Dodane: 03-05-2009 01:15 -
Cześć (jeny, od kąd popularne zrobiło się siema, cze, i elo dziwnie coś to brzmi ^^).
Dobra, rysuję, szkicuję, maluję etc od wielu lat. Obecnie przygotowuje się do zdawania na studia, właśnie ASP (Akademia Sztuk Pięknych). Pracę którą tu przedstawię oceniała mi już przyszła magister sztuki, ciekawi mnie co wy sądzicie

?
Sprawa kolejna, niestety link z NK, nieskończone rzeczy zawsze tam wrzucam (nie, to nie dla tego że i tak tam wchodzę sporadycznie

) a z tego powodu że nie chcę zaśmiecać sobie profilu na portalach do obrazów przeznaczonych (w stylu deviant art np). Dość oczywiste.
Jako że maluję/szkicuję na potęgę mogę machnąć coś i dla was, czy DB czy Naruto (choć tego ostatniego nie lubię, ale wątek z Zabuzą był ciekawy nawet. Niestety, fillery mnie zabiły a wątek główny nie wciągną na tyle by się dalej tym męczyć) czy też z jakiejkolwiek innej tematyki.
Na dobry początek Sauron, z LotR'a. Z czasem będzie w kolorkach, kumpel stwierdził że chce go zobaczyć w czerwieni

Jakieś 5 dni po 4-6h to zajmie więc nie hop - siup.
http://photos.nas...6c81c.jpeg No, zapraszam do komentowanie, z góry zaznaczam że wiem o błędach, jednakowej linii i durnym cieniu na prawym (od strony postaci) naramienniku

Wybaczcie.

Dodane: 03-05-2009 11:27
Kurde, nie no bardzo ładnie, co prawda na kroczu mogłoby być bardziej wyraźniej, bo troszkę rozmazane wyszło, chociaż pewnie taki był zamiar. Widać że znasz się na rzeczy i bardzo ładnie szkicujesz, czekam na kolejne prace, najlepiej swojej wymyślonej postaci.

Dodane: 03-05-2009 11:35
Tak rysunek bardzo ładny duzo szczegółów ładne cieniowanie sam jestem ciekaw jak by wyglądało to w kolorze. Praca naprawdę na wysokim poziomie. Także będe oczekiwał twoich kolejnych prac
--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D
Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!

Dodane: 03-05-2009 13:52
Nie jestem ekspertem, ale jak dla mnie praca wyśmienita. Widać że nadajesz się do rysowania postaci rodem z rpg. To bardzo dobry pomysł i wykorzystaj talent. Naprawdę masz się z czego cieszyć i czekamy na nowe!
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 03-05-2009 20:45
Dzięki, machnę wam coś z DB może
Na kroczu rozmazane bo nie mam skanera, zdjęcie bez flesza wyszło jeszcze słabiej więc zrobiłem z lampą. No i go troszeczkę naświetliło.

Dodane: 04-05-2009 12:06
Właśnie tak myślałem że te zdjęcie było robione aparatem z fleszem bo widać jak się on na tym rysunku odbił. Poziom prace naprawdę wysoki, tym bardziej że ta postać nie była pewnie łatwa do narysowania.
--------------------

Dodane: 04-05-2009 12:23
Niczego innego nie spodziewał bym się od przyszłego zawodowca. rysunek jest świetny, no ale komuś kto w przyszłości zamierza rysować zawodowo, źle narysować nie wypadało by. Życzę ci powodzenia w twojej pasji i proszę; machnij nam coś z anime xD Pozdrawiam.
--------------------

Dodane: 16-07-2009 14:45
Obluzowała mi się dolna warga potem szczęka a teraz mam oczy szeroko otwarte i nie mogę wyjśc spodziwu

Co tu dodac może zachwycisz nas kolejnymi racami
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 16-07-2009 15:04
OMG! Nie wierzę że to sam rysowałeś! To jest fantastyczne. Szacunek dla ciebie. Czekam na następne prace.
--------------------

