Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 21:24
OnLine: 48, statystyki
index > Dragon Ball > Gry
Temat: Dragon Ball: Bid For Power
Dodane: 03-05-2009 10:26
Moze przeinstaloj stery do karty graficznej ja miałem kiedys inną sytułacje z nfs carbon chodził pięknie a po reinstalce windy nie dało sie grac przeinstalowałem stery i działał albo sobie je zaktualizuj to moze pomoze powodzienia.

Dodane: 03-05-2009 11:02
#enigma - user - max%
To znaczy że nie możesz grać na grafice OpenGL, wejdź w opcje i po prostu zmień grafikę na 3D i powinno być już ok, a jak nie na 3D to jeszcze na inną, bo z tego co pamiętam jest 3 do wyboru. Miałem kiedyś taki problem w cs'ie.

--------------------
Dodane: 04-05-2009 14:27
ale w ktore opcje ??? karty ??

dobr aodbra juz wszystko mam ;D i działa z gory dzieki :)

--------------------

MoJe ŻyCiE ;) mOjA fRaJdA ;D
"Szacunek dla wszystkich ludzi, dzięki którym świat się nie nudzi. :d "
Dodane: 16-05-2009 20:36
#Adets - user - 0%
siemka ja pobralem ta gre stad i mam jakis dziwny problem podczas jej odpalania wyskakuje mi taki blad :
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

pomocy!!

Dodane: 19-05-2009 20:44
#Usunięty - user - 10%
Mam wielka prośbę ma qweika 3 arena ale co dalej hce wiedzieć jak się instaluje bid for power oczywiscie chciał bym najnowszą wersje błagam

Bid For Power 1.2 Exe Installer (full version) | 123 MB
FilePlanet
Planetquake3.net
Q3center.com

Bid For Power 1.2 Zip (full version) | 126 MB
FilePlanet
Planetquake3.net

Bid For Power 1.2 Upgrade Exe (requires BFP 1.0 or 1.1) | 27 MB
FilePlanet
Planetquake3.net

Bid For Power 1.2 Upgrade Zip (requires BFP 1.0 or 1.1) | 28 MB
FilePlanet
Planetquake3.net

Quake 3 Arena 1.31 point release (REQUIRED TO PLAY BFP)
Official Q3 Homepage

jest nowsza wersja 3.0 ??

Dodane: 02-08-2009 16:55
Dobra gierka chociaż esf lepsza. Pogrzebałem w necie i znalazłem najnowszą wersje 4.0

http://www.youtub...4ffFycJDvg

Dodane: 25-08-2009 18:14 - Edytowane przez kolorek9 dnia 25-08-2009 18:22
#kolorek9 - user - 0%
Ja ściągnąłem z tąd http://www.idg.pl...ower..html i wszystko działa ;)
Nowy profil ToMaNooM

Dodane: 19-12-2009 11:33
#smok_15 - user - 0%
witam dzisiaj sciagnolem Bit For Power.. ale niestety gdy odpalam wyskakuje mi konsoli i pisze GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem ... nie wiem co robic prosze o pomoc :)

Dodane: 19-12-2009 11:39
#by_black - systemadmin - max%
Wydaje mi się że masz problem ze sterownikami, albo problem z plikiem opengl32.dll . Dlatego najpierw uporządkuj sprawę ze sterownikami.

Dodane: 25-12-2009 19:09
powiecie o co chodzi bo jak wybieram więcej niż 5 postaci to się ładuje a jak sie naladuje to włancza się główne menu ludzie pomocy

Gram w to nie umiem robić combosów ale i tak bardzo często wygrywam

Dodane: 07-01-2010 11:20
#Yenny - user - 0%
dla mnie ta gierka to dno troche poje.... jak gram z botami czy tez nie zapierda..ja.. z predkoscia swiatla i niemozna w nich trafic, teraz sciagam ESF i mam nadzieje ze mnie niezawiedzie

Dodane: 24-01-2010 12:09
Mozecie podac stronke z postaciami bo mam podstawowe bodajze 6 postaci goku vegeta krilan picolo freeza gohan i tow szystko pomocy!

