Dodane: 14-10-2010 18:59
Ostatnio zasmakowały mi cruchips o smaku borowikowym, o dziwo to jedna z nie licznych rzeczy o grzybowym smaku, które tak mi zasmakowały.
--------------------

Dodane: 14-10-2010 19:01
by_black napisał/a:
Ostatnio zasmakowały mi cruchips o smaku borowikowym, o dziwo to jedna z nie licznych rzeczy o grzybowym smaku, które tak mi zasmakowały.
Kurde nie wiedziałem że takie są
![[szeroki] [szeroki]](/templates/emoty/szeroki.png)
Muszę spróbować skoro są dobre
Ostatnio jadłem jakieś chipsy z biedronki i mi nawet posmakowały xD
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 14-10-2010 20:20
Pewnie Top Chips, podróbki, ale naprawdę przyjemne w smaku, chociaż sam nie lubię smaków mięsnych, poza niektórymi, przykładowo w twistos.
--------------------

Dodane: 14-10-2010 23:14
Właśnie to chyba właśnie te Top Chips to były te które jadłem.Nie są drogie,nie jest ich mało i przede wszystkim są smaczne
--------------------

Dodane: 14-10-2010 23:27
Drogie na pewno nie są, bo za porównywalną ilość chipsów są tańsze od Laysów od 2-3 złote, w zależności od sklepu..
--------------------

Dodane: 14-10-2010 23:29
Ja ostatnio spróbowałem Laysy strong i skosztowałem do nich napoju gazowanego(Pepsi) i jakoś tak dziwnie to smakowało.Niby te laysy są do piwa i takich tam gazowanych ale żeby tak dziwnie smakowały xD
--------------------

Dodane: 16-10-2010 01:37
owerfull napisał/a:Właśnie to chyba właśnie te Top Chips to były te które jadłem.Nie są drogie,nie jest ich mało i przede wszystkim są smaczne
Zgadzam się.
Jak jestem w biedronce to właśnie je wybieram, tym bardziej, ze też do piwa są jak znalazł.

Dodane: 16-10-2010 09:45
Laysy, laysy, laysy i tylko laysy !!
Ostatnio jak byłem w niemczech przez tydzień to najbardziej mi brakowało właśnie laysów hehehe. Nie jem często bo raz na tydzień. Jestem ich fanem. Jaki najlepszy smak? hmm trudne pytanie. Na pewno najgorsze są 4 pory roku, a reszta to chyba tylko najlepsze. W sumie najczęściej jem pikantną paprykę, ale z drugiej strony cebulka też jest świetna hah. Strongi niczego sobie, no ale jeżeli mam wybierać z tych wszystkich to nowy smak - Guakamala.

Dodane: 16-10-2010 16:15
TomDivine napisał/a:
Nie jem często bo raz na tydzień.
No, to dla niektórych jest często, bo ja jem chipsy bardzo sporadycznie - dziś sobie paczkę kupiłem solonych, bo miałem ochotę a tak to bywa, że i miesiąc minie bez takich przekąsek.

Dodane: 16-10-2010 19:44 -
Nie jem często bo raz na tydzień.
Ja jem raz na miesiąc albo rzadziej, więc nie jest z ciebie taki hardkor. xD Co do mnie to po dużej paczce którą zjadłem całkiem niedawno miałem atak pierdaczki.

Będę kupował mniejsze. xDD
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 16-10-2010 19:48
Bociak napisał/a:Nie jem często bo raz na tydzień.
Ja jem raz na miesiąc albo rzadziej, więc nie jest z ciebie taki hardkor. xD Co do mnie to po dużej paczce którą zjadłem całkiem niedawno miałem atak pierdaczki.

