Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:10
OnLine: 38, statystyki
index > Dragon Ball > Premiery
Temat: Dragon Ball Kai 7 - Opinie
Dodane: 19-05-2009 01:36
#by_black - systemadmin - max%
Napisy zostaną całkowicie nowo dodane więc niema co sobie tym głowy zaprzątać bo będą stare usunięte ;)

--------------------
Dodane: 19-05-2009 09:53
#by_ikar - systemadmin - max%
Drakson napisał/a:
W czym problem? Wystarczy, ze w notatniku nowe napisy do odcinka 1 tzn. ich tresc usunie sie do czasu gdy stare(zintegrowane)zaczynaja sie pojawiac czyli np. jak w pierwszym odcinku przez okolo 6 min nie ma napisow (licze z openingiem) to wstawiamy sobie napisy i w notatniku zostawiamy sobie tylko napisy do czasu 5 min 56 sek reszte usuwamy zapisujemy, wrzucamy do folderu z pierwszym odcinkiem i cieszymy sie pelnowartosciowym odcinkiem.Oczywiscie nie musze dodawac, ze napisy nazywamy tak samo jak odciken dragona ;p?

A po co tak kombinować? Pobrałem nową wersję dbkai, znaczy nie tą co mamy teraz w strefie plików, i kolory, wygląd wszystko jest całkiem inne, co czym już wcześniej wspominałem.

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 19-05-2009 11:17
#Boban - user - 30%
mam nadzieję ze wkrótce będzie można pobrać te pliki o którym mówisz Ikar bo zdaje się są lepsze :)

Dodane: 19-05-2009 12:37
#rom3k27 - user - 0%
a ja mysle ze db kai mnie wciagnelo znow tak jak kiedys db,dbz,dbgt i filmy az sie wzialem za sciaganie :) tylko jest roznica bo dbkai ma swoje 7 odc a to samo teraz dzieje sie w dbz w 19 odcinku :) tak wiec lepiej hehe i jakos lepsza :) pozdrawiam .;p

Dodane: 19-05-2009 13:49
#tinciiaa - user - 0%
no a ja uważam że db kai jest super. Lepiej sie ogląda i akcja szybciej się toczy. Tylko te nieszczęsne napisy. :) Nie wiem jak inni ale ja po japońsku nie rozumiem. Napisy miały być dzień po premierze odcinka ,tylko że jakoś ich jeszcze nie widać. A więc kiedy będą??? Acham i jak ktoś uważa że zadaje głupie pytanie to jego problem. :p

Dodane: 19-05-2009 14:55
#Gami - user - 0%
Mam prośbę !!!
Męczę się z tą wersja jap.ale nic specjalnego nie mogę zrozumieć(przecież nie znam japońskiego) :)
Więc jeżeli ktoś by mógł to podajcie link albo wrzućcie napisy do ściągnięcia :d

Dodane: 19-05-2009 14:57 - Edytowane przez arek25 dnia 19-05-2009 15:01
#arek25 - user - 10%
Ludzie, ściągnijcie sobie Napi Project, na przykład stad http://www.instal...rojekt.php i program będzie wam pobierał napisy do obojętnie jakiego filmu. Kai 007 też oglądałem z napisami, bo sobie je sciagnalem. Potem otwarzacie w AllPlayerze i gitara

EDIT. A jeśli chcecie to wrzuce napisy na neta. To 2 sek roboty

http://odsiebie.c...-99ad.html Już wrzuciłęm. Tu je macie.

Dodane: 19-05-2009 15:02
#Macias - user - max%
Pora zablokować ten temat, bo robi się tutaj niepotrzebny spam. O napisach już wcześniej było wszystko powiedziane. Możecie je ściągnąć z animesub.info a także z przy użyciu napiprojektu. Zresztą zadajecie głupie pytania, mimo iż wyżej wszystko było już kilka razy wyjaśniane. Pozdrawiam.

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online