Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:10
OnLine: 30, statystyki
index > Hydepark > Kulinaria
Temat: Chipsy: Ulubiony smak
Dodane: 14-10-2010 18:59
#by_black - systemadmin - max%
Ostatnio zasmakowały mi cruchips o smaku borowikowym, o dziwo to jedna z nie licznych rzeczy o grzybowym smaku, które tak mi zasmakowały.

--------------------
Dodane: 14-10-2010 19:01
#owerfull - user - max%
by_black napisał/a:
Ostatnio zasmakowały mi cruchips o smaku borowikowym, o dziwo to jedna z nie licznych rzeczy o grzybowym smaku, które tak mi zasmakowały.

Kurde nie wiedziałem że takie są [szeroki] Muszę spróbować skoro są dobre :p
Ostatnio jadłem jakieś chipsy z biedronki i mi nawet posmakowały xD

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 14-10-2010 20:20
Pewnie Top Chips, podróbki, ale naprawdę przyjemne w smaku, chociaż sam nie lubię smaków mięsnych, poza niektórymi, przykładowo w twistos.

--------------------
Dodane: 14-10-2010 23:14
#owerfull - user - max%
Właśnie to chyba właśnie te Top Chips to były te które jadłem.Nie są drogie,nie jest ich mało i przede wszystkim są smaczne :)

--------------------

Dodane: 14-10-2010 23:27
Drogie na pewno nie są, bo za porównywalną ilość chipsów są tańsze od Laysów od 2-3 złote, w zależności od sklepu..

--------------------
Dodane: 14-10-2010 23:29
#owerfull - user - max%
Ja ostatnio spróbowałem Laysy strong i skosztowałem do nich napoju gazowanego(Pepsi) i jakoś tak dziwnie to smakowało.Niby te laysy są do piwa i takich tam gazowanych ale żeby tak dziwnie smakowały xD

--------------------

Dodane: 16-10-2010 01:37
#kordos - user - max%
owerfull napisał/a:
Właśnie to chyba właśnie te Top Chips to były te które jadłem.Nie są drogie,nie jest ich mało i przede wszystkim są smaczne :)

Zgadzam się. :)
Jak jestem w biedronce to właśnie je wybieram, tym bardziej, ze też do piwa są jak znalazł. :p

Dodane: 16-10-2010 09:45
Laysy, laysy, laysy i tylko laysy !!
Ostatnio jak byłem w niemczech przez tydzień to najbardziej mi brakowało właśnie laysów hehehe. Nie jem często bo raz na tydzień. Jestem ich fanem. Jaki najlepszy smak? hmm trudne pytanie. Na pewno najgorsze są 4 pory roku, a reszta to chyba tylko najlepsze. W sumie najczęściej jem pikantną paprykę, ale z drugiej strony cebulka też jest świetna hah. Strongi niczego sobie, no ale jeżeli mam wybierać z tych wszystkich to nowy smak - Guakamala.

Dodane: 16-10-2010 16:15
#kordos - user - max%
TomDivine napisał/a:
Nie jem często bo raz na tydzień.

No, to dla niektórych jest często, bo ja jem chipsy bardzo sporadycznie - dziś sobie paczkę kupiłem solonych, bo miałem ochotę a tak to bywa, że i miesiąc minie bez takich przekąsek. :)

Dodane: 16-10-2010 19:44 - Edytowane przez Bociak dnia 16-10-2010 19:45
#Bociak - user - max%

Ja jem raz na miesiąc albo rzadziej, więc nie jest z ciebie taki hardkor. xD Co do mnie to po dużej paczce którą zjadłem całkiem niedawno miałem atak pierdaczki. :p Będę kupował mniejsze. xDD

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 16-10-2010 19:48
#owerfull - user - max%
Bociak napisał/a:

Ja jem raz na miesiąc albo rzadziej, więc nie jest z ciebie taki hardkor. xD Co do mnie to po dużej paczce którą zjadłem całkiem niedawno miałem atak pierdaczki. :p Będę kupował mniejsze. xDD

