Dodane: 24-03-2009 21:06 -
W ramach niejasności wyjaśniam... Więc tak, wszystkie tematy o tej grze zostały zablokowane z racji tego iż to nie jest forum o danej grze, więc nie możemy rozdrabniać takowej na 10 tematów odnoszących się do problemów czy technik. Ten temat służy do tego aby pisać swoje problemy związane z tą grą, jakieś rady, czy kombinacje klawiszy do combosów, to jest główny i jedyny temat dotyczący tej gry, wszystkie o podobnej tematyce będą usuwane. Jeśli ktoś ma jakieś jeszcze pytania, lub wątpliwości to zapraszam na pw, do mnie czy do administracji.
--------------------

Dodane: 24-03-2009 22:12
A Ja mam pytanie co to jest za gra i o co w niej chodzi???

Dodane: 25-03-2009 16:51
Jest to gra na silniku Quake'a, tylko tyle że gra się postaciami z DB i używa ich mocy, a nie jakiś laserowych broni. Do odpalenia gry potrzebny jest wyżej wymieniony Quake, gra jest dosyć fajna i wciągająca. Tutaj masz filmik jak to się prezentuje -
http://www.youtub...bYxf5AbLIs
--------------------

Dodane: 28-03-2009 15:44
Nom nawet ciekawe. A można w to przez neta cisnąć z innymi jak w queka???
ale tez szkoda ze tylko można max w ssj maxymalnie się przemienić.

Dodane: 28-03-2009 18:26 -
Witam. Mam kilka pytań. Dokładniej:
- jak wykonywać cambosy oraz zmieniać poz. ssj
- można grać 'single player', vs boty ?
Oraz problem:
Nie wszystkie postacie działają. Przykładowo, wybieram create (serwer) i łącze się sam przy czym mam wybraną postać Goku ssj5 i mapę. Podczas ładowania wyrzuca mnie do menu kiedy inne (nieliczne) postacie działają.
Ponadto kiedy tworze serwer pod lan czy internet to gra minimalizuję się, wyskakuje jakieś okno (coś ładuje się na niebieskim tle) i po chwili wszystko wyłącza się.

Dodane: 15-04-2009 11:33
Być może źle się ściągnęło.
Grałem i wszystkie postacie chodziły.
Potem spakowałem grę bo nie grałem ze 2 miesiące.
Wypakowałem i mam ten sam błąd.

Dodane: 20-04-2009 20:03
Ja mam takie pytanko :
-czy mozna sie teleportowac ;]
oraz
-czy mozna wykonywac jakies skomplikowane combosy

Dodane: 20-04-2009 20:41
Jeśli chodzi teleportację na duży obszar taki jak np. w anime z jednej planety na drugą, to nie, ale jeśli takie skoki które teleportują postać na krótki dystans to o ile się nie mylę to można. Combosy też można jakoś urozmaicać, ale nie pamiętam dokładnie jak to było, bo już sporo nie grałem.
--------------------

Dodane: 24-04-2009 13:52
Ja mam takie pytanko czy mozna w to grac z komputerem niestety właczam gre i sam chodze po planszy a to troche nudne??a w sieci tez mozna??i czy trzeba cos załozyc w tej grze jakis serwer czy jak??

Dodane: 24-04-2009 14:05
Ludzie to jest wyśmienite. Od razu widać że gra się świetnie. Dobra grafika, grywalność chyba też... Muszę zagrać. jednak na razie mam tyle tytółów więc wpierw z nich muszę się wygrzebać.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 24-04-2009 14:06 -
Można grać przeciwko botom, to sie ustawia, najpierw otwierasz soty na boty przy robieniu serwa a potem jak już postawisz to w menu jest add bots.
W sieci nie można bo wszystkie serwery zablokowano, tylko przez lan
--------------------
?
Ktoś musi umrzeć, żeby ktoś mógł przeżyć...

Dodane: 25-04-2009 16:31
A moze mi ktos powiedziec jak utworzyc serwer??bo niestety nie mam pojecia!!!!

Dodane: 25-04-2009 23:18
Gralem w to kiedys ale gra samemu przeciwko kumputerowi szybko sie nudzi ;/ chcialem sprobowac z kumplem ale nie wiem czemu mial bardzo duze lagi ;/

Dodane: 25-04-2009 23:24
Ja mam tą gre i grałem w nią kiedyś z kuzynem.On na laptopie a ja na kompie.Nie pamitęm jak on to zrobił że graliśmy perzeciwko sobie chyba jakis kabel podłaczył do kompa i do laptopa,ale fajnie sie grało i nie było żadnych lago.

Dodane: 27-04-2009 01:07
A ja ściągnąłem tą grę z tej strony i gram w nią bez Quake'a... Jest jakaś różnica?

Dodane: 27-04-2009 21:54
Mam problem pobrałem ta grę
http://bfpfinal.q...unity.com/ problem polega na tym że nie pobiera mi listy serw.
Na tamtej stronie jest tylko jeden serv podany
84.234.230.75
port 27960
ale tylko że to jest tlko na jednej planszy i 4 gostków max. w ogóle lipa.
Macie jakieś rady ?

Dodane: 28-04-2009 10:23 -
Może poprostu jeszcze nie mam do tej gry serverów to chyba jakoś tak nie dawno wyszło więc ludzie jeszcze w to tak pewnie nie grają poczekaj troche
a moje pytanie brzmi tak czy do tej wersji jest wymagany Quake a jesli tak to jaka cześć Quaka

Dodane: 29-04-2009 14:26
Fajna gierka...grałem tylko usunąłem bo miałem burdel na kompie...
5/10
a moje pytanie brzmi tak czy do tej wersji jest wymagany Quake a jesli tak to jaka cześć Quaka
Quake nie jest potrzebny do tego...ja tak nie miałem i było dobrze...
Mam problem pobrałem ta grę
http://bfpfinal.q... problem polega na tym że nie pobiera mi listy serw.
Na tamtej stronie jest tylko jeden serv podany
84.234.230.75
port 27960
ale tylko że to jest tlko na jednej planszy i 4 gostków max. w ogóle lipa.
Macie jakieś rady ?
Hm ja to pobrałem z
http://download.c...59975.html i było dobrze...ale to 1.2
--------------------

Dodane: 29-04-2009 15:03
Czy wie ktoś jak włączyć (zrobić), żeby grać przez lan, na dwa kompy?
Bo mam tą grę, tylko nie zabardzo wiem jak włączyć, aby dało się jechać na dwa kompy. Pomóżcie! ^^

Dodane: 02-05-2009 15:39
hey a ja mam taki problem xD robilem format no i wywaliłem ta gre a działała bez zarzutów a teraz ja zainstalowałem i wyskakuje mi taka tabelka i na samym koncu cos takiego
" GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem "
pomocy
--------------------
MoJe ŻyCiE
mOjA fRaJdA ;D
"
Szacunek dla wszystkich ludzi, dzięki którym świat się nie nudzi.
"
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.