Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:09
OnLine: 35, statystyki
index > Twórczość użytkowników > Video
Temat: Video: PRO333
Dodane: 23-04-2009 20:18 - Edytowane przez by_ikar dnia 23-04-2009 22:22
#PRO333 - user - 30%
oto moje pierwsze dwa teledyski:
pierwszy: http://pro333.wrz...per_saiyan
drugi: http://pro333.wrz...ribute_amv
[cfaniak] [cfaniak] [cfaniak]

Dodane: 23-04-2009 20:32
#C@rL - user - 100%
1 amv - co to za syncho :o ? Gdzie jest synchronizacja :o ? Muzyka leci oddzielnie i clip leci oddzielnie... nie widzę w ogóle zgrania - jest źle :p

2 amv - Saiyans Tribute z kinówek :o ? To nie może się udać i tobie się nie udało xD 0 efektów przejścia... synchronizacji tyż ni ma... 1/5.

Po za tym zrób sobie konto na yt...

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 23-04-2009 21:02 - Edytowane przez PRO333 dnia 23-04-2009 21:03
#PRO333 - user - 30%
kiedy próbuję wstawić na YT nie ma ścieżki dźwiękowej WMG się kłania

jakie były twoje pierwsze teledyski??

Dodane: 23-04-2009 21:12
#C@rL - user - 100%
Czy zawsze oceniające jury musi wykonywać daną czynność aby ją ocenić? Wydaje mi się, że nie... Ale będę dobry i dam Ci linka do mojego kanału :p LINK jak chcesz to sobie wbij o obadaj...

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 23-04-2009 21:16
#okonon - user - 30%
1AMV Brolly Legendary Super Saiyan- muzyka nie ma synchronizacji z wydarzeniami które się dzieją, na przykład jak brolly ich leje to jest luźna muzyka. 0 przejść ogólnie mogłeś się postarać 1/5

2Saiyans Tribute AMV- eeeeeee... Nie wiem co o tym myśleć, nawet gdzie niegdzie synchro było ale ogólnie to ci nie wyszło 1/5

Ogólnie nigdy nie robiłem teledysków, więc nie jestem specjalista, ale jednak widać bylo kiepskość tych teledysków (ja bardziej wole animacje ze spiritami)

--------------------

?
Ktoś musi umrzeć, żeby ktoś mógł przeżyć...
Dodane: 23-04-2009 21:34
#PRO333 - user - 30%
kurde następny tak odwalę że wam szczęka opadnie choćbym miał siedzieć nad nim 2 lata :( :(

zwracam ci honor C@rl jesteś bardzo dobry nie powinienem tak się zachować :( :(
może jakieś porady??

--------------------
GFX BY ME

Ujmij, Murcielago
Dodane: 23-04-2009 21:39
#okonon - user - 30%
PRO333
Czekam z niecierpliwością na następny!!! I jusz przygotowuje coś na moją szczękę xD

Pozdro i szczęścia w pracy

--------------------

?
Ktoś musi umrzeć, żeby ktoś mógł przeżyć...
Dodane: 23-04-2009 22:13
#PRO333 - user - 30%
dzięki ty też zacznij robienie AMV ;)

--------------------
GFX BY ME

Ujmij, Murcielago
Dodane: 15-05-2009 16:17
#Macias - user - max%
Heh, ale C@rl cię zgasił xD
Co do teledysków, to widać, że raczkujesz w tej branży. Ale nie przejmuj się zgryźliwymi komentarzami i pracuj dalej. Staraj się nad każdą pracą i pogłębiaj swoje umiejętności. Na dzień dzisiejszy twoje prace nie prezentują najwyższego poziomu, ale nie martw się, widziałem znacznie gorsze. Spróbuj się nauczyć robić przejścia, efekty i udoskonal swoje synchro. Nic więcej nie mogę ci doradzić. Pozdrawiam.

--------------------
Dodane: 15-05-2009 16:24
#Mattiz - user - 90%
no co jak co ale twoje amv naprawde są słabe ale i tak lepsze niż uzytkownika EvolutionSSj4 xD
Musisz nad nimi popracować bo na prawde jest źle synchro = 0 fabuła tez lezy. Dużo pracy przed tobą ale mam nadzieje ze z tego wyjdziesz :)

Pozdrawiam

--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D

Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!
Dodane: 15-05-2009 18:06
#Bociak - user - max%
Macias - dobry człowiek. Zawsze wie jak pocieszyć. Ale szkoda bo ja taki nie jestem. Powiem wprost, niepodobało mi się. AMV są po prostu fatalne jak dla mnie. Wiem że ja cie trochę zjadę, ale cóż, robiąc pracę oczekujesz krytyki, prawda. Więc mówię ci - nie patrz na takiego heretyka jak ja i pokarz wstrętnemu bocianowi na co cie stać :) . Bo jak na tą chwilę wychodzi tylko kaszanka, nawet nie smaczna.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 16-05-2009 10:55
#enigma - user - max%
Co jak co, ale początek masz bardzo słaby, jedynym pocieszeniem jakie teraz ode mnie otrzymasz, to to, że teraz będzie tylko lepiej... :) Mi się nie bardzo podoba, jednak nie można Cię tak potępiać, bo to Twoje pierwsze amv, więc nie łam się ocenami, bo większość z oceniających osób dużo widzieli teledysków, przy których Twój jest na prawdę kiepski, ale z czasem się wyrobisz może, powodzenia. :)

