Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 22:02
OnLine: 115, statystyki
index > Dragon Ball > Gry
Temat: Dragon Ball: Bid For Power
Dodane: 02-08-2010 18:35
Siema, ostatnio ściągnąłem Bid For Power z DBPolska (wersja 1.2) i strasznie mi się spodobał, lecz gra z botami jest nudna, a serverów w necie nie widziałem.

Słyszałem, że są nowsze wersje tej gry i ciekawiło mnie, czy lepsza jest ta wersja, czy nowsza?

Czy w ESF opłaca się grać bardziej niż w BFP?

Dodane: 02-08-2010 19:30
ESF jest super gierką. Gram w nią od ok. 5 miesięcy przez internet i jestem w najlepszym klanie w Polsce ;p Ogólnie nie jestem jednym z najlepszych jednak wszystkie prawie techniki opanowałem typu angle, teleangle, breakdance kick, chainangle i wiele wiele innych ;p Więc mogę Ci powiedziec spokojnie ESF ma bardziej rozbudowany tryb gry, co prawda mniej postaci jednak masz dostępne przemiany w SSJ. Naprawdę bardzo wszystkim polecam ESF. Jeżeli chcesz zając się tą grą na poważnie to dla zaczęcia z grą polecam znajdujące się tu tutoriale http://esforces.p...page_id=54 .

--------------------
Dodane: 26-08-2010 20:25
Sprawdziłem i gram bo naprawde bardzo dobra gra, polecam każdemu. Proszę również o jakies poradniki jak robić combosy bo strona którą podał kolega wyżej nie działa

Gra 4+/5 :)

Dodane: 04-12-2010 09:42
#NoClan - user - 50%
Siem, mam problem z grą Bid For Power ściągniętą z tej strony.
Problem, nie wiem czy to można nazwać problemem, ale kolega radził więc mam ;D Dobra to do rzeczy mam problem z tym, że jak wybieram np: Goku SSJ2 czy 3, to zaczynam od poziomu normal. Jak zrobić żeby pozbyć się tego, albo jak przetransformować w poziom SSJ2. Problem nie dotyczy tylko Goku, wszystkich postaci które maja poziom SSJ.
Mam nadzieje, że pomożecie.
Pozdro ;* :)

Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Dragon Ball: Bid For Power

Dodane: 04-12-2010 09:42
Holeeeeera, grałem w to chyba z 4 lata temu, tak myślę xD ale tak mi się świeci, że albo musi być kombinacja do tego, albo musisz mieć wystarczająco energii i wtedy się zmieniasz, ale nie pamiętam, gdyby nie to że mi się nie chce, to bym chętnie z tobą zagrał xD

--------------------
Dodane: 04-12-2010 09:43
#PiccolOs - user - 10%
Niestety niewiem jak ci pomuc ale mam pytanko co zrobic zeby wyswietlaly mi sie servery bo sie niewyswietlaja zaznaczylem tam gdzie jest Serwers:Internet i po zaladowaniu pisze ze mam wejsc na www.bidforpower.com a takiej strony niema pomocy :(

Dodane: 04-12-2010 09:43
#NoClan - user - 50%
DeathVoltage napisał/a:
Holeeeeera, grałem w to chyba z 4 lata temu, tak myślę xD ale tak mi się świeci, że albo musi być kombinacja do tego, albo musisz mieć wystarczająco energii i wtedy się zmieniasz, ale nie pamiętam, gdyby nie to że mi się nie chce, to bym chętnie z tobą zagrał xD

Ja też dawno temu grałem, i nawet nie wiem jak tam się chodzi :d ale jak bym nie poszperał w dysku przed formatem to bym nie znalazł :)

Dodane: 28-12-2010 10:50
Niom gra nie jest taka zła 5/10 jest troche nudna.
Jedno jest fajne nie potrzeba Quake a drugie na odwrót nikt nie gra w to w sieci.

Dodane: 08-03-2011 09:49
Siema.
Mam Problem z Bid For Power Gdy włączam go to po chwili wyskakuję coś O Opengl Nie wiem co to jest nie dawno przeinstalowałem Windowsa a poprzednio działał mi ten Bid For power Proszę o odpowiedź tylko ze szczegółami. :d

Dodane: 08-03-2011 11:00
Jak woła o opengl to może sterowników od karty nie zainstalowałeś albo zmień w opcjach video na coś innego ale jak mówisz że niedawno przeinstalowywałeś system to pokombinuj ze sterownikami

--------------------
Podpis przekracza dozwolone rozmiary grafiki w podpisie.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online