Dodane: 23-05-2009 13:20
Ja uwielbiał Lejsy cebulowe a najbardziej lubię Lejsy Strong (Zaje Dobre są).
Dobre są też Tweestosach (polecam).
--------------------

Dodane: 04-06-2009 23:30
Ja najbardziej lubię laysy cebulowe ale najczęściej jest starchipsy bo najtańsze

Dodane: 06-06-2009 09:27
Mój ulubiony smak to ser i cebula, szczególnie top chips z biedronki.

Dodane: 06-06-2009 09:35
ja nie lubie lays ale nowy smak lays jest zawalisty lays cztery pory roku o smaku pomidora papryki i szczypiorku

Dodane: 06-06-2009 12:20
Ja najbardziej lubię◙ lays'y zielona cebulka mmmm xDD
--------------------
Moja 1 sygnaturka w gimpie

Dodane: 12-06-2009 19:49
Najczęściej jem 'Top Chips' z biedronki xDDD Smak najlepszy to Cebulka i ser

Ale najlepsza marka to zdecydowanie Lays

Dodane: 13-06-2009 00:08
xD fajny temat,a co do niego samego to moje ulubione chipsy to lays strong chili są zarąbiste

Nie za ostre i nie za łagodne idealne xD Dobre są jeszcze te takie białe duszki od lorenza.Crunchipsy i pringlesy czy jakoś tak moim zdaniem są bardzo złe.Co do chipsów z mojej ukochanej Biedrony to lubie top chips o smaku pomidora i ziół.
--------------------

Dodane: 13-06-2009 22:07
Ostatnio (kryzys finansowy u mnie xD) nie mając funduszy na moje lays'y <3 przerzuciłem się na Top Chips z biedronki xD Muszę powiedzieć, że nie są takie złe ;p Większe paskudztwa chodzą po tym świecie xDD
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 13-06-2009 22:11
Ostatnio w biedronce można kupić czipsy o smaku grilowanych warzyw xD pyyyszne

polecam wszystkim.
--------------------
Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem

Dodane: 13-06-2009 22:15
Widzę, że wiele osób kupuje Chipsy w Biedronce xD Nic dziwnego są tanie i w miarę dobre

Ale zapomniałem napisać o Pringelsach a to jest chyba najlepsza marka świata! Laysy się chowają...

Dodane: 13-06-2009 22:24
Dokładnie! Pringlesy są najlepsze!

Dzisiaj je zjadłam i nie moge już na nie patrzeć

Dodane: 15-06-2009 20:26
Ja się dzisiaj jaram cały dzień Cheetosami xD Dokładnie to Cheetos Safari i Cheetos Ocean

Jem teraz 3 paczkę cheetosów ;d
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 15-06-2009 20:33
Lasy, Chetosy

Z lesów to cebula i solone, a chetosy to te duszki nowe. W biedronce ostatnio jadłem tez top chips solone i mi i mojemu bratu smakowały
pzdr
--------------------

Dodane: 15-06-2009 20:33
Chetos to dla mnie bardziej chrupki niż chpisy, jednak równają się smakiem. My na kumplowe mini imprezy bierzemy wielką pakę Starów i picie. Mile spędzamy czas po szkole xD.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 15-06-2009 20:35
Też chyba zacznę kupować Chipsy w biedronce, ponieważ jest coraz drożej i coraz mniej kasy

. Już dawno nie jadłem Cheetosów, ale dlaczego to nie wiem.
Pringlesów jeszcze nigdy nie jadłem ale muszę spróbować, lecz nie wiem gdzie je można kupić w mej okolicy. Dobrze że wróciły do Polski.
--------------------

Dodane: 29-06-2009 20:48
Moje ulubione to chipsy o smaku chilli oraz cebulowo serowe

. W biedronce robią tandetę lepiej trochę dołożyć i jeść ze smakiem .

Dodane: 29-06-2009 20:55
Lays for the win xD.Najlepszy smak jak dla mnie to kurczak z przyprawami(zawsze jak jest to kupuję) i paprykowe.Lubię jeszcze czasami wrzucić w siebie paczkę cheetosów serowych

.Jutro albo pojutrze sobie kupię strongi to się wypowiem znowu xD

Dodane: 29-06-2009 21:10 -
Zamiennikiem chipsów były zupki chińskie. Łupało sie jej zawartość, dodawało te przyprawe, olej lądował w koszu i jadło sie normalnie jak chipsy

Ktoś przerabiał taki wariant?
Taa...xD Zupki Knora 'Amore Pomidore' albo 'Diabolo Pomidoro' xD Jedliśmy akurat te bo one mają najwyrazistsze przyprawy i ostry smak

Jedliśmy je też z braku funduszy na jakieś lepsze czipsy xD

Dodane: 03-07-2009 23:03
Kurde braku funduszy? Taka zupka to przynajmniej 1.30zł, a chipsy z netto, które mi ostatnio posmakowały to 99gr. już nie wspominając o wielkości tej paki xD

Dodane: 03-07-2009 23:33
Królują Top Chipsy z biedronki(no ba ze szkoły mam do niej raptem 100 metrów). A tak poza szkołą to "lajsy" pikantna papryka, przynajmniej ostatnio mi zasmakowaly

Ogółem wole zapychac sie czyms innym, ale raz na jakis czas...
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.