Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:10
OnLine: 32, statystyki
index > Manga i Anime
Temat: M/A: Poszukiwany tytuł/epizod/rozdział
Dodane: 10-12-2011 11:48
#siuber - user - 60%
Ostatnio sobie tak dlugo ,dlugo myslalem... :)
i przypomnialo mi sie ,że bylo takie jedno anime z albo na Poloni 1, albo na RTL 7

Generalnie chodzilo w nim o to ,żę byl sobie taki maly chlopczyk którego ojciec umarł i żył razem z matką. Jego pasją bylo granie (chyba ) w zbijaka.
Byla żułta pilka na której bylo 5 plomieni.Kladlo sie na nich na każdy jeden palec
i żucalo .

Ogulnie byly też różne turnieje, trenigi, itp

I moje pytanie brzmi: jaki tytul nosi te anime ?

PS przepraszam ,że namotalem ale ogulnie niewiele pamiętam z niego.
Jeżeli taki temat już byl to prosze o przekierowanie mie na niego .

Pozdrawiam

Siuber

Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Anime: Poszukiwany tytuł/epizod/rozdział

Dodane: 11-12-2011 00:29
#Blade69 - user - 50%
siuber napisał/a:
Ostatnio sobie tak dlugo ,dlugo myslalem... :)
i przypomnialo mi sie ,że bylo takie jedno anime z albo na Poloni 1, albo na RTL 7

Generalnie chodzilo w nim o to ,żę byl sobie taki maly chlopczyk którego ojciec umarł i żył razem z matką. Jego pasją bylo granie (chyba ) w zbijaka.
Byla żułta pilka na której bylo 5 plomieni.Kladlo sie na nich na każdy jeden palec
i żucalo .

Ogulnie byly też różne turnieje, trenigi, itp

I moje pytanie brzmi: jaki tytul nosi te anime ?

PS przepraszam ,że namotalem ale ogulnie niewiele pamiętam z niego.
Jeżeli taki temat już byl to prosze o przekierowanie mie na niego .

Pozdrawiam

Siuber

Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Anime: Poszukiwany tytuł/epizod/rozdział

ogarnij coś więcej, pojedyncza nazwę postaci/techniki to może się coś znajdzie.

BTW
popraw ortografię -_-
jakkolwiek rozumiem nie używanie polskich znaków tak napisanie "żułta" i "żucało" woła o pomstę... nawet mi bardzo rzadko się takie błędy trafiają :)

--------------------
"(..)on zapytał mnie z miejsca: Jakie ma pan zdanie?
-Sprawiedliwość i prawda to jest dla mnie wszystko
usłyszałem odpowiedź: Odejdź ekstremisto!"

Dodane: 11-12-2011 00:50
#JCD - user - max%
To anime to Super Dan.

Also... polecam na przyszłość: http://anime.info...

Naprawdę fajna rzecz dla wszystkich, którzy szukają anime, które kiedyś widzieli w TV.

--------------------

Dodane: 11-12-2011 09:41
#Macias - user - max%
JCD napisał/a:
To anime to Super Dan.

Also... polecam na przyszłość: http://anime.info...

Naprawdę fajna rzecz dla wszystkich, którzy szukają anime, które kiedyś widzieli w TV.

Offtop: Rzuciłem okiem na opening do tego Super Dan i nie mogę się nadziwić jak wiele niektóre stare anime zrzynały z Dragon Balla! http://www.youtub...c5QL1UuFts No ja tu widzę małego Goku, Curirina i Bulmę.

--------------------
Dodane: 25-12-2011 11:30
Witam. Mam mały kłopot. Chciałbym wiedzieć ,w którym epizodzie "Naruto" lub "Naruto Shippuden" Uchicha Madara (Tobi) czy tam Orichamaru (czy jakoś tak)
zawładnął Sasuke. Bardzo proszę o pomoc. Dziękuje.

Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: M/A: Poszukiwany tytuł/epizod/rozdział

Dodane: 25-12-2011 11:44
#JCD - user - max%
ShippcioNaruto napisał/a:
Witam. Mam mały kłopot. Chciałbym wiedzieć ,w którym epizodzie "Naruto" lub "Naruto Shippuden" Uchicha Madara (Tobi) czy tam Orichamaru (czy jakoś tak)
zawładnął Sasuke. Bardzo proszę o pomoc. Dziękuje.

Ermmm :|

Po pierwsze, nikt Sasuke nie zawładnął. Jedynie Orochimaru próbował przejąć jego ciało. Czy o ten epizod ci chodzi?

--------------------

Dodane: 25-12-2011 11:55
Nie . W epizodzie 214 shippudena Kakashi pomyślał: "Madara całkowicie go omamił"
Chodzi mi o ten epizod .

