Dodane: 30-06-2009 14:40 -
Macias
Zgodnie z twoją radą postanowiłem zmienić program-narzędzie moich prac na program Sony Vegas w wersji 9.0

. Instalator zassałem ze stronki programosy.pl
link . Ściąganie poszło bez zarzutów i po dziesięciu minutach z zapałem napalonego królika czy też innego zwierzęcia

zacząłem instalację programu. Instalacja na początku przebiegała pomyślnie i bez zarzutów. Program rozpakował swoje komponenty i zaczął pobieranie składników systemowych, które są niezbędne do bez błędnego działania Vegasa. To pobieranie potrwało z dziesięć sekund i zaczęła się właściwa instalacja. Zajęła ona około 15 minutek
![[umarl] [umarl]](/templates/emoty/umarl.png)
. Kiedy się prawie skończyła wyskoczył mi taki komunikat: Requirements not met. Press OK to Exit Install
![[placze] [placze]](/templates/emoty/placze.png)
.
Pytanie brzmi: O co mu chodzi??
Kiepskie AMV, a te sceny z kinówek widziałem miliony razy

Ale w tak słabym wykonaniu jeszcze nigdy
Witam mam dla was kolejny godny pożałowania filmik

. Nosi tytuł Majin Vegeta. Zrobiłem go tylko i wyłącznie z nudów

. Jestem jednak dobroduszny i zamieszczam go wam, żebyście mogli się pośmiać z tego beznadziejnego synchro, którego tak właściwie nie ma.
http://pro333.wrz...vegeta_amv Proszę o komenty.
jak dla mnie okropnie nie jest bo sam dopiero zaczynam tworzyć ale moim zdaniem potrzeba dobrej muzyki dobrze dobranych scen i włożenia w swoje amv dużo pracy żeby w końcu ktoś twoją pracę docenił więc nie użalaj się nad swoimi amv bo niby są beznadziejne tylko weś się w garść i wymyśl coś dzięki czemu będziesz miał niesamowitą radochę bo ważne żebyś ty był zadowolony a nie inni no więc pozdro i życzę ci naprawdę udanych amv chłopie

.