Dodane: 20-05-2009 16:41 - Edytowane przez by_ikar dnia 06-06-2009 11:23
#PRO333 - user - 30%
no więc chciałem pochwalić się zarysem 3-ego AMV oczywiście to będzie poprawione, proszę tylko o sugestie co poprawić i ocenić początkowe prace. klik

--------------------
GFX BY ME

Ujmij, Murcielago
Dodane: 20-05-2009 16:59
#enigma - user - max%
Szczerze powiedziawszy, mi się nie zbyt podoba, z tego względu, że uważam że wstęp za długi, reszta już nawet nawet, ale nadal dużo pracy przed Tobą.

Dodane: 21-05-2009 15:58
#PRO333 - user - 30%
myślałem żeby transformację trunksa zamienić na pierwszą transformacje gohana w SSJ2 co o tym myślicie???

--------------------
GFX BY ME

Ujmij, Murcielago
Dodane: 05-06-2009 16:04
#pacin - user - 90%
Jeszcze się nie wypowiadałem, a więc czas. Pierwsze jest okropne. Nawalanka totalna a tu se gitarka leci i już. Drugi jest już trochę lepszy. Ale ten najnowszy też nie jest jakoś szczególnie zrobiony. Martwi mnie to że korzystasz ciągle z tych samych kinówek DB. Trochę mnie już to nudzi. Nie chcę cię smucić ale jeszcze długa droga przed tobą w robieniu amv.

--------------------
Dodane: 05-06-2009 19:59
#Bociak - user - max%
Wiesz co ten zarys nawet mi się podobał. Widać że zrobiłeś postępy. Moja gadka jednak coś dała xD. Nie wiem co tu za bardzo poprawiać, poczekaj na Maciasa.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 07-06-2009 20:05
Pierwszy jest wogóle nie zgrany ;/ <1/6>
W drugim były przejawy ale to jeszcze nie to. <2/6>

Synchronizacja jest bardzo ważna. Sam się w tym bawię i wiem że to łatwe nie jest.
Na twoim miejscu korzystałbym z mniej złożonych programów ale zawierających podstawowe pomoce, tj. przejścia itp...

Polecam na początek Windows Movie Maker'a - sam w nim tworzę :d

pozdrawiam

Dodane: 27-06-2009 14:32
#PRO333 - user - 30%
Bociek: poczekam xD

krolik:to jest zrobione w movie makerze xD

--------------------
GFX BY ME

Ujmij, Murcielago
Dodane: 27-06-2009 19:55 - Edytowane przez Macias dnia 27-06-2009 19:56
#Macias - user - max%
Co do nowego teledysku, to muszę powiedzieć, że widzę, iż się starałeś. Próbowałeś stworzyć jakiś klimat, zaprezentować efekty oraz poprawić dynamikę. To bardzo dobrze, że się starasz, doceniam to. Co prawda nie wszystkie elementy wprowadziłeś poprawnie, ale juz jest lepiej niż w pierwszej pracy. Najbardziej wadliwą stroną twojego teledysku, a zarazem najistotniejszym argumentem w całej branży AMV, jest synchronizacja muzyki z obrazem. Niestety muszę przyznać, że to u ciebie kuleje i to bardzo. Widzę, że w ogóle nie masz pojęcia o co w tym chodzi. Zdaję sobie sprawę, że nauczenie się timingu jest bardzo trudne. Nie jestem przekonany, że jesteś w stanie, w tej chwili nauczyć się o co w tym chodzi. Sądzę, że jest to dobry moment na zmianę programu. Każdemu kto odrzucił Movie Maker i zaczął pracę na innych programach, wyszło to na dobre. Wielu ludzi korzysta z Sony Vegasa, myślę, że to byłby dobry wybór. Vegas podobno jest prosty w użyciu, a efektowność jego prac niejednokrotnie dorównuje, a nawet przewyższa moje Adobe Premiere. Zmień program a nie pożałujesz. Przy pomocy lepszego narzędzia będziesz miał duże szanse poprawić swoje kwalifikacje.
xkrolikx06x napisał/a:
Na twoim miejscu korzystałbym z mniej złożonych programów ale zawierających podstawowe pomoce, tj. przejścia itp...
Polecam na początek Windows Movie Maker'a - sam w nim tworzę :d

Ale mu chłopie poradziłeś... Windows Movie Maker, to przecież najsłabszy program do obrabiania filmów

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online