Dodane: 06-02-2010 18:41
#JankesHG - user - 10%
mam pytanie jak sie wlancza transa np goku ssj2 i jak grac przez neta lub lana dajcie ip to pykniemy

--------------------
[img]http://tnij.org/kox2[/img]
Dodane: 13-02-2010 19:01
#Paw100 - user - 20%
Mam pytanie, co sądzicie o wersji 4 z tej stronki http://bfpfinal.q...unity.com/

???

czy jest równie dobra co gra ESF ? :)

Dodane: 16-02-2010 15:00
ja mam pytanie jak to odpalić czy wchdzi się w grę i tam coś się włącza (jak tak to co się włącza) a jak nie tak proszę mi powiedzieć jak się włącza bardzo proszę z góry dzięki

Dodane: 22-02-2010 14:55
#Boys66 - user - 0%
Ludzie błagam naprawdę błagam was o pomoc . Proszę was klęcząc na grochu . Jak w to się gra ? Nie rozumiem w tym nic a marzę by sobie pograć . Z góry dzięki za pomoc!!! Uwolnijcie mnie z grochu !!!

Dodane: 10-03-2010 19:17
enigma napisał/a:
Jeśli chodzi teleportację na duży obszar taki jak np. w anime z jednej planety na drugą, to nie, ale jeśli takie skoki które teleportują postać na krótki dystans to o ile się nie mylę to można. Combosy też można jakoś urozmaicać, ale nie pamiętam dokładnie jak to było, bo już sporo nie grałem.

Ten kto pyta ogólnie czy ta gra wszystko ok chodzi i czy są jakieś problemy i potem odpowiada że np niepamiętam czy może! Żeby pytanie i odpowiedzi pisać trzeba najpierw w to zagrać a potem odpowiadać! Po primo teleportować sie można jak się naciśnie 2 razy strzałkę 2 lewo lub w prawo a co do combosów to zadużo ich niema więc radze sie niełudzić że będzie ich jakieś 50 ;) pozdro

Wiadomość doklejona:
JankesHG napisał/a:
mam pytanie jak sie wlancza transa np goku ssj2 i jak grac przez neta lub lana dajcie ip to pykniemy

Jeśli chodzi o przemiane w ssj,ssj2 czy w ssj3 itd to trzeba wybrać np goku i tam powinna pisać jego nazwa goku ssj2 czyli że zaczynasz gre bez ssj a żeby mieć to trzeba ciągle zabijać boty lub ludzi przez neta i wtedy dodają ci się pkt i jak będziesz miał ich 1 000 000 mln ! To wtedy automatycznie twój pc zamienia twoją posatć w ssj [cfaniak] a co do gry przez lan/internet to w menu powinno być trzeba tam trohe poszperać w tym bfp jak się już ją włączy :d

Wiadomość doklejona:
Od razu mówie dla tych co niewiedzą jak włączyć :) Na początek jak się włącza bfp (bid for power) to wciska sie pierwszą opcję od góry potem wybiera się mapke,naciska się next następnie jeśli niechcesz zmieniać poziomu trudności czy np botów włączyć od razu to też wciskasz next :) A jeśli ktoś chce na szybkiego boty lub poziom trudności tam na samej górze bedzie pisać np ,,nightmare'' zwykle to jest poziom trudności (koszmar) więc żeby go zmienić trzeba nacisnąć na te nightmare i potem bedzie i can win, hardcore itd a boty włącza sie tam gdzie pisze po lewej stronie wszędzie prawie ,,OPEN'' to trzeba na te open nacisnąć i będzie tam opcja ,,boot'' i po prawej stronie naciska sie na puste pole i wybiera się bota ;)

Dodane: 14-05-2010 10:15
#aladin - user - 0%
Gra ma dużo problemów technicznych i nie jest dopracowana. Jak grałem to lagi miałem i często mnie wywalało. Ale tak ogółem jeśli chodzi o postacie,moce i mapki to ładnie zrobili ;)

Dodane: 05-06-2010 18:31
#solver11 - user - 0%
Mam problem z grafiką, gdyż grę odpalam normalnie, ale wszystko jest czarno-różowo-fioletowo-zielono itd. kolorowe tekstury podczas rozgrywki są normalne ale też mają takie kolory. W menu się nie orientuje totalnie.

Dodane: 07-06-2010 07:02
A może masz problem z kartą graficzną może już czas wymienić a czy w innych grach też ci się tak robi ?

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online