Dodane: 15-05-2009 22:57
Witajcie! Temat służy do wyrażania swoich opinii na temat najnowszego chaptera Naruto z pod numerku 447, zobaczcie sami:
http://npolska.ne...nga/447/1/ Tłumaczenie PL powinno ukazać się jutro.

Dodane: 16-05-2009 00:18
Trochę w nim akcji, Nagato coś przywołał, trochę powalczył, ogólnie chapter może być. Nagato skończył mówić o przeszłości więc zobaczymy co będzie dalej.

Dodane: 16-05-2009 21:11
Chapek niezły, wiadomo przez co ten Nagato ma te badyle na plecach i jak wpadł na pomysł by przekreślać opaski na czołach he he. Trochę mnie zaskoczyło to że naruciak mu wybaczył, to nie może się tak skończyć xD
--------------------

Dodane: 16-05-2009 21:35
Widać Naruciakowi odbiła palma, mało co jego laski nie załatwił, wytłukł 70% wioski, załatwił Jirayę i on mu wybacza... Mam nadzieję że Nagato go będzie chciał zabić i ten go zabije.

Dodane: 16-05-2009 21:39
Nie no.. Byłem pewien, że Blondas rozwali Nagato jakąś widowiskową techniką. A tu taka kaszaneria

Przyznam, że spodobał mi się ten cały Rinengan(chyba tak się to pisze) i techniki z nim związane.
--------------------

Dodane: 16-05-2009 23:21
Tak samo jestem tym trochę zawiedziony. Nagato to psychol, pewnie nie będzie chciał pościć Naruto żywcem i go zaatakuje. Bo takie zakończenie tej bitwy mi nie pasuje xD
--------------------

Dodane: 16-05-2009 23:26
czipek fajny bardzo mnie zaciekawil. Zrobil u mnie cos takiego ze nie moge sie juz doczekac nastepnego

Dodane: 17-05-2009 14:37 -
A mnie wręcz przeciwnie nie wiem w co on się bawi..? W kryzysa (czisysa/jezusa xD)?

Dodane: 17-05-2009 14:40
Może Naruciak jakąś sektę zakłada ?xD Moim zdaniem trochę przesadzają, bo Naruto powinien siać zniszczenie wśród wrogich sił, a nie im wybaczać.
--------------------

Dodane: 17-05-2009 14:43
Co lepsze Nagato się taki stał bo zabili mu psa i kumpla, a blondiemu sprzątneli ziomali, mistrza, drugiego mistrza, ciul wie czy też nie trzeciego i laskę o mały włos, no i ten powie że jeszcze ich rozumie...

Dodane: 17-05-2009 15:38
Niema co się zbytnio rozpisywać. Naruto to debil i tyle, że mu wybaczył

. Też miałem nadzieję, że go rozwali jak tylko ten przestanie się produkować jak to źli ludzie zatłukli mu psa (swoją drogą też bym nie wybaczył xD). No cóż czekam na następny chapter i zobaczymy co się dalej wydarzy.
--------------------
Konstantynopolitańczykowianeczka

Dodane: 17-05-2009 15:42
Teraz pozostaje nam liczyć na chorego psychicznie Nagato i jego chęć zabijania. Myślę, że nie przepuści blondasowi i będzie próbował go zabić, a wtedy rozpocznie się ostateczna walka. Taką mam nadzieję ^^
--------------------

Dodane: 17-05-2009 15:48
Kurdę zabrałeś mi posta xD Też mam taką nadzieję że Nagato nie weźmie tego do siebie i będzie chciał unicestwić Naruto

Dodane: 17-05-2009 16:29
by_black napisał/a:
Nagato się taki stał bo zabili mu psa i kumpla
Warto by dodać jeszcze, że zamordowano mu rodziców i wielu towarzyszy broni na jego oczach, ale to tylko taki szczegół

Nie wiem, co wy się tak doczepiliście do zachowania naruto. On zwyczajnie postępuje tak, jak chciał tego jego mistrz.

Dodane: 17-05-2009 16:34
On zachowuje się nie tak, bo wcześniej o dziwo się tak nie cackał mimo że jego mistrz tak nie chciał xD Świat to wielka wojna i nic tego nie zmieni niby taki mądry ten Jiraya, a taki błąd popełnił xD Co do rodziców Nagato z nimi to było "peszek", a jak zabili mu psa to "zabiję k**" xD

Dodane: 17-05-2009 17:42
To, że się nie oszczędzał przy anihilacji zombjaków pod władzą nagato, nie było aż takie zwyrodniałe i zueee. Wiadomo, utopia w wyobrażeniu ero sennina jest tylko marzeniem ściętej głowy. "Więc dobrze, miejmy gdzieś marzenie jiraiya'i zabiję każdego, kto zabił kogoś mi bliskiego. A co mi tam, zabije też jego matkę, ojca, brata, sąsiadkę, pieska, kotka, spuszczę rybki w klozecie i podpalę firanki
![[szeroki] [szeroki]](/templates/emoty/szeroki.png)
". Czy tak ma to wyglądać? Naruto ma stać się taki sam jak pain?

Dodane: 17-05-2009 17:43

znowu dużo gadani ale w sumie nie był taki zły :0
--------------------
Tylko martwi widzieli koniec wojny Platon
مقام قه بسکتبال اروپا به تیمی شاخص تبدیل شود. همچنین تیم
فوتبال ماکابی تلآویو موفق شده است که هیجده مقام قه.
http://www.asgpyr...

Dodane: 19-05-2009 19:58
Nie wiem, co wy się tak doczepiliście do zachowania naruto. On zwyczajnie postępuje tak, jak chciał tego jego mistrz.
Bo mam już dość tego Nagato i chciał bym zobaczyć jak ten "bóg" upada w kałuży własnej krwi xD Taki psychol nie zasługuje na życie, ale blondasek jednak się wzruszył, ale dlaczego teraz xD
--------------------

Dodane: 27-05-2009 07:02
Ciekawi mnie to czy Nagato dołączy do Naruto , czy Naruto lub Nagato zginą (ale ten chapter był troche nudzący bo tylko gadają i gadają)
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.