Jak zobaczyłem twojego posta to myślałem że napisałeś "padaczki" zamiast pierdaczki xD A tak bardziej w temacie to chipsy jem do trzech razy w miesiącu.Chociaż w tym miesiącu jadłem już trzy razy :o Smaczny dodatek jeśli chodzi o oglądanie filmów czy anime,bo przy czytaniu mangi to chipsów raczej nie jadam :)

--------------------

Dodane: 16-10-2010 19:53
#Bociak - user - max%
Jak zobaczyłem twojego posta to myślałem że napisałeś "padaczki" zamiast pierdaczki xD A tak bardziej w temacie to chipsy jem do trzech razy w miesiącu.Chociaż w tym miesiącu jadłem już trzy razy :o Smaczny dodatek jeśli chodzi o oglądanie filmów czy anime,bo przy czytaniu mangi to chipsów raczej nie jadam :)

Nie rozumiem jak można przy monitorze jeść chipsy. Uświni się i klawiatura i myszka. xD Za to anime/filmy to inna sprawa. :d

--------------------

Dodane: 16-10-2010 19:58
#owerfull - user - max%
Bociak napisał/a:

Nie rozumiem jak można przy monitorze jeść chipsy. Uświni się i klawiatura i myszka. xD Za to anime/filmy to inna sprawa. :d

E to ja nie dotykam klawiatury i myszki jak jadam chipsy czy coś tłustego.Właściwie to jak coś jem to rzadko dotykam klawiaturę i myszkę ;)

--------------------

Dodane: 16-10-2010 19:58
#Darknes - user - max%
Przy czataniu mangi to by była zbrodnia cokolwiek jeść ! xD Przecież do mangi i w ogóle książek trzeba miec sterylne dłonie xDD
Ja to na anime potrafię pochłonąć sporo chipsów :d

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 16-10-2010 22:05
#malpex - user - max%
Ja ogólnie nie lubie jeść przy kompie lub przy czytaniu ;p A szczególnie to czipsów jak juz się zdarzy chipsy to tylko do tv a że nie mam w akademcu tv to nie jem chipsów :p

--------------------

-------------------------------

Dodane: 16-10-2010 22:09
#owerfull - user - max%
Darknes napisał/a:
Przy czataniu mangi to by była zbrodnia cokolwiek jeść ! xD Przecież do mangi i w ogóle książek trzeba miec sterylne dłonie xDD
Ja to na anime potrafię pochłonąć sporo chipsów :d

No raczej właśnie nie jadam przy czytaniu mangi czy książek :p Właściwie to jakbym ubrudził chociaż jedną kartkę to bym się nieźle wkur*ił xD

--------------------

Dodane: 16-10-2010 22:13
#kordos - user - max%
owerfull napisał/a:
No raczej właśnie nie jadam przy czytaniu mangi czy książek :p Właściwie to jakbym ubrudził chociaż jedną kartkę to bym się nieźle wkur*ił xD

A mi się tam zdarzało jeść czytając, jednak nie rzeczy, którymi bym sobie dłonie pobrudził, np. cukierki, i jakoś nic nie zniszczyłem.

Dodane: 17-10-2010 12:38
#Bociak - user - max%
A mi się tam zdarzało jeść czytając, jednak nie rzeczy, którymi bym sobie dłonie pobrudził, np. cukierki, i jakoś nic nie zniszczyłem.

Kiedyś czasami robiłem podobnie, ale dałem sobie spokój. Po co komu pobrudzony papier. xD Można się obyć bez tego w trakcie czytania.

--------------------

Dodane: 17-10-2010 18:12
#kordos - user - max%
Bociak napisał/a:

Kiedyś czasami robiłem podobnie, ale dałem sobie spokój. Po co komu pobrudzony papier. xD Można się obyć bez tego w trakcie czytania.

To nie wiem jak wy jecie xD
Ja tam wkładam cukierka całego na raz do buzi więc raczej nie mam szans ubrudzić kartki. :p

Dodane: 17-10-2010 23:45
#malpex - user - max%
Cukierki to przecież nie problem jeść podczas czytania ;p Bo można robić tak jak mówisz, a pozatym chyba brudzą troche mniej niż czipsy. Bo z tymi to trzeba uważać, bo potem będzie kłopot jak już się strony pobrudzi :p

--------------------

-------------------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online