Dodane: 13-04-2010 20:05
No to obiecany dragon ball, zapłon mam, nie powiem...
Niestety, to znów jest zdjęcie, jakoś krzywo wyszło z lekka i kartkę zrobiło mi na żółto (? Chyba wina lampy w pokoju). Postaram się dorwać lepszy aparat/skaner to najwyżej podmienię link..
http://img707.ima...10947.jpg/

Dodane: 13-04-2010 20:33 -
Zatkało mnie.
Wrzuciłeś dwie prace i jestem nimi oczarowany... Zaimponowałeś mi naprawdę tym Sauronem, aż mam motywację, by znów coś narysować... może jakoś się jeszcze rozwinę
Naprawdę brawo! I życzę sukcesów
PS.:
Mógłbyś podać linki do większej ilości twoich prac?
Niekoniecznie takich mangowych.
Ale oczywiście nie byłbym sobą gdybym się do czegoś nie przyczepił
Trochę wg mnie sknociłeś układ mięśni prawej ręki Son Goku - ale to detal nieważny...
Brawo!

Dodane: 15-04-2010 01:09
Czym sie tak zachwalacie?! Ja tam nic nie widze poza wkurzającym mnie komentarzem: 403 Forbidden bla bla bla, a co do drugiego dotyczącego Sona i Freezera to powiem,że super jest^^ Nawet Giynu w formie nameczańskiej żaby jest

10/10 więcej takich prac proszę
--------------------

Dodane: 15-04-2010 01:12
dexter86 napisał/a:
Czym sie tak zachwalacie?! Ja tam nic nie widze poza wkurzającym mnie komentarzem: 403 Forbidden bla bla bla
Jak pokazuje ci się ten komentarz to naciśnij ten link drugi raz i pokaże się rysunek.

Dodane: 15-04-2010 01:30 -
kordos napisał/a:dexter86 napisał/a:
Czym sie tak zachwalacie?! Ja tam nic nie widze poza wkurzającym mnie komentarzem: 403 Forbidden bla bla bla
Jak pokazuje ci się ten komentarz to naciśnij ten link drugi raz i pokaże się rysunek.
Wciskałem kilka krotnie i nic z tego, bo za każdym razem wyskakuje ten sam wku******cy text^^
--------------------

Dodane: 15-04-2010 01:33
To zupełnie nie wiem dlaczego, mi odpala normalnie. A jest naprawdę co oglądać (nie, że mówię to tobie na złość, po prostu fakt stwierdzam, bo praca jest świetna).

Dodane: 15-04-2010 08:23
dexter, patrz klikasz w ten link a jak wyświetli Ci się ta informacja najeżdżasz myszką na adres nad informacją (w polu gdzie wpisujesz adresy) zaznaczasz i naciskasz enter, wtedy powinno zadziałać.

A co do 2 pracy to naprawdę świetna tylko ręka goku trochę jakby no... chodzi mi o mięśnie, no ale reszta jest Zacna ;D
--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D
Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!

Dodane: 15-04-2010 14:49
Dzięki Mattiz jakos się mi udało zajrzeć na ten rysunek i musze przyznać,że jest zajebisty jest ten Sauron
--------------------

Dodane: 16-04-2010 17:13
Fajnie zrobiłeś ruch ręki na tym rysunku..

Chciałem pierwszy obczaić, ale coś link mi nie idzie..no ale za to drugi jest super, widać że masz talent, no i chyba lubisz machać rysunki..
Na początku myślałem że będzie rysunek tego Bonharta z "Wiedźmina" ale to tylko nick....xD podobny..
--------------------

Dodane: 23-04-2010 09:43
Link z Sauronem działający tutaj:
http://img196.ima...6c81c.jpg/ Co do innych prac, niedługo wrzucę swoją teczkę na asp pewnie i zobaczycie co tam namodziłem.

Dodane: 24-04-2010 10:15
Świetne, na prawdę świetne. Masz do takich prac smykałkę. Nie wiem co dalej napisać. W pierwszym zdaniu wyraziłem swój zachwyt twoją pracą. Myślę że bezsensownie by było wymieniać jak piękne jest cieniowanie, proporcje postaci, oraz poszczególne elementy.
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.