Dodane: 18-04-2009 03:31 -
W zasadzie, to anime nie jest zakwalifikowane do gatunku Hentai, ale nie wiele mu brakuje. Nie ma tam co prawda kontaktów seksualnych, ale jest sporo golizny i masa wszelkich zboczonych ujęć oraz tekstów.
Green Green składa się z 12 odcinków po 24 minuty co daje w sumie 4 godziny i 48 minut. Osobiście na to anime przeznaczyłem całą dzisiejszą nockę i obejrzałem je za jednym razem. Teraz trzeba będzie to odespać.
Fabuła jest prosta. Postanowiono połączyć dwie szkoły; żeńską i męską w jedną. Pewnego dnia, do szkoły chłopców, przyjechały piękne dziewczyny i zaczęły razem z nimi uczęszczać na lekcje. Paczka maksymalnie zboczonych koleżków zaczyna swój podryw. Próbuje wszystkiego, żeby zdobyć serca pięknych dziewcząt.
Green Green jest bardzo zboczonym, zwariowanym anime. Humor jest kapitalny. Czasami można było wręcz się popłakać ze śmiechu. Polecam wszystkim, to anime i sądzę, że nasi koneserzy, VIP'owie, chętnie oglądną Green Greena i wezmą czynny udział w dyskusji na jego temat. A przynajmniej Reksiu.
Tak wygląda opening:
http://www.youtub...V64RzrNd9Q Żeby zaraz nie było, że jestem jakiś zboczony. Moi kumple obejrzeli to anime i mi polecili. Muszę przyznać im rację, bo Green Green jest fajny.
--------------------

Dodane: 18-04-2009 12:12
A tutaj macie pierwszy odcinek:
http://www.megavi...v=V9VGQD3W xD powiem wam że normalnie porąbane to mało, ale jest to coś w stylu mattiego xD takie anime go jara xD fabuła jest banalna, ale tutaj chodzi bardziej o pokazanie tego jak wygląda życie nastolatki, albo jak powinno wyglądać

plus erotyzm, który występuje bądź nie w życiu nastolatki. Oglądając "angus stringi i przytulanki" normalnie identyczne tylko jest to film a nie anime

ja tam za takim kiczem nie przepadam, ale pierwszy odcinek i miałem zlewa najlepszy opening xD

Dodane: 18-04-2009 12:20 -
Ku**a nie mogę pisać bo wrzuciłem coś do drukarki i nie mogę wyjąć xD Ale jak zobaczyłem ten temat postanowiłem że sobie nie odpuszczę xD
Więc tak Green Green to jedno z najgłupszych anime jakie widziałem
![[oczy] [oczy]](/templates/emoty/oczy2.png)
Polać ze śmiechu się można mimo to fabuła przejawami geniuszu nie błyska ^^ Jedyne co fajne tam jest to kreska jest na co popatrzeć choć Mattizowi się nie spodoba ;P Za mało "kontaktów seksualnych" xD
EDIT: cenzuruj się koleś, to że jesteś w grupie GAU nie oznacza że urosły ci skrzydełka i możesz robić co ci się żywnie podoba! oby nie było następnego razu. ikar
--------------------
nie odpowiadam za siebie z wtedy

Dodane: 18-04-2009 12:51 -
No GG to drugie anime które obejrzałem xD Jak dla mnie wspaniałe

Jeżeli komuś brakuje kontaktów seksualnych to niech sobie oglądnie OAV xD jest powiązany z fabułą wiec miło się ogląda to tak jak by 13 odcinek

Kreska bardzo ładna rocky nie wiem czemu miała by mi sie nie spodobać

jednym słowem anime zaj**iste xD obejrzałem je już chyba z 4 razy xD
--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D
Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!

Dodane: 18-04-2009 12:56
Heh fajnie, że znacie to anime. Możemy trochę podyskutować na jego temat. Uważam, że jego głównym walorem jest duża ilość żeńskich, japońskich mundurków. Debeściackie postacie. Śmiechowy jest ten gruby zboczuch, który opanował technikę "jazdy na ręcznym" dwadzieścia-kilka razy na sekundę

A która laska ci się Mattiz najbardziej podobała?
--------------------

Dodane: 18-04-2009 13:00 -
oj joj imion to ja juz za bardzo nie pamiętam ale hmm.. napewno Midori (jej imie zapamiętałem xD) taka w czerwonych włosach, Sensei xD oraz ta w długich fioletowych ale szkoda ze miała małe cycki czy też jak to woli bimbałki xD xD
czyli jest to Midori, Reika Morimura, Chigusa Iino, Futaba Kutsuki xD
--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D
Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!

Dodane: 18-04-2009 13:03
by_ikarna pisał/a:
powiem wam że normalnie porąbane to mało, ale jest to coś w stylu mattiego xD takie anime go jara xD
Nie prawda! xD Ono nie jest w moim stylu! xD
Anime jakoś średnio mi się spodobało ;P Z jednej strony fajny humor, szczególnie ci trzej baardzo zboczeni faceci xD Czasami po prostu rozwalali ;D Fatalnie jest już fabułą, próba wprowadzenia wątków romansów jest bardzo słaba. Do tego jest element fantasy i strasznie prosty przepieg akcji. Do brechty można oglądnąć, ale jak ktoś myśli, że zobaczy tu jakieś fajne romansidło to jest w błędzie

Ogólnie odradzam.
A tak nawiasem mówiąc mi najbardziej podobała się Fatuba (?) i ta ich nauczycielka ^^

