Dodane: 26-03-2009 15:47
Niemiecki lekarz podczas zabiegu wszczepiania w kręgosłup chipu wytwarzającego impuls, który miał niszczyć ból w nim, zauważył jeszcze jedno zastosowanie tego chipu, a dokładnie podczas działania jego u kobiety pojawiał się orgazm xD Zaraz po tym odkryciu lekarz zebrał kilkanaście chętnych kobiet, które wzięły by udział w tym teście, okazało się że na 10 kobiet, każda z nich doznawała kilkukrotnego orgazmu. Kobiety w Niemczech dzisiaj ustawiają się do tego profesora kolejkami.
Co wy myślicie na ten temat czy napewno jest to dobry ruch, a może zamiast mężczyzn, czy zabawek kobiety będą zakupywać takie chipy by stymulować swój orgazm?
--------------------

Dodane: 26-03-2009 16:00
To po co będą już faceci. Ja tak nie chce...
Jestem przeciwny. Myślę, że wiele kobiet nie pójdzie na to xD

Dodane: 26-03-2009 16:03
Oby to sie tylko nie rozniosło
![[yyy] [yyy]](/templates/emoty/yyy.png)
to nasza robota

ten doktorek pewnie wrogów też ma kolejkami xD Fakt jest to jakiś eee 'postęp',ale nie nam na rękę.

Dodane: 26-03-2009 16:06
"najlepsza baba to własna graba
![[wesoly] [wesoly]](/templates/emoty/wesoly2.png)
" jak ktoś kiedyś rzekł, więc możliwe że i kobiety będą sobie same bez nas radzić. Jednak i tak wiele będzie się działo w wielu łóżkach.
Jak dla mnie to niemki do najpiękniejszych kobiet świata nie należą więc żaden chłop ich nie chce więc sobie jakoś radzić muszą.(oczywiście bez rasizmu)
--------------------
You move to this phenomenon.

Dodane: 26-03-2009 16:12
Mam nadzieję, że to się nie przyjmie. Chociaż nic nie zastąpi stosunku z mężczyzną. Nie ma to jak facet z jajami xD Pewnie to będzie bardzo drogie. Zwykłego śmiertelnika nie będzie stać na takie orgazmogadżety.
Pozdro :]
--------------------

Dodane: 26-03-2009 20:40
To jest kompletna głupota... i po co to komu ? Jakaś satysfakcja że będzie się miało orgazm przez jakiś śmieszny chip ? ;/ Tak samo jak często widziałem poruszane tematy że wiele kobiety symuluje orgazm podczas stosunku... nie rozumiem tego.. No ale jak kto lubi ;/

Dodane: 26-03-2009 20:46
Zgadzam się z przedmówcami i mam nadzieję, że to się nie przyjmie. Pozostaje nam tylko czekac i miec nadzieje, że to szybko pójdzię w niebyt:]

Dodane: 26-03-2009 20:50
No widzisz eniś jakoś kobity na to idą bo ten profesorek nie złe kokosy na tym zbija
--------------------

Dodane: 26-03-2009 21:07
Dla mnie to jest takie trochę dziwne. I tak jakby poniża nas, facetów. Nie wiem poco są takie rzeczy. I ile kobiet z tego korzysta. Może są to same zboczone babki, albo kobiety, które wiedzą, że nie znajdą sobie faceta (jak moja nauczycielka geografii xDD). Ciekaw jestem co by się działo, gdyby te chipy się popsuły i działały non stop, lub włączały się kiedy same chcą xDD

Dodane: 26-03-2009 21:17
Bezsens totalny, dla mnie orgazm to coś pięknego, wynikającego z miłości, jak ktoś sobie chce sam go podarować to wiadomo co powinien zrobić, a nie latają baby do profesorów po jakieś chipy, paranoja

Ciekawe czy ma to gdzieś podłoże w tej autosugestii Ikara xD
--------------------
"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..

Dodane: 26-03-2009 21:25
Będzie to kolejnym powodem feminizmu wśród kobiet, które będą wszech i wobec apelowały, że mężczyźni są im niepotrzebni. Dziecko mogą sobie zrobić i same wychowywać, orgazm zapewnić w łatwy i przyjemny sposób, a nie męczyć się z facetem i czekać aż skończy i obróci się na drugi bok. Jest to totalne nieporozumienie. Co jest ludzkie, niech takie pozostanie i nie pomagajmy sobie dziwnymi gadżetami. Zmierza to w złym kierunku, sporów między obiema płciami i w przyszłości może to przybrać naprawdę wielką skalę, zważywszy jakich poziomów sięga ludzka głupota, głupota kobiet.