Dodane: 25-12-2011 12:02
#Marcin00 - user - 90%
ShippcioNaruto napisał/a:
Nie . W epizodzie 214 shippudena Kakashi pomyślał: "Madara całkowicie go omamił"
Chodzi mi o ten epizod .

Skoro chodzi ci o Tobi'ego to omamił go w odcinku 139-142 kiedy wyjawia mu prawdę o Itachi'm.

--------------------

Dodane: 26-12-2011 15:00
#sebek066 - user - 20%
pytanie,w którym numerze chaptera było pokazane kogo wskrzesił Kabutomaru?
szukam i szukam i nie mogę znaleźć,kto wie,niech podpowie :)

Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: M/A: Poszukiwany tytuł/epizod/rozdział

Dodane: 28-12-2011 21:17
#Aero - user - 90%
sebek066 napisał/a:
pytanie,w którym numerze chaptera było pokazane kogo wskrzesił Kabutomaru?
szukam i szukam i nie mogę znaleźć,kto wie,niech podpowie :)

Nie wiem czy rozumiem do końca pytanie. Chyba chodzi Ci o scenę kiedy Kabuto wskrzeszał niektóre osoby, bo nigdy nie było pokazane jak wskrzeszał wszystkich. Jest to chapter 515 http://npolska.ne...to/515/19/

--------------------
Dodane: 01-01-2012 17:02
#zrozum - user - 50%
Witam, sądzę że moje pytanie także się nadaje do tego tematu. Więc :
Poszukuję jakiegoś tytułu dobrej mangi. Coś podobnego do Naruto, Dragon Ball.
Proszę podawać oprócz Berserk'a, jakoś nie przypadł mi do gustu. Też żeby Anime było dobre. Za pomoc byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam.

Dodane: 01-01-2012 17:51
#Marcin00 - user - 90%
zrozum napisał/a:
Witam, sądzę że moje pytanie także się nadaje do tego tematu. Więc :
Poszukuję jakiegoś tytułu dobrej mangi. Coś podobnego do Naruto, Dragon Ball.
Proszę podawać oprócz Berserk'a, jakoś nie przypadł mi do gustu. Też żeby Anime było dobre. Za pomoc byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam.

D. Gray-man, anime również dobre. One Piece bije rekordy popularności w Japonii, Fairy Tail coś bardzo podobnego do One Piece, również posiada adaptację anime. Nie wiem co tam jeszcze mogłoby cię zainteresować xD.

--------------------

Dodane: 10-01-2012 10:38 - Edytowane przez Mariucha dnia 09-01-2012 16:47
#Mariucha - user - 0%
Siemka... chciałem się zapytać czy zna ktoś może jakieś stronki skąd mógłbym pobrać odcinki
Yu-gi-oh????? najlepiej po polsku :p
proszę o linki :)

Dodane: 15-01-2012 16:43
#DeaDMen - user - 90%
Witam, poszukuje odcinków Yu-gi-oh najlepiej żeby były one online i z polskimi napisami lub lektorem.

Prosze o linki.

Dodane: 30-01-2012 17:48
#Shin - user - 10%
Hey poszukuję odcinki Black Lagoon 1 i 2 seria dokładnie 24odcinki WMV/AVI/MP4 szukam i szukam i nie moge znaleść wczesniej sciągałem z megadownload ale jak wiadomo R.I.P więc mam problem.

Dodane: 30-01-2012 18:49
#JCD - user - max%
Torrenty mogą być? http://s2.bakabt....anime.html

--------------------

Dodane: 30-01-2012 18:56
#Shin - user - 10%
Naprawdę dzięki za pomoc ale to jest w formacie mkv a ja szukam wmv/avi/mp4 ;)

Dodane: 05-02-2012 18:51
#DeaDMen - user - 90%
Poszukuje działających odcinków Bleacha do pobrania najlepiej z wgranymi napisami i w miarę dobrej jakości.Z góry dziękuje za pomoc!

Dodane: 10-02-2012 17:08
#NoClan - user - 60%
Szukam działających linków do Death Note :) Podobno fajne. Z góry dzięki :) .

--------------------
Moje rysunki : http://dbpolska.n...opic/13030

Jeżeli ktoś potrzebuje odcinków Bleach'a, proszę pisać na PW :)
Dodane: 17-02-2012 14:23
#Pepe - user - max%
Witam, orientuje się ktoś który rozdział mangi D.Gray-man odpowiada 19 odcinkowi? Tak mniej więcej, chciałbym oglądnąć sobie na axn spin a 18 odcinków nie dam rady nadrobić do dziś wieczór .

--------------------
iSayumi
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online