Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:09
OnLine: 36, statystyki
index > Twórczość użytkowników > Video
Temat: Video: PRO333
Dodane: 30-06-2009 14:40 - Edytowane przez PRO333 dnia 30-06-2009 14:41
#PRO333 - user - 30%
Macias

Zgodnie z twoją radą postanowiłem zmienić program-narzędzie moich prac na program Sony Vegas w wersji 9.0 :p . Instalator zassałem ze stronki programosy.pl link . Ściąganie poszło bez zarzutów i po dziesięciu minutach z zapałem napalonego królika czy też innego zwierzęcia ;) zacząłem instalację programu. Instalacja na początku przebiegała pomyślnie i bez zarzutów. Program rozpakował swoje komponenty i zaczął pobieranie składników systemowych, które są niezbędne do bez błędnego działania Vegasa. To pobieranie potrwało z dziesięć sekund i zaczęła się właściwa instalacja. Zajęła ona około 15 minutek [umarl] . Kiedy się prawie skończyła wyskoczył mi taki komunikat: Requirements not met. Press OK to Exit Install [placze] [placze] .

Pytanie brzmi: O co mu chodzi??

Dodane: 01-07-2009 13:12
#ZHL1 - user - 30%
Hmmm...
Miałem coś podobnego.Najlepiej spróbuj pobrać te składniki systemowe oddzielnie i dopiero potem Vegasa ;)

--------------------

-->Mój GFX<--

Dodane: 08-07-2009 22:28
#olek_mi - user - max%
Kiepskie AMV, a te sceny z kinówek widziałem miliony razy :p Ale w tak słabym wykonaniu jeszcze nigdy :|

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 23-04-2010 09:10
#PRO333 - user - 30%
Witam mam dla was kolejny godny pożałowania filmik :d . Nosi tytuł Majin Vegeta. Zrobiłem go tylko i wyłącznie z nudów :p . Jestem jednak dobroduszny i zamieszczam go wam, żebyście mogli się pośmiać z tego beznadziejnego synchro, którego tak właściwie nie ma.
http://pro333.wrz...vegeta_amv

Proszę o komenty.

--------------------
GFX BY ME

Ujmij, Murcielago
Dodane: 02-11-2011 21:48
#goku417 - user - 20%
jak dla mnie okropnie nie jest bo sam dopiero zaczynam tworzyć ale moim zdaniem potrzeba dobrej muzyki dobrze dobranych scen i włożenia w swoje amv dużo pracy żeby w końcu ktoś twoją pracę docenił więc nie użalaj się nad swoimi amv bo niby są beznadziejne tylko weś się w garść i wymyśl coś dzięki czemu będziesz miał niesamowitą radochę bo ważne żebyś ty był zadowolony a nie inni no więc pozdro i życzę ci naprawdę udanych amv chłopie ;) .

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online