index >
Hydepark
Temat: Pierwszy dzień wiosny (dzień wagarowicza)

Dodane: 10-01-2012 14:07
Hmm, w technikum pamiętam, że chodziliśmy sobie całą klasą gdzieś posiedzieć, pogadać, albo po prostu nie szło się do szkoły . W podstawówce i gim. taki dzień nie miał większego znaczenia. A teraz to już w ogóle ^^.

Dodane: 10-01-2012 14:10
Kiedyś to się uciekało z gimnazjum w połowie / na początku / pod koniec lekcji nawet jak zamontowali kamery to i tak się uciekało teraz szkoda mi tamtych czasów gdy chodziłem do szkoły , ale nic się na to nie poradzi.
--------------------
"Czy postawiłbyś na jednej szali
życie Sasuke a na drugiej Konohę?
Naruto, wciąż żyjesz złudzeniami i marzeniami.
Są takie chwilę, gdy ninja musi podjąć bolesne decyzje..."
Itachi Uchicha

Dodane: 14-01-2012 11:22
Ja dzień wagarowicze mam przynajmniej 3 razy w tygodniu xD . Ale jeśli chodzi tylko o ten dzień to zawsze idę do szkoły żeby sie nauczycielą przypucować xD

Dodane: 21-01-2012 18:10
Ja kiedyś w podstawówce z kolegą zaświętowaliśmy Dzień Wagarowicza, miało nie pójść ponad pół klasy, a tylko praktycznie nas nie było. Wtedy się wkurzyłem i od tego czasu nie uznaje tego dnia.
--------------------

Dodane: 21-01-2012 22:09
W dzień wagarowicza, to ja chodzę po całym mieście. Pójdę na rzekę, pogadam z kumplami, itp, itd. Po prostu cały dzien się opierdzielam

Dodane: 02-02-2012 13:04
Ja na dzień wagarowicza prawie zawsze w szkole miałem luzy zawsze były jakieś konkursy i inne pierdoły,więc raczej przychodziłem wtedy do szkoły.Tylko raz w podstawówce zrobiłem sobie wagary z kolegami

.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.