Dodane: 31-08-2010 18:32
Ja nadal spożywam praktycznie w 99% Lays Strong, chociaż ogólnie jadam chipsy dość rzadko, szkoda kasy na takie duperele <skąpiec> xD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 09-09-2010 15:16
Ostatnio do Biedronki weszły top czipsy o smaku szynki wędzonej. Ja tam szynki nie czuje ale i tak oszalałem na ich punkcie, od teraz są to moje najlepsze top chipsy, ten smak deklasuje inne marki ustępując tylko Crunchipsom. Może ktoś pamięta jak kiedyś były lays bekonowe? to właśnie tak smakują te topchipsy. a to wszystko za jedyne 1.99.

Dodane: 09-09-2010 19:19
Ostatnio wkręciły mi się z dwa smaki spod znaku Chruchips, to Chakalaka i Kebab, po prostu świetne smaki, delikatnie pikantne, dobrze przyprawione i co najważniejsze grubeee!

Dodane: 09-09-2010 19:29
Grubeee... i drogieee ! xDDD Też je bardzo lubiłem ale teraz ich nie jadam bo kosztują krocie xDD Nie stać mnie na takie ekskluzywne produkty a jak jeszcze przyjdzie mi samemu sobie napełniać bak to już w ogóle nic nie będę jadł xDD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 09-09-2010 19:38
Grube i nie dobre ;p. Nie lubię grubych czipsów bo można sobie na nich zęby połamać a czipsy mają być tylko przekąską. Dlatego najlepsze crunchipsy to grillowane żeberka. One wymiatają po prostu. Ale jak napisał przedmówca są drogie, ale według mnie warto, na prawdę Warto!

Dodane: 09-09-2010 20:00
Grube i nie dobre ;p. Nie lubię grubych czipsów bo można sobie na nich zęby połamać a czipsy mają być tylko przekąską.
Ja akurat nie jadam cienkich, bo ranią moje dziąsła, a mam słabe :/ Drogie też nie są, za dużą paczkę, naprawdę dużą dałem 5zł

Dodane: 22-09-2010 21:00
Darknes napisał/a:
Grubeee... i drogieee ! xDDD Też je bardzo lubiłem ale teraz ich nie jadam bo kosztują krocie xDD Nie stać mnie na takie ekskluzywne produkty a jak jeszcze przyjdzie mi samemu sobie napełniać bak to już w ogóle nic nie będę jadł xDD
Hmm mówisz jak polski student.
Chipsy z biedronki też są dobre. Tanie i fajne smaki.
Ostatnio posmkowały mi os smaku masła z ziołami. Naprawdę czuć masełkiem
--------------------
ekhem

Dodane: 25-09-2010 10:54 -
jak byłem mniejszy jadłem sporo chipsów prawie codziennie paczkę lub dwie, teraz tez chętnie zjem ale rzadziej, lubię laisy, i topchipsy

(mała dygresja

) kiedyś były chipsy w taki "puszkach" pringles czy jakoś tak się zwały były doskonale ale cholernie drogie od czasu do czasu jak się groszaków odłożyło kupowały się mniejszą puszkę

eh te czasy

, ulubiony smak hmmm to chyba raczej nie ma lubię wszystkie ale oprócz tych "wymyślnych" czyli jakieś orzechowo ketchupowo serowe, masakra, nie łubie chipsow takich chrupkowych wole klasyczne z ziemniaków nie ma jak to ziemniaczek w plasterkach
--------------------

Dodane: 25-09-2010 11:01 -
Ja też teraz nie jem tak bardzo chipsów. Lubię Star chps ,,Grubo ciachane" we wszystkich smakach i chipsletten paprykowe. Kiedyś też mój tata zrobił chipsy z ziemniaków na frytkownicy je przysmażył, posypał solą, i tez były spox.

