Dodane: 20-05-2009 18:46 -
Hejloł!!!Witajcie w tym hrupającym temacie

. Otóż rozchodzi się o chipsy. Te otóż zjada coraz więcej osób na świecie, dla których dzień bez tego smakołyku to nie dzień. Ja szczerze nie jestem nałogowym chipso - zżeraczem, ale bardzo lubię je jeść, najbardzeij Laisy. Teraz wy wymieńcie swoje typy i powiedźcie czy przepadacie za tym wytworem.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 20-05-2009 19:01
lejsy żądzą ja nie jestem uzależniony ale lubie creanchips serowo cebulowe i to jest standardowy smak ;)

Dodane: 20-05-2009 19:05
Laisy są najlepsze, kiedyś ciągle je jadłem teraz sporadycznie

. Mój ulubiony smak to Fromage

Taki słony i ta pietruszka..mm palce lizac xD
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 20-05-2009 19:08
Lejsy są dobre ale ja (wstyd sie przyznac)xD lubie chipsy z biedronki xD A chipsy jem dość często

Dodane: 20-05-2009 19:19
Ja bez owijania w bawełnę powiem że jednak nie laisy najczęściej jem, a wręcz bardzo rzadko, bo wydaje mi się że one są nieopłacalne. W tej chwili jem właśnie chipsy z lidla mianowicie `Crusti Croc` smak `paprika` xDDD Te bardzo lubię, bo jest ich dużo i są dobre. Ja raczej lubię ostre chipsy, chociaż jakaś cebulka też wchodzi w grę.
--------------------

Dodane: 20-05-2009 19:22
Moje ulubione chipsiorki to oczywiście lay's. Są bardzo dobre. Najczęściej jadam tvpakę. Mój smak to papryczka chili (lays strong) i Apetit serowo- cebulowe.
Pozdrawiam.
--------------------

Dodane: 20-05-2009 19:22
Hmm... Ja lubię wszystkie rodzaje chipsów. Nie jem ich zbyt często, bo są bardzo niezdrowe. Jednak bardo lubię ich smak. Wszystkie smaki są super, nie potrafiłbym wskazać jednego dominującego. Pozdrawiam.
--------------------

Dodane: 20-05-2009 19:24 -
--------------------

Dodane: 20-05-2009 19:24 -
Lays są ok, ale lubię też Pringles i te Top Chipsy z biedronki xD. A smaki? Właściwie każde są dobre

.
EDIT: Luki_92_92, to Pringles już nie ma? Nawet nie wiedziałam... To w takim razie te podróby lubię

.
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 20-05-2009 19:25
Moimi ulubionymi Chipsami są Chipsy Top Chips oczywiście z biedronki. Najbardziej lubię solone.Powód dla którego je lubię jest podobny jak u Enigmy. Jest ich dużo (można zajadac się całymi godzinami) i bardzo je lubię

Dodane: 20-05-2009 19:25
Crunchips łaaaaaaa

Uwielbiam je wszystkie smaki poza paprykowymi, uwielbiam też twarożkowate lajsy i keczupowe lajsy apetit

Zgubne bywają jednak jak im się oprzeć? xD

Dodane: 20-05-2009 19:51
Top Chips z biedronki xD Kiedyś się nimi zajadałem ale się zepsuły i teraz nie są już takie jak kiedyś

Co jadam najczęściej? Wcześniej opychałem się Crunchips X-Cut najbardziej Kebab & Cebulka

Jednak od jakiegoś pół roku jadam tylko jedną określoną markę Lays Strong

Lubię pikantne rzeczy zawsze wszystko w fast-foodach jadam z pikantnymi sosami

Są zarąbiste w smaku i mają jeszcze jeden + xD A mianowicie zawsze lubię sobie jeść chipsy oglądając jakiś film czy anime [najlepiej wtedy smakują] i zawsze przychodzi matka czy siostra i mi podkradają
![[yyy] [yyy]](/templates/emoty/yyy.png)
A tych Laysów Strongów nie chcą bo mówią że to za ostre i trzeba od razu popijać wodą xDD A ja tam mogę zjeść i pięć paczek pod rząd i nic nie popije

