiarija podglądał panienki (w tym Tsunade) też były niezłe zakręcone sceny

.
--------------------

Dodane: 19-11-2009 12:04 -
Rock Lee i jego sensei Gai
to jest dobrana para xD i te ich momenty jak się ściskają i nagle zachód słońca, fale. ^^
Najlepszy moment ? Jak dla mnie to gdy się bili ( z powodu dołączenia do drużyny Kakashiego tego nowego) i nagle wpada Lee zapłakany i się dalej naparzają ;D

Dodane: 22-11-2009 01:42
Dobrą akcją jest też właśnie akcja z Post-Ninja, który miał dostarczyć list, a Naruto pomylił je i wysłał jakiemuś lordowi Feudalnemu swoją wersję Icha Icha xD
--------------------

Dodane: 05-01-2010 13:47
W odcinku 65, czas 00:14:06, Sasuke ma za długie włosy, a jego szyja jest chyba nawet grubsza od głowy>xD

Dodane: 05-01-2010 14:17
#Sharpedojest dosyc duzo takich błędów ale one bardziej urozmaicają moim zdaniem serial niektóre sierale robią własnie coś takiego zeby oglądający szukał własnie takich błędów

Dodane: 05-01-2010 17:18
No cóż to tylko urywek z fillera i tak na prawdę nikt nie wie po co to miało być. Mnie to szczególnie nie rozśmieszyło, tylko zdziwiło. Jednocześnie nic nie mam do takich scen, lecz jestem za ich puszczaniem tylko nie bez przesady.
--------------------

Dodane: 05-01-2010 17:21

Dodane: 05-01-2010 17:21
--------------------
Już sam nie wiem jak to ma być,
bez was nie mogę a z wami nie
umiem żyć i co ja mam teraz zrobić ?

Dodane: 05-01-2010 18:16
Fillery z natury są żałosne, a takie zabiegi, których zadaniem jest wprowadzić do
Naruto trochę humoru, to już kompletne dno... Kishimoto również operuje humorystycznymi scenkami w swoim dziele, ale te jego są naprawdę trafione.
--------------------
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com !

Dodane: 06-03-2010 12:45
Mało jest śmiesznych momentów w Naruto ,ale chyba najśmiejszymi momentami są jak sakura bije naruto gdy zrobi coś nie właściwego xD
--------------------

Dodane: 07-03-2010 18:35
Mało jest śmiesznych momentów w Naruto
Nie zgodził bym się, jest ich całkiem sporo, jedynie w chwilach krytycznych i tak jak ostatnio w mandze brakuje ich, to jednak nie można narzekać że przez tą całą serię, a szczególności w 1 część było ich mało.
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.