Dodane: 25-09-2010 11:03
Crunchipsy są najlepszymi chipsami, chyba wszyscy się ze mną zgodzą. Ja jadam TopChipsy bo są tanie, a niemal również smaczne. Jakie smaki ? Najpierw była paryka, potem te"zielone", teraz bekonowe. Musze spróbować tych nowych, co wesżły z początkiem września. Lubię Megapaki ;d Nigdy nie dojadam za pierwszym razem xD
--------------------
Ludzie boją się zmiany. Nawet na lepsze. - Józef Ignacy Kraszewski.
Anioł nigdy nie upada. Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie. Człowiek upada i powstaje.
F.Dostojewski
"Nullum potentius satelittium
quam amici fidelis" - Nie ma potężniejszych obrońców
nad wiernych przyjaciół

Dodane: 25-09-2010 20:29
Dzisiaj w chińskiej restauracji jadłam chipsy krewetkowe

Co prawda czuło się posmak waty cukrowej i szczerze mówiąc nie chcę wiedzieć, z czego były robione... Ale fakt faktem były bardzo dobre, jeśli będziecie mieli możliwość, to spróbujcie xD
--------------------

Dodane: 29-09-2010 18:26
Heh chipsy na złe dni zawsze są dobre ale mi najbardziej smakują Lays Stix i je opłaca się kupować bo są małe i zapełniają całe dno a w tych dużych robią się szczeliny .
--------------------

Dodane: 14-10-2010 01:11
A ja ostatnio na nowo polubiłem chetosy keczupowe, zawsze miałem do nich słabość ale w tamtym tygodni wracając do szkoły wstąpiłem do biedronki i zauważyłem ze dość dużą paczkę można kupić za 1,99 zł, teraz jakoś częściej je kupuję, dobre też są o smaku pizzy i sera tyle że po tych ostatnich łapy śmierdzą chemią

Dodane: 14-10-2010 01:14
Pepe napisał/a:
A ja ostatnio na nowo polubiłem chetosy keczupowe
Tez bardzo je lubię.
Btw dziś w szkole zastanawialiśmy się nad nowym smakiem dla Laysów, bo można zgarnąć 200 tysięcy i stanęło na smaku... Red Bulla. xD Ciekawe jakby go w chipsach oddali. xDDD

Dodane: 14-10-2010 09:20
Ja lubię ketchupowe lejsy - takie jak frytki.
Ale ostatnio zakochałem się w chrunchips o smaku paprykowym moim zdaniem są po prostu wyborne
--------------------

Dodane: 14-10-2010 09:43
SanGo napisał/a:Ja lubię ketchupowe lejsy - takie jak frytki.
Ale ostatnio zakochałem się w chrunchips o smaku paprykowym moim zdaniem są po prostu wyborne
Och,wiem o czym mówisz

,Chrunchipsy też są niczego sobie paprykowe tak jak Tobie smakują mi najbardziej

.
--------------------

Dodane: 14-10-2010 12:18
Ostatnio smakują mi Lays paprykowe i Lays Strong.Naprawdę dobry wybór jeśli chodzi o smak :> Właśnie zaraz pójdę sobie do sklepu je kupić
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 14-10-2010 13:07
Ostatnio smakują mi Lays paprykowe i Lays Strong
Leys strong są bardzo dobre ale ostatnio nie mogę ich jeść bo ten strasznie ostry smak źle by wpłynął na moją chorą jamę ustną

Dodane: 14-10-2010 13:25
Pepe napisał/a:Leys strong są bardzo dobre ale ostatnio nie mogę ich jeść bo ten strasznie ostry smak źle by wpłynął na moją chorą jamę ustną
Na szczęście ja nie mam takich problemów
Jednakże ostatnio rozsmakowałem się z chipsach o smaku sera i szynki.

Dodane: 14-10-2010 13:28
kordos napisał/a:Pepe napisał/a:Leys strong są bardzo dobre ale ostatnio nie mogę ich jeść bo ten strasznie ostry smak źle by wpłynął na moją chorą jamę ustną
Na szczęście ja nie mam takich problemów
Jednakże ostatnio rozsmakowałem się z chipsach o smaku sera i szynki.
Te o smaku sera i szynki rzeczywiście są dobre,chociaż kiedyś wolałem cebulkę z serem ;> To były dobre czasy xD
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.