Dodane: 26-03-2009 21:26
Spełnia się przepowiednia o końcu męskiego świata. Jeszcze jak wymyśla jak bez plemników zapładniać kobiety to wtedy my mężczyźni będziemy wykluczeni z tworzenia świata. O nie trzeba dopaść tego doktorka i skopać mu tyłek bo to spowoduje wymarcie mężczyzn xD
--------------------

Dodane: 26-03-2009 21:32
Dla kobiet jest to dosyc wygodne. Stres w pracy? Chłopak cię rzucił? Mąż cię zdradza? Nie martw się nasz chip wszystko załatwi. Wciskasz nasz super pilocik i pach doznajesz wspaniałego sztucznie wywołanego orgazmu. I co? Od razu lepiej świat nabiera barw. Takie urządzenia sprawiają że facet czuje się nie potrzebny. I niedługo faceci zaczną wszczepiac sobie podobne chipy żeby doznawac orgazmu na zawołanie. Ludzkoś zapomni co to sex. Dzieci przestaną się rodzic a wszyscy ludzie wyginą. Taki czarny scenariusz

Dodane: 26-03-2009 21:37 -
Blade nie starasz ludzi xD Ale tyłek by mu się przydało sprać xD
zielony545 początek twojego posta to jak reklama w TV markecie xDD Może zaczną to sprzedawać xD
To jakby lepsza udoskonalona wersja wibratora tylko że nie trzeba się męczyć z bateriami i obsługą xD O matko już nie mają głupki [czyt.naukowcy/profesorki] co wymyślać jeszcze trochę a dojdzie do tego że jak kobieta będzie chciała dziecko to sobie w akwarium wyhoduje xD i nie będzie musiała brzucha przez 9 miesięcy nosić. Paranoja normalnie...
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 26-03-2009 21:43
Ra napisał/a:
Będzie to kolejnym powodem feminizmu wśród kobiet, które będą wszech i wobec apelowały, że mężczyźni są im niepotrzebni.
Taak, utwórzmy ligę kobiet.
"Liga rządzi, liga radzi, liga nigdy Cię nie zdradzi."
--------------------
"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..

Dodane: 27-03-2009 06:42
Bardzo dobre rozwiązanie xD! Jednak u nas się to nie przyjmie ;p W Niemczech pewnie tak, bowiem tam kobiety są inne xDDD W Polsce natomiast wszystko będzie tak jak jest ^^ Chociaż z drugiej strony... jeden facet zadowoli wszystkie kobiety, a to nie będę ja
![[umarl] [umarl]](/templates/emoty/umarl.png)
xDDD
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 27-03-2009 07:50 -
e, głupota jakaś, ciąć sobie ciało dla orgazmu? kobiety mają taką budowę ciała, że mogą wprawiać się w orgazm samymi ruchami mięśni pochwy i ud, nawet w pracy, nikt tego nie zauważy (najpierw oczywiście trzeba przeczytać jak to się robi i poćwiczyć)

Dodane: 27-03-2009 09:38
Na prawde teraz moge czuć sie niepotrzebny... xP To jest straszne. Ciekawe jak mężowie tych kobiet zareagują na wiadomość, że one sobie coś takiego wszczepiają. Zaczną sie pewnie rozwody i kłótnie w małżeństwie ;P

Dodane: 27-03-2009 12:30
jestem przekonany że nas tym nie zastąpią bo tylko my mężczyzni możemy dać im taki orgazm jakiego chciałby by najbardziej

Dodane: 28-03-2009 11:29
Ciekawe czy ma to gdzieś podłoże w tej autosugestii Ikara xD
Nie ma, wystarczy poruszyć pewne nerwy u kobiety czy mężczyzny i orgazm gotowy, dla czego facet dostaje erekcji jak robi się ciepło np kiedy śpi, auto sugestia? Nie to jest naturalny odruch.
Dla czego są kolejnki? Przyczyna jest prosta, jest sporo facetów którzy wystarczy że wejdą w kobietę orgazm mają od razu, to sory kobieta się nie rozgrzała nawet a ten już po i chce iść spać, jak tutaj nie zrezygnować z faceta? Poza tym nie musisz się brudzić i być jednocześnie puszczalską a masz orgazm za orgazmem. Tak po za tym to już widziałem też o tym program
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.