Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 07:27
OnLine: 36, statystyki
index > Naruto > Premiery
Temat: Naruto Shippuuden 110 - Opinie
Dodane: 22-05-2009 03:09
#by_black - systemadmin - max%
Już teraz możecie obejrzeć na stronie najnowszy odcinek "Naruto Shippuuden 110", w tym artykule: http://npolska.ne...online-305 , zaś po obejrzeniu zapraszam do komentowania :)

Widzę że jeszcze nikt nie skomentował, a że mi net w końcu pozwolił zbuforować odcinek (jak to każdej nocy dobrze chodzi xD) to sobie obejrzałem i skomentuje. No więc tak naprawdę nic specjalnego nie było, parę starć, szybkie sceny, trochę gadki, no i wkurzająca Ino... Ogólnie odcinek nie najgorszy jak na filler.

Oby koniec fillerów już nadszedł! xD

Dodane: 22-05-2009 13:32
#PinCheR - user - 60%
No z przyjemnością muszę stwierdzić, że pierwszy raz od początku tych fillerów odcinek mnie nie nudził :) . Akcja zaczyna się rozkręcać i chyba niedługo już się skończą te zapychacze i anime wróci do wydarzeń z mangi :) (mam nadzieję, że skoro te fillery trwały tyle czasu to teraz przez dłuższy czas nie powinno być już fillerów)

--------------------
Konstantynopolitańczykowianeczka :)
Dodane: 22-05-2009 13:44
Osobiście mam wrażenie że pokażą scenę walki z Orochimaru, pogoń drużyny za Tobim i Deidarą no i walkę Sasuke z Deidarą, aż pojawią się znów fillery, tylko dziwnie zmieszali te fillery z wydarzeniami mangi.

Dodane: 22-05-2009 17:40 - Edytowane przez PinCheR dnia 22-05-2009 17:44
#PinCheR - user - 60%
A ja sobie tak chodziłem po necie i po różnych stronach o anime i mandze i znalazłem:

Odc. 111 - "The Broken Promise" - 28 maja
Odc. 112 - "The Place to Return To" - 4 czerwca
Odc. 113 - "The Great Snake's Pupil" - 11 czerwca
Odc. 114 - "The Eye of a Hawk" - 18 czerwca

Wnioskuję z tego, że jeszcze 2 odcinki fillerów i anime wróci na ślad mangi :) . NARESZCIE! :)

EDIT: No i ten 111 odcinek... "The Broken Promise" (dla tych nie anglojęzycznych: Złamana obietnica" ;) . Jak wiemy Guren obiecała Yuukimaru w tym odcinku, że będzie go chronić bez względu na wszystko. To może znaczyć, że Yuukimaru kopnie w kalendarz :p

--------------------
Konstantynopolitańczykowianeczka :)
Dodane: 23-05-2009 23:46
#pepcio - user - 70%
Odcinek dość fajny. Coś mi się wydaje, że jak już jest bezpośrednie spotkanie z Kabuto to i Orochimaru będzie xD Najlepszy oczywiście koniec xD "A może ma takie seksowne oczy ?"xD

--------------------
Dodane: 24-05-2009 00:06
#Darknes - user - max%
Ktoś w następnym odcinku chyba zginie xD A ten to taki średni trochę akcji było jednak mało, Tsunade dobrze pomyślała z tymi ślimakami bo bez nich już dawno by Sanbi zerwał tą barierę pieczętującą xD Ciekawi mnie fakt co kombinuje ten niebieski bo niby wszyscy leżą pokonani ale ten człowiek guma xD coś tam się ruszał i wszedł do środka tamtych dwóch pozostały... ciekawe co z tego wyniknie?
No i cieszy fakt że już bliski koniec tych fillerów :d

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 24-05-2009 00:09
#pepcio - user - 70%
Może on czerpie chakre, albo coś takiego z wody i teraz próbuje ją przekazać. Szczerze mówiąc, to nie wiem, ale również zastanowiło mnie jego zachowanie. Fillery, ale troszkę nawet ciekawią xD

--------------------
Dodane: 24-05-2009 15:43
#Bociak - user - max%
Szczerze powiem że fillery w schippuudenie są na wyższym poziomie niż te z normalnego Naruto. Teraz przynajmniej można jakoś przebrnąć, a wtedy szkoda słów... No następny odcinek to nie filler, jea!!!

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 24-05-2009 15:48
#Darknes - user - max%
Następny to jeszcze filler Bociek xD A jeszce następny to też filler xDD Aż 113 odcinek wróci już do wydarzeń z mangi :p Czyli jeszcze dwa fillerowe odcinki będą :p

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 24-05-2009 15:53
Wtedy głównie fillery tyczyły się humoru, choć i zdarzały się ciekawe z walką :p

Fillery kończą się 11 czerwca ^^

Dodane: 24-05-2009 22:45
#pepcio - user - 70%
Ciekaw jestem jak teraz twórcy powiążą wydarzenia z mangi oraz anime. Przecież muszą to w jakiś sensowny sposób powiązać.

Jeszcze coś odnośnie Ino. Tą kobietę mogliby uśmiercić już teraz, natychmiast, w tym momencie xD Od samego początku "Naruto" potwornie działa mi na nerwy, a teraz w ostatnich odcinkach szczególnie daje się we znaki. Precz z głupotą xD

--------------------
Dodane: 25-05-2009 08:31
Dokładnie jest tak irytująca że bardziej się nieda [yyy]

Dodane: 09-05-2010 21:11
#GolecWTF - user - 0%
Odcinek 110 nie dziala. Sprawdzilem jeszcze pare nowszych i tez nie dzialaja.

Dodane: 09-05-2010 21:18
#by_ikar - systemadmin - max%
GolecWTF napisał/a:
Odcinek 110 nie dziala. Sprawdzilem jeszcze pare nowszych i tez nie dzialaja.

Po pierwsze, za wymuszone posty grożą sankcje, czytaj cholera regulamin który akceptowałeś! Po drugie, temat dotyczący problemu z plikami na tej stronie ISTNIEJE! Więc tam zgłaszać takie problemy.

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online