Dodane: 19-05-2009 01:36
Napisy zostaną całkowicie nowo dodane więc niema co sobie tym głowy zaprzątać bo będą stare usunięte
--------------------

Dodane: 19-05-2009 09:53
Drakson napisał/a:
W czym problem? Wystarczy, ze w notatniku nowe napisy do odcinka 1 tzn. ich tresc usunie sie do czasu gdy stare(zintegrowane)zaczynaja sie pojawiac czyli np. jak w pierwszym odcinku przez okolo 6 min nie ma napisow (licze z openingiem) to wstawiamy sobie napisy i w notatniku zostawiamy sobie tylko napisy do czasu 5 min 56 sek reszte usuwamy zapisujemy, wrzucamy do folderu z pierwszym odcinkiem i cieszymy sie pelnowartosciowym odcinkiem.Oczywiscie nie musze dodawac, ze napisy nazywamy tak samo jak odciken dragona ;p?
A po co tak kombinować? Pobrałem nową wersję dbkai, znaczy nie tą co mamy teraz w strefie plików, i kolory, wygląd wszystko jest całkiem inne, co czym już wcześniej wspominałem.

Dodane: 19-05-2009 11:17
mam nadzieję ze wkrótce będzie można pobrać te pliki o którym mówisz Ikar bo zdaje się są lepsze

Dodane: 19-05-2009 12:37
a ja mysle ze db kai mnie wciagnelo znow tak jak kiedys db,dbz,dbgt i filmy az sie wzialem za sciaganie

tylko jest roznica bo dbkai ma swoje 7 odc a to samo teraz dzieje sie w dbz w 19 odcinku

tak wiec lepiej hehe i jakos lepsza

pozdrawiam .;p

Dodane: 19-05-2009 13:49
no a ja uważam że db kai jest super. Lepiej sie ogląda i akcja szybciej się toczy. Tylko te nieszczęsne napisy.

Nie wiem jak inni ale ja po japońsku nie rozumiem. Napisy miały być dzień po premierze odcinka ,tylko że jakoś ich jeszcze nie widać. A więc kiedy będą??? Acham i jak ktoś uważa że zadaje głupie pytanie to jego problem.

Dodane: 19-05-2009 14:55
Mam prośbę !!!
Męczę się z tą wersja jap.ale nic specjalnego nie mogę zrozumieć(przecież nie znam japońskiego)
Więc jeżeli ktoś by mógł to podajcie link albo wrzućcie napisy do ściągnięcia

Dodane: 19-05-2009 14:57 -
Ludzie, ściągnijcie sobie Napi Project, na przykład stad
http://www.instal...rojekt.php i program będzie wam pobierał napisy do obojętnie jakiego filmu. Kai 007 też oglądałem z napisami, bo sobie je sciagnalem. Potem otwarzacie w AllPlayerze i gitara
EDIT. A jeśli chcecie to wrzuce napisy na neta. To 2 sek roboty
http://odsiebie.c...-99ad.html Już wrzuciłęm. Tu je macie.

Dodane: 19-05-2009 15:02
Pora zablokować ten temat, bo robi się tutaj niepotrzebny spam. O napisach już wcześniej było wszystko powiedziane. Możecie je ściągnąć z
animesub.info a także z przy użyciu napiprojektu. Zresztą zadajecie głupie pytania, mimo iż wyżej wszystko było już kilka razy wyjaśniane. Pozdrawiam.
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.