Będę kupował mniejsze. xDD
Jak zobaczyłem twojego posta to myślałem że napisałeś "padaczki" zamiast pierdaczki xD A tak bardziej w temacie to chipsy jem do trzech razy w miesiącu.Chociaż w tym miesiącu jadłem już trzy razy

Smaczny dodatek jeśli chodzi o oglądanie filmów czy anime,bo przy czytaniu mangi to chipsów raczej nie jadam
--------------------

Dodane: 16-10-2010 19:53
Jak zobaczyłem twojego posta to myślałem że napisałeś "padaczki" zamiast pierdaczki xD A tak bardziej w temacie to chipsy jem do trzech razy w miesiącu.Chociaż w tym miesiącu jadłem już trzy razy

Smaczny dodatek jeśli chodzi o oglądanie filmów czy anime,bo przy czytaniu mangi to chipsów raczej nie jadam
Nie rozumiem jak można przy monitorze jeść chipsy. Uświni się i klawiatura i myszka. xD Za to anime/filmy to inna sprawa.
--------------------

Dodane: 16-10-2010 19:58
Bociak napisał/a:Jak zobaczyłem twojego posta to myślałem że napisałeś "padaczki" zamiast pierdaczki xD A tak bardziej w temacie to chipsy jem do trzech razy w miesiącu.Chociaż w tym miesiącu jadłem już trzy razy

Nie rozumiem jak można przy monitorze jeść chipsy. Uświni się i klawiatura i myszka. xD Za to anime/filmy to inna sprawa.
E to ja nie dotykam klawiatury i myszki jak jadam chipsy czy coś tłustego.Właściwie to jak coś jem to rzadko dotykam klawiaturę i myszkę
--------------------

Dodane: 16-10-2010 19:58
Przy czataniu mangi to by była zbrodnia cokolwiek jeść ! xD Przecież do mangi i w ogóle książek trzeba miec sterylne dłonie xDD
Ja to na anime potrafię pochłonąć sporo chipsów
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 16-10-2010 22:05
Ja ogólnie nie lubie jeść przy kompie lub przy czytaniu ;p A szczególnie to czipsów jak juz się zdarzy chipsy to tylko do tv a że nie mam w akademcu tv to nie jem chipsów
--------------------
-------------------------------

Dodane: 16-10-2010 22:09
Darknes napisał/a:Przy czataniu mangi to by była zbrodnia cokolwiek jeść ! xD Przecież do mangi i w ogóle książek trzeba miec sterylne dłonie xDD
Ja to na anime potrafię pochłonąć sporo chipsów
No raczej właśnie nie jadam przy czytaniu mangi czy książek

Właściwie to jakbym ubrudził chociaż jedną kartkę to bym się nieźle wkur*ił xD
--------------------

Dodane: 16-10-2010 22:13
owerfull napisał/a:No raczej właśnie nie jadam przy czytaniu mangi czy książek

Właściwie to jakbym ubrudził chociaż jedną kartkę to bym się nieźle wkur*ił xD
A mi się tam zdarzało jeść czytając, jednak nie rzeczy, którymi bym sobie dłonie pobrudził, np. cukierki, i jakoś nic nie zniszczyłem.

Dodane: 17-10-2010 12:38
A mi się tam zdarzało jeść czytając, jednak nie rzeczy, którymi bym sobie dłonie pobrudził, np. cukierki, i jakoś nic nie zniszczyłem.
Kiedyś czasami robiłem podobnie, ale dałem sobie spokój. Po co komu pobrudzony papier. xD Można się obyć bez tego w trakcie czytania.
--------------------

Dodane: 17-10-2010 18:12
Bociak napisał/a:A mi się tam zdarzało jeść czytając, jednak nie rzeczy, którymi bym sobie dłonie pobrudził, np. cukierki, i jakoś nic nie zniszczyłem.
Kiedyś czasami robiłem podobnie, ale dałem sobie spokój. Po co komu pobrudzony papier. xD Można się obyć bez tego w trakcie czytania.
To nie wiem jak wy jecie xD
Ja tam wkładam cukierka całego na raz do buzi więc raczej nie mam szans ubrudzić kartki.

Dodane: 17-10-2010 23:45
Cukierki to przecież nie problem jeść podczas czytania ;p Bo można robić tak jak mówisz, a pozatym chyba brudzą troche mniej niż czipsy. Bo z tymi to trzeba uważać, bo potem będzie kłopot jak już się strony pobrudzi
--------------------
-------------------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.