Teraz w szafce mam właśnie jedną duża paczkę i sobie wieczorkiem opierniczę xDD [Black wara od szafki !xD]
A tak nawiasem powiem że chipsy karbowane są lepsze od tych płaskich nawet jeśli jest to ten sam smak

Nie wiem czemu ale ja tak mam że od zawsze bardziej lubiłem karbowane

Tak samo jak piwo ta sama marka a z butelki podchodzi bardziej niż z puszki

[jednak tą zagadkę już odkryłem xD A mianowicie na lekcji xD To przez aluminium piwo smakuje gorzej, jest bardziej gorzkawe i ja preferuję bardziej szkło

] Nie wiem natomiast jak to jest w chipsach bo opakowanie jest takie same i tu i tu xD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 20-05-2009 20:03
Darknes napisał/a:A tych Laysów Strongów nie chcą bo mówią że to za ostre i trzeba od razu popijać wodą xDD A ja tam mogę zjeść i pięć paczek pod rząd i nic nie popije

Teraz w szafce mam właśnie jedną duża paczkę i sobie wieczorkiem opierniczę xDD
No zgadzam się całkowicie. Te chipsy są fajne. Kiedyś ciocia mi takie podsunęła i powiedziała, że nie idzie ich zjeść i że niby po kilku kęsach już nie można wytrzymać. Powiedziała, że jak je zjem to jestem zajebisty xD A zjedzenie ich dla mnie to żaden problem, podobnie jak dla Dareksa. Niektórzy tylko po prostu nie mogą zdzierżyć pikantnych smaków. Trochę się temu dziwię. Pozdrawiam.
--------------------

Dodane: 20-05-2009 20:05
Top Chips z biedronki xD Kiedyś się nimi zajadałem ale się zepsuły i teraz nie są już takie jak kiedyś
ja tam ciagle je wpierniczam

znaczy jak jem chipsy to prawie zawsze te

Biede mam pod nosem i niechce mi sie chodzic gdzies dalej
Ja tez jem wszystko pikantne

ale moja rodzina i tak mi podkrada
A jezeli chodzi o chipsy to na 1 miejscu Top Chips ale ze wzgledów ekonomicznych a potem własnie Lays Strong ale to jak jest kasa
--------------------
-------------------------------

Dodane: 20-05-2009 20:49
Ja uwielbiam chipsy bekonowe, Top chips (biedronka) xD .Ale uwielbiam tez crunchipsy, są twarde i smak wybrony.Osattnio nie jadam czepsów ale wczesniej bylem ich milosnikiem

Dodane: 20-05-2009 21:16
Lubię czipsy, ale nie jem ich zbyt często. Nie dlatego, że są niezdrowe, ale jakoś bardziej wole inne rzeczy. Ciężko powiedzieć, jakie czipsy najbardziej lubię. Najważniejsze, by były grubo krojone i takie "pofałdowane". Smak nie gra większej roli, ale dobre są po prostu zwykłe czipsy

Dodane: 20-05-2009 21:20
Chipsy jem rzadko, kupuje je przeważnie w piątki jak zasiadam do cotygodniowego seansu przed komputerem a mianowicie nowy odcinek zagubionych. Niestety piaty sezon się już skończył i chipsów nie będzie. Najlepsze bo najdroższe są Crunchips. Są grube i dobre. I tylko je jem jak już.

Dodane: 20-05-2009 21:23
krótko : Twistosy! XD pozdro dla producenta

Dodane: 20-05-2009 21:30
Ja nie jem często chipsów, ale jak wcinam to Lays

uwielbiam je a najbardziej to paprykowe

a zwykłe solone z biedronki też są dobre xD

Dodane: 20-05-2009 21:41
Jakie tylko mi wpadną w rękę he he żartuje xD chipsy jem czasem, ale to raczej rzadko jak mam okazje bo nie chce mi się kasy wydawać na nie

ale tak to Lay's lubię za smak, tak jak i crunchips ale często jem raczej te z biedronki, nie są aż takie złe i najeść się nimi można xD a jeśli chodzi o smaki to zdecydowanie ostre, jakaś papryczka lub ewentualnie bekonowe
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.