Dodane: 18-04-2009 13:04 -
Sensei się moim kumplom bardzo podoba. No jest fajna faktycznie. Mi chyba najbardziej podobała się fioletowa, miała coś fajnego w sobie. Taka sobie była ta główna babka, Misuri, która mi Orichime z Bleacha za bardzo przypominała. Ogólnie Mattiz to ja mam kumpla, który ma podobne zainteresowania do twoich. Też oglądał Green Greena i rysuje Hentaie xD
--------------------

Dodane: 18-04-2009 13:06 -
Macias napisał/a:
Ogólnie Mattiz to ja mam kumpla, który ma podobne zainteresowania do twoich. Też oglądał Green Greena i rysuje Hentaie xD
Ooo to musze go poznać xDD Ale naprawde jeśli ktoś chce zobaczyc seks w tym anime to niech obejrzy ten niby 13 odcinek (Green Green: Erolutions) naprawde poziom chumoru chyba przewyższa ten w innych odcinkach xD
A co do Futaby no miała w sobie to coś ale cycki za małe xDDD
--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D

Dodane: 18-04-2009 13:15 -
Trzeba przyznać, że normalne anime, to to nie jest. Ludzie którzy je robili musieli mieć nieźle posrane w bani. Jednak ważne jest, że jest fajne. Humor jest genialny. Normalnie brechtałem ze śmiechu czasami. A i jeszcze pochwalę się drugi raz, że udało mi się oglądnąć to anime za jednym razem. Pozdrawiam.
--------------------

Dodane: 18-04-2009 13:18
No ja też je na raz wziąłem xD łącznie z OAVem xD no i sie bardzo raduje z tego ze ten OAV to juz jest hentai xDDD
Heh powinni zrobić kolejną część tego wspaniałego dziela xD
--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D

Dodane: 18-04-2009 13:20
Ale naprawde jeśli ktoś chce zobaczyc seks w tym anime to niech obejrzy ten niby 13 odcinek (Green Green: Erolutions) naprawde poziom chumoru chyba przewyższa ten w innych odcinkach xD
Ten odcinek specjalny psuję jeszcze moje zdanie o Green Green. Słabe zakończenie, do tego ten niby "hentai", który również prezentuję bardzo niski poziom. Mattiz, ty to chyba hentai'a z prawdziwego zdarzenia nie widziałeś ;P

Dodane: 18-04-2009 13:23 -
Matti czepiasz sie

mi tam sie podobał ten OAV kazdy ma inny gust a o gustach sie nie rozmawia xD a tak poza tym to niejedno hentai widziałem ale dla mnie hentai to hentai xD a jezeli znasz tytuł jakiegoś hentaia dla ciebei z prawdziwego zdarzenia zapodaj nazwę to zobacze moze go jeszcze nie oglądałem xD
--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D

Dodane: 18-04-2009 14:50
Kreska bardzo ładna rocky nie wiem czemu miała by mi sie nie spodobać
Nie kreska tylko mała ilość jak to Maciek ładnie określił "Kontaktów seksualnych" xD
--------------------
nie odpowiadam za siebie z wtedy

Dodane: 18-04-2009 15:11 -
Jak to możliwe że ja dopiero teraz zauważyłem ten temat xD
Po oglądnięciu openingu który zapodał Macias mam wielką ochotę na obejrzenie tego Anime xD
Mattiz mógłbyś zapodać linka do tego AOV'a ? xD i do wszystkich odcinków też tylko Online bo ściągać nie mam gdzie xD
Jak obejrzę wszystko to napiszę czy fajne ale po openingu stwierdzam że jak dla mnie to zajebioza... xDD
EDIT: Już sam znalazłem myślałem że będzie trudniej z szukaniem
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 18-04-2009 15:29
Może dziś znajdę czas by obejrzeć parę odcinków ale to nie jest typ anime które najbardziej lubię

Ale jako taki zapychacz wolnego czasu może się nadać xD i racja to jest takie coś w stylu Mattiza i Mattiego
--------------------

Dodane: 18-04-2009 16:13
no blady jaki ojciec taki syn nie xD ale matti woli bardziej hardcory tylko a ja tam wszystkiego po troszku dlatego mu to sie za bardzo nie podoba xD
--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D

Dodane: 18-04-2009 17:42
Też pierwszy raz widzę te anime! Fajny opening. Na pewno pooglądam kilka odcinków i do tego jeszcze z dziewczyną

Pewnie podkręcę dupę i dojdzie do cyku cyku ;]

Dodane: 18-04-2009 18:12
Blade napisał/a: ...takie coś w stylu Mattiza i Mattiego
I w moim też
Obejrzałem niecały pierwszy odc. Jak dla mnie to GG jest na podium [3] naj Anime

[może dla tego że tylko 3 widziałem xD] Ten Grubas dobry aż odciski ma na ręce... xDD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 18-04-2009 18:19
Maciek! Tata wie? Mama wie xD?
A Green Greena oglądałem 3 razy ^^ 2 razy na kompie i raz na foniku (na wycieczce

). Anime przeznaczone dla nastolatków, chociaż jest od 18 lat ;D Do oglądania tego anime nie trzeba używać mózgu, oczy wystarczą xD
Dareks napisał:
Ten Grubas dobry aż odciski ma na ręce... xDD
A ty nie masz xD?
--------------------
SIEMA FORUM.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.