Dodane: 22-05-2009 04:01 -
No i piątek nadszedł, więc i chapek dzisiaj się pojawi

A Pojawi się on po południu, tak więc wypatrujcie go w panelu po lewej stronie npolski
Manga do pobrania w wersji raw
http://media5.man...%20448.rar

Dodane: 22-05-2009 07:14
No i jest już chapter po angielsku ; ] No nie powiem bardzo mi sie podoba.. xD Jak zwykle Kishimoto na koncu zaostrza nasze apetyty na kolejny odcinek ;] Fajnie, ze pokazali znowu Jiraiye no i fajnie, ze bohater z tej jego ksiazki ma na imie Naruto.. Nie orientuje sie tylko co znaczy slowo "Memento" Wiem, że Memento Mori oznacza Pamietaj o śmierci ale same Memento ??? Z kontekstu zdania, w ktorym Naruciak uzyl tego slowa wynika, ze jest to cos w stylu przeznaczenia.. No i coz to moze byc za technika Nagato hmm.... Jak zwykle nie moge sie doczekac przyszlego tygodnia xD

Dodane: 23-05-2009 08:29 -
Interesujący, jednak ciągle czekam na koniec rozmowy Naruto z Nagato, miała byc walka, jednak jej nie będzie,no i co dalej z Sasuke, co będzie zamierzał.
Może walka z Naruto?
SaYan997 napisał/a:
No i coz to moze byc za technika Nagato hmm....
też się zastanawiam...

Dodane: 23-05-2009 10:34
Na stronie od wczoraj jest po Polsku, powiem że są dwa wyjścia albo zaatakuje go, albo obdarzy go swoją siłą. Jednak jako że jest z Akatsuki jestem pewien w 70% że zaatakuje, chociaż słowa "będę w ciebie wierzył", chyba nie odnosi się do pośmiertnej wiary..

Dodane: 23-05-2009 12:15
Może autodestrukcja ?xD Chapek dość ciekawy i wreszcie zbliża się rozstrzygnięcie gadaniny Naruto i Nagato. Co do techniki Nagato to są trzy wyjścia. Samobójstwo, przekazanie mocy, atak.
--------------------

Dodane: 23-05-2009 12:29
Ja mam dwa przypuszczenia odnosnie tej techniki:
1) Nagato poswiecajac wlasne zycie wskrzesi Jiraiye, Kakashiego a moze nawet Minato, majac Rinnengana jest to dla niego jak najbardziej mozliwe
2) Nagato postanowi zrobic z Naruto swoje nowe cialo ; ] troche makabryczne ale calkiem mozliwe
Co o tym myslicie ??

Dodane: 23-05-2009 13:52
Z jego możliwościami wszystko jest możliwe, zwłaszcza że jest nieprzewidywalny.

Dodane: 23-05-2009 14:00
Czy wskrzesić to wątpię, ale całkiem możliwe jest samobójstwo lub Nagato zostawi Naruto i gdzieś tam zniknie, a siłę blondas i tak ma już wielką i dlatego myślę, że nową to Nagato już go nie obdarzy.

Dodane: 23-05-2009 14:05
Tym bardziej nie wskrzesi bo jego chakra chyba już się fest ulotniła, a w dodatku poza Jirayą nie zna nikogo kogo by coś łączyło z Naruto.

Dodane: 23-05-2009 19:19
A może ofiaruje mu Rinnegana he he. Ale na poważnie to myślę że raczej go zaatakuje, albo odda jakieś swoje umiejętności.
Gdy chodzi o chapka to był taki średni, raczej nic nowego się nie dowiedziało z niego tylko jedynie ta gadanina i oczywiście słynne zostanę Hokage
--------------------

Dodane: 23-05-2009 19:22
No ten tekst częściej powtarza niż Dattebayo.. Też stawiałbym na walkę niż pomoc

Dodane: 23-05-2009 19:47
Nagato to psychopata, ale jeszcze tak analizując ten temat może i będzie chciał przejąc jego ciało. Kurde ten Kishimoto musiał skończyć w takim momencie ten tom he he
--------------------

Dodane: 23-05-2009 19:58
Dupki zwlekali z jednym chapkiem w "złotym weekendzie" to i teraz dalej mamy nie pewność co do jego poczynań..

Dodane: 26-05-2009 08:43
a mnie sie wydaje że Nagato skoro uwieżył w Naruto to bedzie w jego Teamie

Dodane: 26-05-2009 20:32
estello napisał/a:a mnie sie wydaje że Nagato skoro uwieżył w Naruto to bedzie w jego Teamie
W taki tok wydarzeń to nie wierzę, wkońcu wydaje mi się że jest zaślepiony w Madarę

Dodane: 26-05-2009 22:12
Moim zdaniem Madara Uhicha wykorzystuje Nagato , żeby złapać all bijuu w Naruto Chapter 448 nie podoba mi się , że Naruto z Nagato tylko sobie gawędzą nie ma tam żadnych specjalnych wydarzeń takich jak Bijatyki xd

{i jestem ciekaw jakie jutsu zrobi Nagato}

Dodane: 27-05-2009 13:05
Ajjj nawalanka to nie wszystko

Mnie interesują zagadki, które wciąż niesą wyjaśnione

Dodane: 27-05-2009 18:23
Jak dla mnie chapter niezły. W końcu dogoniłem i będę czekał co tydzień na nowy. Bardzo mnie ciekawi co stanie się w następnym. Pain powiedział coś w stylu "liczę na ciebie" i zamierza zrobić jutsu i tak została nam masa zagadek. Ale jak na razie odpowiedź na nie zna tylko Kishmoto.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 28-05-2009 01:09
Nie wiadomo czy zna odpowiedź na wszystkie zagadki
--------------------
Konstantynopolitańczykowianeczka

Dodane: 28-05-2009 08:47
Jeżeli okaże się że zgadłem historię klanu Uchiha napiszę do niego że jest przewidywalny xD
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.