Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 07:25
OnLine: 38, statystyki
index > Dragon Ball > Premiery
Temat: Dragon Ball Kai 7 - Opinie
Dodane: 17-05-2009 00:54 - Edytowane przez by_black dnia 08-12-2010 13:30
#by_black - systemadmin - max%
Witam wszystkich, już teraz możecie obejrzeć odcinek Dragon Ball Kai 007 w wersji raw, zaś do pobrania na naszej stronie pojawi się za godzinę, aby go obejrzeć kliknij w ten link: http://dbpolska.n...online-518

Po obejrzeniu zapraszam do komentowania. Napisy pojawią się późnym wieczorem lub jutro rano.

Dodane: 17-05-2009 07:23
Odcinek fajny i ciekawy. Już sie nie umiem doczekać do następnego ponieważ przylatują saiyanie .

Dodane: 17-05-2009 07:44
#Agrael - user - 70%
Noo odcinek jest bardzo fajny. Chciałbym zobaczyć wreszcie kajoken w wersji Full HD. No i sajanie przylatują- też fajnie. Bo dawno walki niebyło.

Dodane: 17-05-2009 08:08 - Edytowane przez by_black dnia 17-05-2009 08:21
http://dbpolska.n...bierz-1923 < odcinek do pobrania. Pamiętaj jak się nie chce kliknąć poparz na link jak będzie tam # oznacza że niema.

Dodane: 17-05-2009 08:20
a czyli zmylilo mnie to ze ktos u gory napisal ze jest on-line o 0:54 ze bedzie za godzine dodane, tak sobie policzylem i wyszlo mi ze powinno byc :-) hehe pozdro

Jestes kochany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i wielki Sir By Black'u

Dodane: 17-05-2009 10:09 - Edytowane przez C@rL dnia 17-05-2009 10:14
#C@rL - user - max%
Kolejny świetny epek ;) ! Ta nowa kreska wspaniale się prezentuje! Podobnie jest z nowymi soundtrackami. A Grzesiu ma zaje*iście dziwny głos xD Już w następnym odcinku Saiyanie! Będzie ciekawie ;)

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 17-05-2009 11:57
#pepcio - user - 70%
Odcinek świetny. Po raz pierwszy pobrałem na dysk DB Kai i przyznam, że jestem zachwycony. Nowa krecha jeszcze lepiej wygląda ^^ Teraz tylko czekać na pojedynek Goku i Vegety :d

--------------------
Dodane: 17-05-2009 13:28
#mami - user - 40%
Śmieszno waty ten odcinek...Nadal DB mnie rozśmiesza xD Muszą byc szybko napisy bo nie znam Japońskiego :(

--------------------

Dodane: 17-05-2009 14:49
Przypominam że wszystkie posty o napisach są kasowane.

Co do odcinka właśnie cudem mi się pobrał już zaraz przybędą "obcy", a tak dalej męczylibyśmy się z daremnymi scenami xD

Dodane: 17-05-2009 15:01
#G--o--Q - user - 0%
co do napisow to juz sa na anime sub wiec redakotrzy nie musza sie meczyc juz z nimi

Dodane: 17-05-2009 15:10
#Bociak - user - max%
Ludzie skończcie z tymi napisami!

Kai - ach to jest wersja. Pomyśleć ile ja się męczyłem ślęcząc nad treningami Gohana i Goku. A tu w następnym Sayanie :) . Bardzo fajny odcinek i jak widać że następne będą jeszcze lepsze.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 17-05-2009 15:16
Na animesub są tylko przerobione z wersji raw, powodzenia jeżeli ktoś myśli że te napisy są dobre do wersji kai.

Dodane: 17-05-2009 15:30
#Macias - user - max%
by_black napisał/a:
Na animesub są tylko przerobione z wersji raw, powodzenia jeżeli ktoś myśli że te napisy są dobre do wersji kai.

Black, najlepsze jest, że sprawdziłem te napisyz animesub do wersji RAW i pasują idealnie do naszej wersji filmu xD

--------------------
Dodane: 17-05-2009 15:32
#PinCheR - user - 60%
Przypuszczałem, że w 7 odcinku już przybędą Sajanie no i się wiele nie pomyliłem :) . Odcinek bardzo dobry, nowa kreska jak zawsze świetna i ten soundtrack :) . Co tu się dużo rozpisywać po prostu wszystko super i tak trzymać! Czekam na napisy, a potem już tylko ep. 008 :d

--------------------
Konstantynopolitańczykowianeczka :)
Dodane: 17-05-2009 15:33
#pepcio - user - 70%
Macias napisał/a:
sprawdziłem te napisyz animesub do wersji RAW i pasują idealnie do naszej wersji filmu xD

Trochę zabawy i wszystko może pasować :p Jeszcze coś odnośnie odcinka. Bardzo spodobały mi się gitarowe brzmienia, które ukazały się podczas treningu na wieży :p

--------------------
Dodane: 17-05-2009 15:46
Macias napisał/a:
Black, najlepsze jest, że sprawdziłem te napisyz animesub do wersji RAW i pasują idealnie do naszej wersji filmu xD

Wiesz pierwsze napisy do pierwszego odcinka też leżały idealnie na miarę, a okazało się że tekst odbiegał od odcinka bo przecież nowe dialogi są, a dziwnym trafem już nie wspomnę że w tych napisach niema znów początku i znów końca, tak więc takie napisy u nas nie wchodzą w grę :p

Dodane: 17-05-2009 15:47
#Karolex - user - 90%
Z odcinka na odcinek robi się coraz śmieszniej, coraz ciekawiej. Oby tak dalej! Nareszcie przybycie sayian. Widać, że zostały narysowane nowe sceny. Pojawiła się nowa muzyka. Za trzy dni ma wyjść soundtrack. Mam nadzieję, że pojawi się na stronie.

Pozdrawiam.

--------------------
Dodane: 17-05-2009 16:01
#Macias - user - max%
Właśnie skończyłem oglądać siódmy epek Kaia. W moim odczuciu był bardzo dobry. Był fajnie streszczony i przy tym nie pominął żadnego ważnego wydarzenia. Nie mogę się już doczekać przybycia Saiyan. Pozdrawiam.

--------------------
Dodane: 17-05-2009 18:55
#blade81 - user - 80%
Nic dodać nic ując.A myślałem że nie da rady skrócić DB,przynajmniej bez utraty na klimacie.Teraz się zaczną odcinki.

Dodane: 17-05-2009 19:21
Moim zdaniem najlepsze było jak nie było wklejonych napisów... no ale cóż jak takie coś jest to trzeba brać ^^

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online